Rens og helbred din krop med grøn te, citron og stevia

Dette sunde, naturlige sødestof indeholder ingen kalorier. Stevia er en smule blodtrykssænkende og styrker kroppens naturlige forsvar.
Rens og helbred din krop med grøn te, citron og stevia
Eliana Delgado Villanueva

Bedømt og godkendt af ernæringsekspert Eliana Delgado Villanueva.

Sidste ændring: 30 juli, 2023

Foråret og efteråret er ideelle tidspunkter til at gennemføre en helbredende rensning af kroppen. Mindst en gang om året bør du hjælpe din krop med at skylle alle de giftstoffer ud, der har ophobet sig som resultat af en dårlig kost, dårlige vaner, stillesiddende livsstil, forurening, negative følelser osv. Rens og helbred din krop med grøn te, citron og stevia, læs mere nedenfor og lær hvordan.

Alle disse faktorer kan have stor indflydelse på dit helbred, medmindre du selv gør noget for at hjælpe med at rense din krop. I denne artikel vil vi vise dig en simpel, men effektiv, kur ved brug af tre medicinske og næsten mirakuløse fødevarer: grøn te, citron og stevia.

Rens og helbred din krop

Toksiner der ophobes i kroppen og ikke fjernes kan, på lang sigt, forårsage kroniske og degenerative sygdomme. Din krop er allerede ansvarlig for fjernelsen af giftstoffer igennem afføringen, urinen, sved, vejrtrækningen, menstruationen osv.

Men mængden af toksiner er ofte for stor til at kunne blive ordentlig fjernet, hvilket får dem til at ophobe sig og mætte kroppen.

Helende rensninger og en detoxende kost forbedrer din krops evne til at skylle giftstofferne ud, og du vil opdage fordelene efter at have udført dem. Du føler en større vitalitet, er i bedre humør, og du vil helt sikkert se bedre ud.

Det er vigtigt at bemærke at disse rensninger, som bør ledsages af en ordentlig ernæring, ikke kun er til vægttab. Dog kan du hjælpe med at kontrollere din vægt ved at udføre dem oftere, for eksempel en gang hver anden måned.

Grøn te

Grøn te har vigtige antioxidante effekter, der vil sænke den cellulære aldring. Det hjælper også med at bekæmpe væskeophobning, fjerner urenheder i huden og letter symptomer på allergi.

Det er naturligt anti-kræftfremkaldende, hvilket er grunden til, at mange ernæringseksperter anbefaler at drikke det regelmæssigt. Husk på, at selvom det er i stand til at reducere stress, så har det en svagt stimulerende effekt.

Grøn te

Citron

Som en fremragende medicinsk og rensende fødevare, er citron meget velegnet til at rense kroppen. På trods af at være en syre, indeholder det basiske egenskaber og hjælper kroppen med at fordøje og opløse fedt. Det er også ideelt til behandling af hjertekarsygdomme.

Citronvand

Stevia

Dette sunde, naturlige sødestof indeholder ingen kalorier. Stevia er en smule blodtrykssænkende og styrker kroppens naturlige forsvar.

Dens smag minder om lakrids, og det kræver kun en lille smule til at søde enhver ret. Stevia findes også på en raffineret form, men denne form indeholder ikke de samme medicinske fordele, som dem vi lige har forklaret. Men tilgengæld har det ikke de samme skadelige effekter som raffineret hvidt sukker og kunstige sødestoffer.

Stevia

Helbred din krop, sådan udfører du en rensning

Lav to liter grøn te dagligt. Brug 5 teposer eller 5 teskeer grøn te per to liter vand.

Lad ikke vandet koge (opvarm det til 175°F). Lad det trække i maksimalt 4 minutter, fjern derefter teposerne eller tepulveret og tilsæt frisk citronsaft fra to citroner.

For smagens skyld, kan du gøre teen sød med et par dråber ren stevia ekstrakt.

Hvis du i stedet for ekstrakt, bruger tørrede stevia blade, tilsæt dem samtidig med at du laver teen.

Du skal drikke omkring 8 glas af denne te, fordelt ud på tre gange i løbet af dagen.

 • Før morgenmad: 2 glas
 • I løbet af morgenen: 4 glas
 • I løbet af eftermiddagen: 4 glas

Du skal altid drikke det imellem dine måltider, en halv time før du spiser eller halvanden time efter du har spist.

Husk på

Denne helende rensning skal vare imellem to til fire uger, afhængig af hvilket resultat du ønsker at opnå.

I løbet af denne tid behøver du ikke at være på diæt, men du bliver nødt til at lave sunde kostvalg og undvære eller begrænse skadelige fødevarer såsom:

 • Sukker og slik
 • Raffineret mel
 • Friturestegt og hydrogenerede fedtstoffer
 • Færdigretter
 • Pølser og fed ost
 • Stimulanser: Alkohol, kaffe, sort te og cola

Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Carbajal, Á., & Ortega, R. M. (2001). La Dieta Mediterrànea como modelo de dieta prudente y saludable. Revista Chilena de Nutrición. https://doi.org/10.1007/s13398-014-0173-7.2

 • Izaga, M. A., Pablo, A. M. R., Alday, L. A., Apalauza, E. P., Beti, I. S., & Ochoa, E. R. (2006). Calidad de la dieta, sobrepeso y obesidad en estudiantes universitarios. Nutricion Hospitalaria. https://doi.org/10.1039/b916614a

 • Del Río, J. A., Fuster, M. D., Gómez, P., Porras, I., García-Lidón, A., & Ortuño, A. (2004). Citrus limon: A source of flavonoids of pharmaceutical interest. Food Chemistry. https://doi.org/10.1016/S0308-8146(03)00272-3


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.