6 simple råd til at styrke dit immunforsvar

Det er vigtigt at passe på sit immunforsvar og sit overordnede helbred. Vand er en af de mest simple og bedste tricks til at passe på sig selv.
6 simple råd til at styrke dit immunforsvar
José Gerardo Rosciano Paganelli

Bedømt og godkendt af læge José Gerardo Rosciano Paganelli.

Sidste ændring: 30 juli, 2023

Nogle mennesker bliver ofte syge, enten på grund af ændringer i vejret, perioder med stress, ferie eller noget helt andet. Enhver ændring kan forårsage en svækkelse i stedet for at styrke dit immunforsvar og resultere i problemer med helbredet. I nogle tilfælde har sygdomme en tendens til at være tilbagevendende.

Det er meget vigtigt at lære, hvordan man kan styrke kroppens immunforsvar for at blive sundere og undgå de sygdomme. Hvis nogle sygdomme opstår for ofte og ikke bliver behandlet korrekt, kan gå hen og blive kroniske med tiden. I denne artikel, vil vi fortælle om, hvordan man kan styrke sit immunforsvar på en naturlig måde.

Sådan holder du dig sund og styrker dit immunforsvar

Generelt taler vi på denne side om sunde remedier og midler til specifikke sygdomme, eller om æstetiske emner. Men i denne artikel, vil vi give nogle råd til, hvordan man overordnet kan holde sig sund. Disse råd har et overordnet formål i kroppen og forbedrer organernes funktioner.

Man bør være vedholdende i at bruge disse råd og følge dem i flere måneder, især hvis man har tendens til nemt og ofte at blive syg.

Drik vand på tom mave

Vand er et meget simpelt og billigt middel. Det eneste man har brug for, for at få del i alle vandets gode fordele, er viljestyrke. Vand renser og hydrerer kroppen, men desværre har mange mennesker tendens til at glemme at drikke vandMan glemmer det simpelthen eller synes det er svært, at drikke et par glas vand mellem måltiderne De, der virkelig forstår at udnytte det, vil til gengæld gå rundt med en flaske vand på sig hele tiden, og måske endda tilføje lidt citronsaft for at give det lidt smag og gøre det nemmere at drikke.

Det bedste tidspunkt at drikke vand på, er på tom mave efter man er vågnet. På den måde renser man kroppen for giftstoffer fra den forrige dag og sætter organerne i gang med at arbejde, hvilket styrker ens immunforsvar.

Prøv det. Du vil kunne mærke forskel i løbet af få dage.

Olivenolie og citron

Dette er et gammelt middel som passer på leveren og blæren, to livsvigtige organer, som er essentielle for helbredet og ens immunforsvar.

Det er så simpelt som at drikke det på tom mave (efter et par glas vand). Man skal bare tage en spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie og en spiseskefuld citronsaft. Denne kombination stimulerer leveren og hvis man gør det hver dag, vil den hjælpe med at komme af med potentielle galdesten.

Olivenolie og citron

Æblecidereddike og natron

Denne kombination har mange gode egenskaber, og er blandt andet en fantastisk middel til detox og til at regulere helbredet. Det eneste, man skal gøre, er at drikke et glas vand blandet med en spiseskefuld ren, organisk æblecidereddike og en knivspids natron en time før hvert måltid.

Natron

Olie mundskyldning

Det at gurgle olie er et middel som fokuserer på alle typer af problemer i munden, som for eksempel huller i tænderne, tandkødsbetændelse, blæner og dårlig ånde, men det spiller også en rolle i fordøjelsessystemetDet fjerner giftstoffer ved hjælp af spyttet.

Det er meget nemt. Alt, man skal bruge, er en madolie af god kvalitet. (det kan for eksempel være solsikkeolie, kokosolie eller andet) og 15-20 minutter hver morgen, før man spiser noget.

Du kan styrke dit immunforsvar med rå hvidløg

Denne medicinske fødevare er blevet brugt siden oldtiden. Den kan ikke udelukkes fra kosten, hvis man gerne vil have en fremragende hjertesundhed og et godt overordnet immunforsvar. Problemet med hvidløg er, som altid, den dårlige ånde det medfører, eller at det i nogle tilfælde ikke bliver ordentligt fordøjet. Til disse personer, anbefaler vi hvidløg i kapsel- eller pilleform. På den anden side, for dem, der ikke har problemer med at fordøje hvidløg, anbefaler vi den berømte tibetanske hvidløgskur, en ekstremt nem og meget effektiv terapi, som kan udføres derhjemme. Ifølge de tibetanske munke, bør den kun udføres en gang hvert femte år.

Hvidloeg

Spis noget bittert før sengetid

Man bør tænke på sin lever hver aften. Da dette organ lider meget under dårlig kost, dårlige vaner og negative eller undertrykte følelser. Derfor anbefaler vi, at man ikke spiser særlig meget og desuden altid inkluderer en type bitter frugt eller te for at forbedre leverens funktion.

Man kan for eksempel vælge at spise artiskok, escarole eller grapefrugt. Ellers kan man drikke en infusion brygget på boldo, mælkebøtte, artiskok, marietidsel eller læge-jordrøg.

Dette simple råd vil hjælpe til at få mere hvile om natten og sove bedre, hvormed man vil få mere energi og regenerere leveren.

Billederne er venligst udlånt af elle_ann, morberg og katalopolis

Hvad gør du for at styrke dit immunforsvar


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Michael S. Richardson. ENCICLOPEDIA DE LA SALUD: Qué debemos hacer para disfrutar de una buena salud. Editorial AMAT, 2004.
  • Mario R. Garcia Palmieri. Lo Que Debes Saber Sobre Tu Salud. La Editorial, UPR, 2000.
  • Paul Pitchford. Sanando con alimentos integrales: tradiciones asiáticas y nutrición moderna. North Atlantic Books, 2007.
  • James A. Duke. La nueva farmacia natural: Alimentos curativos para prevenir y tratar más de 75 males comunes. Rodale, 2010.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.