Penisringe: Hvordan man bruger dem korrekt

Ud af alt det tilgængelige sexlegetøj er penisringen en af de mest anbefalede. Vi viser dig, hvordan du kan bruge den til at få dine intime møder til at vare længere.
Penisringe: Hvordan man bruger dem korrekt
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 01 maj, 2023

Flere par opfordres til at eksperimentere på det seksuelle område for at søge nydelse og leve sjove og tilfredsstillende oplevelser. For nogle giver sexlegetøj næring til passionen i sengen, mens det for andre er en måde at vedligeholde den på. For de mere vovede er de en ekstra udfordring. Penisringe er erotisk legetøj, der har bragt flere overraskelser.

Ved du, hvad penisringe er?

Det er sexlegetøj, der gør det muligt at øge blodgennemstrømningen i det mandlige lem. Det, den gør, er at fastholde blodgennemstrømningen til penis for at sikre en længerevarende erektion og et mere langvarigt samleje. Den afbryder ikke cirkulationen til penis, men bremser strømmen.

Derfor er dette legetøj blevet et af de mest populære blandt offentligheden, især for dem, der ønsker at få natten til at vare længere.

Penisringe

Hvordan tager man ringen på?

At tage en penisring på kan være meget forvirrende, især for dem, der ikke har nogen erfaring med at bruge sexlegetøj. Heldigvis er processen meget enkel, selv om det er vigtigt at gøre det med penis med en halv rejsning.

Det vil blot være nødvendigt at holde penis med den ene hånd og glide ringen til roden, foran eller bag testiklerne. Brugeren skal sørge for, at han føler sig godt tilpas med legetøjet, og at den ikke klemmer for meget, så den ikke forstyrrer den seksuelle akt.

Tips til sikker brug af penisringe

Selv om ringen er meget let at manipulere, er det nødvendigt at kende nogle tricks, især når den bruges for første gang. Hvis du følger disse trin, kan du nyde en utrolig aften for jer begge to.

1. Brugstid

Det er tilrådeligt ikke at overstige 30 minutters kontinuerlig brug. Husk, at du bremser blodcirkulationen, selv om den ikke er helt afbrudt.

2. Altid oven på kondomet

Hvis du bruger kondom, skal du sætte kondomet på først og penisringen ovenpå. Du tror måske, at dette er indlysende, men der har været en del forvirring omkring dette trin.

3. En eller to, alt efter hvad der føles bedst for dig

De, der vælger kun at bruge én, kan placere ringen ved roden af penis, foran eller bag pungen. Når valget er at eksperimentere med to, skal der være en på hver side.

Det vigtigste er at føle sig godt tilpas og udleve dette eventyr på en naturlig måde. Det er en oplevelse, som begge partnere vil nyde, så slap af.

4. Bedre med glidecreme

For at undgå skader eller ubehag anbefales det at ledsage det med vandbaseret glidecreme. Der kan smøres på to tidspunkter: Ved indføring og ved udtagning.

5. Tag den af på det rigtige tidspunkt

Der er to faktorer, der markerer tidspunktet for at fjerne penisringen. Den ene har at gøre med længden af den tid, den har været brugt, og bør ikke overskrides. En anden er direkte relateret til ejakulation, det anbefales altid at fjerne ringen, før man når klimaks.

Hvordan vælger man den ideelle penisring?

En penisring

Der findes et bredt udvalg af penisringe, så du kan være i tvivl om, hvilken du skal vælge. Det er bedst at købe en i den rigtige størrelse, som ikke klemmer, da dette kan forårsage skade. Derfor er det nødvendigt at vide, hvad der er de reelle mål for penis i erektion.

Hvis du ikke kender den nøjagtige størrelse af penis, er det tilrådeligt at vælge en model fremstillet af mere elastiske materialer. De kan være lavet af silikone eller gummi, som tilpasser sig let. I disse tilfælde kan du fortsætte med at bruge dem, indtil silikonen begynder at blive ødelagt.

Der findes nogle ringe, der er vibratorer. De har den samme funktion hos mænd, men giver en ekstra fordel for kvinder, da de stimulerer klitoris. Du kan endda finde dem med et ekstra batteri, så du kan bruge dem igen ved en anden lejlighed.

Falske overbevisninger om penisringe

Som i næsten alle emner relateret til seksualitet findes der myter om brugen af penisringe.

  • De er for ældre mennesker. Ikke sandt. Dette legetøj kan bruges af mænd i alle aldre.
  • De øger størrelsen af penis. Dette er en anden fejlagtig tro. Det, der virkelig sker, er, at den får et tykkere udseende, efterhånden som blodcirkulationen aftager.

Ekstra overvejelser i forbindelse med brugen af penisringe

Mænd, der har kredsløbs- eller hjerteproblemer, bør afstå fra at eksperimentere med dette erotiske legetøj. Det anbefales ikke at udsætte kroppen for en ekstern faktor, der ændrer dens funktion. Under alle omstændigheder er det bedst at konsultere en læge om brugen.

På den anden side bør penisringen ikke bruges, når man tager piller for at opretholde en erektion. Kombinationen af begge elementer kan have kontraproduktive virkninger og generere en langvarig og smertefuld erektion.

Desuden bør de, der har meget kønsbehåring, barbere området, før de tager genstanden på. Hvis du nyder dette legetøj sammen med din partner, kan du variere møderne, skifte farver eller design.

Sikkert og tilfredsstillende sexlegetøj

Som du kan se, er penisringe sikkert legetøj, der er nemt at bruge og garanterer seksuel tilfredsstillelse for dig og din partner, når det bruges korrekt. Ved at følge tipsene, der er nævnt i denne artikel, har du ikke noget at bekymre dig om, så prøv blot dette frygtløse stykke legetøj.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Felitti, Karina. (2016). Juegos y juguetes para la liberación sexual femenina. Apuntes de investigación del CECYP, (28) Recuperado en 22 de enero de 2019, de http://www.scielo.org.ar/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1851-98142016000200009&lng=es&tlng=es.
  • González Malagón, Jesús Ezequiel. (2011). Estrangulación de la raíz del pene. Presentación de caso. Revista de Ciencias Médicas de Pinar del Río15(1), 198-205. Recuperado en 22 de enero de 2019, de http://scielo.sld.cu/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1561-31942011000100017&lng=es&tlng=es.
  • Kilmann, P. R., & Auerbach, R. Treatments of premature ejaculation and psychogenic impotence: A critical review of the literature. Archives of Sexual Behavior. 1979; 8(1): 81-100.
  • Rodríguez Gómez, I., Álvarez Castelo, L., Rodríguez-Rivera García, J., Chantada Abal, V., López García, D., & González Martín, M.. (2007). Atrapamiento peneano por anillos metálicos. Archivos Españoles de Urología (Ed. impresa)60(9), 1144-1145. Recuperado en 22 de enero de 2019, de http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06142007000900020&lng=es&tlng=es.
  • Shridharani, A. N., & Brant, W. O. The treatment of erectile dysfunction in patients with neurogenic disease. Translational andrology and urology. 2016; 5(1): 88.
  • Stein MJ, Lin H, Wang R. New advances in erectile technology. Therapeutic Advances in Urology. 2014.
  • Forrester, Mathias. (2022). Penis Ring Injuries Treated at Emergency Departments. Journal of Sex & Marital Therapy. Disponible en: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33734034/

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.