Stimulering af G-punktet hos mænd: Hvad du behøver at vide

Stimulering af G-punktet hos mænd kan udløse uovertrufne fornemmelser og orgasmer. Det er dog også nødvendigt at tilsidesætte fordomme for at begynde at nyde det.
Stimulering af G-punktet hos mænd: Hvad du behøver at vide

Sidste ændring: 26 august, 2022

I de seneste år synes der at være sket et skift i den måde, hvorpå seksualitet kommunikeres. Det bliver faktisk behandlet mere åbent. Men på trods af dette er der stadig mange tabuer og myter om stimulering af G-punktet hos mænd, også kaldet H-punktet eller P-punktet.

Machismo, der har været fremherskende i samfundet i århundreder, har forhindret mænd i at opdage den nydelse, der genereres i dette område. Frygten for at miste “maskulinitet” eller for at betragte handlingen som noget “uhygiejnisk” er fortsat en hindring for deres nydelse.

Mange tvivler faktisk stadig på eksistensen af dette erogene område og nægter at tro, at det kan stimuleres som par, uden at det er ensbetydende med at afvige fra deres seksualitet. Ikke desto mindre er der nogle, der lægger deres fordomme til side og interesserer sig for emnet.

Hvad skal man vide om stimulering af G-punktet hos mænd? Hvordan gør man det for at få en tilfredsstillende oplevelse? Vi ved, at både mænd og kvinder ønsker at finde svar på disse spørgsmål, så her deler vi i detaljer de vigtigste aspekter.

G-punktet hos mænd: Hvor er det placeret?

For at nyde seksuel tilfredsstillelse som par er det praktisk at vide på forhånd, i hvilken region G-punktet hos mænd er placeret. Af indlysende årsager er der store anatomiske forskelle, hvis vi sammenligner det med G-punktet hos kvinder.

Mænds G-punkt er faktisk prostata, et fibrøst organ, der er placeret inde i endetarmen, ca. 5 cm fra anus og på væggen, der vender ud mod forsiden. Det er et område, hvor der er mange nerveender. Derfor er det meget følsomt og erogent.

Man kan få adgang til det gennem anus ved at føre en finger forsigtigt ind i det. Når først den anale lukkemuskel er krydset, når man frem til endetarmen. I dette område, flere centimeter inde, er det muligt at mærke en en centimeter tyk bule: Prostata.

Nøgen mand i seng

Med lidt forspil og visuel stimulering kan en mand opnå en behagelig orgasme.

Vi tror, at du måske også vil være interesseret i at læse dette: Hvordan du hjælper hende til at få orgasme

Hvad er prostata?

WebMD-eksperter siger, at prostata er en valnøddeformet kirtel, der er en del af det mandlige reproduktive system. Dens hovedfunktion er at hjælpe med at producere sæd, og den er placeret under blæren, næsten foran endetarmen.

Kirtlen har en tendens til at vokse med alderen og kan lide af forskellige sundhedsproblemer, såsom prostatitis, forstørret prostata og endda kræft. Udforskning af G-punktet hos mænd kan hjælpe med at opdage abnormiteter. Derfor betragtes det som en forebyggende foranstaltning.

Hvordan man stimulerer G-punktet hos mænd

Emnet G-punktstimulering hos mænd kan give anledning til megen tøven. Mens nogle kvinder frygter, at deres partnere vil nægte at udforske dette område, er andre bange for at forårsage skade på grund af den manglende smøring i området.

Nå, men først og fremmest ville det ideelle være at tale med tillid, da det er nødvendigt, at begge er enige om at gøre det. Som kvinder er det vigtigt at lade manden vide, at situationen er helt normal, og at den ikke påvirker maskuliniteten.

Det er naturligvis bedst at respektere hinandens seksuelle beslutninger, da det ikke nytter at tvinge situationen. Og hvis han beslutter sig for at blive stimuleret på G-punktet, er det godt at vide, hvordan man opnår en god stimulering.

Prøv oralsex, før du stimulerer G-punktet

En nøgen kvinde med stor slikkepind i munden

Oralsex er godt til at få manden til at slappe af, før man når frem til G-punktet hos mænd. Så mens han nyder den nydelse, der genereres foran, kan hun begynde at røre forsigtigt ved bagdelen.

Tip

 • Prøv forsigtigt at massere mellemkødet, dvs. huden mellem anus og testiklerne. Dette område er meget følsomt og kan forberede din partner, før du stimulerer G-punktet.

Vær sikker på, at du bruger smørelse

Mænd har ligesom kvinder behov for at slappe af i den anale lukkemuskel for at lette penetrationen. Derfor er det vigtigt at smøre godt med et passende produkt, før man fører fingeren ind i området.

Tip

 • Bevæg din finger rundt om hans anus og påfør glidecreme med en blid massage for at opnå større ophidselse.

Kan du lide denne artikel? Du vil måske også gerne læse: Forholdet mellem mentalt helbred og anorgasmi

G-punktet hos mænd: Hvordan finder man det?

Par nyder sex og stimulering af G-punktet hos mænd

Når området er smurt ordentligt, er det tid til at føre fingeren ind for at stimulere G-punktet hos mænd. Det skal dog først lokaliseres. Det er værd at huske på, at det føles som en lille “nød” med en lidt ru tekstur.

Tip

 • Når du finder det, kan du stimulere G-punktet ved at bevæge fingeren forsigtigt og forsøge at efterligne “kom her” tegnet. Gnid i forskellige rytmer, indtil du finder den mest ophidsende for ham.

Brug sexlegetøj

Der findes mange former for sexlegetøj, som kan være med til at forbedre oplevelsen, når man stimulerer G-punktet hos mænd. Begynd helst at inkorporere dem, når han har oplevet ovenstående og føler sig mere komfortabel og klar.

Nogle sjove muligheder er:

 • Analkugler.
 • Analstimulator.
 • Prostatamassagemaskiner.

Andre erogene zoner hos mænd

Der er andre erogene zoner, som du også kan stimulere, enten før, under eller efter du har nået G-punktet hos mænd. Disse er:

 • Mund og læber: Du kan gnide dem med dine, føre dine fingre frem, komme dem ind i hans mund, så han kan sutte på dem.
 • Penis: Et meget følsomt område, hovedsagelig i hovedet eller glans samt forhuden (når manden ikke er omskåret).
 • Pungen: Det er den hudpose, der omgiver testiklerne. Den er meget følsom, hvis du gnider den forsigtigt.
 • Skridtet: Du kan kærtegne det, komme tæt på hans lem og derefter bevæge dig lidt væk.
 • Halsen: Ud over at kysse den og køre tungen hen over den, kan du lege med noget is og se, hvordan det føles.

Sådan nyder du mandens G-punkt

Det er også vigtigt at spørge mændene, om de føler sig trygge, eller om de ikke kan lide noget. Derfor er det godt at spørge ham, når du kommer ind i denne erogene zone, “kan du lide det her?” eller “hvordan føles det?”. Støn af lykke og deres udtryk kan tjene som en indikator. Nyd det!

Det kan interessere dig ...
7 tips til at stimulere mænd
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
7 tips til at stimulere mænd

Er dit sexliv blevet en smule ensformigt? Her får du 7 tips til at stimulere mænd og krydre dit kærlighedsliv. Gå ikke glip af dem.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.