Sådan bruger du staniol til dit hår

Selv om vi alle har set, hvordan frisøren bruger det til at lave lyse striber, er det sandt, at staniol har andre anvendelser til håret, som vi kan udnytte derhjemme. Lær mere og giv dem en chance!
Sådan bruger du staniol til dit hår

Sidste ændring: 23 november, 2018

Staniol er blevet en fast bestanddel i vores køkkener. Vi har alle det i en skuffe, men vi tænker normalt ikke på det med hensyn til håret. Der er faktisk en del staniol hår tricks, som kan gøre livet nemmere for dig.

Dens evne til at holde fødevarer varme såvel som dets holdbarhed har gjort det populært. Vi overser dog mange af mulighederne i dette produkt.

I denne artikel skal vi tale om hvordan man bruger det i ens hår. Staniol kan nemlig gøre livet nemmere. Her er nogle brugbare staniol hår tricks.

Hvorfor aluminiumsfolie?

Kvinde faar farvet haar

Hår er en meget sart del af kroppen, så det beskadiges let. Det er dog også en grundlæggende del af vores udseende.

Vi ønsker alle at se bedst muligt ud, så vi føler os forpligtede til at prøve forskellige stilarter, indtil vi finder den, vi kan lide.

Her kan staniol hjælpe dig:

  • For det første er det en perfekt isolator. Dette er vigtigt, hvis du vil beholde de produkter, du anvender adskilte fra hinanden.
  • For det andet bevarer det varme på en måde, så vi kan undgå at opvarme håret for at forme det.
  • Endelig er det meget modstandsdygtigt. Dette hjælper med at gøre to ting: Det tolererer alle typer væsker og forbliver intakt i samme position i lang tid.

Sådan bruger du staniol til dit hår

1. Krøl dit hår nemt

Kvinde faar kroellet haar

Du behøver kun et krøllejern og staniol stykker, der er 23 centimeter lange.

Mængden af ​​staniol afhænger af mængden og tykkelsen af ​​dit hår. Generelt er op til 6 stykker fint, men hvis du tror du får brug for mere så skær mellem 8 og 10 stykker.

Læg staniolen i en bunke og skær stykkerne i 4 lige store dele. Senere adskil de hårlokker, som du vil krølle i flere dele med klemmer fra dem, du ikke ønsker at krølle.

Put hårspray i for at holde det, du skal krølle og vent et par minutter. Krøl dem en efter en og pak dem ind i staniolen.

Brug dit krøllejern på høj varme. Vent derefter til staniolen køler og nyd dine krøller!

Hvis du sprayer dit hår igen, garanterer vi, at dine krøller forbliver i lang tid.

2. Farv dit hår hurtigere

Hår-ekspert Lidiane Silveira forklarer, at brugen af ​​dette materiale i farvningsprocessen er en stor opdagelse. Når dit hår opvarmes i staniol, åbner håret sig og farvningen opstår meget hurtigere.

Ikke desto mindre er det nødvendigt at gøre det rigtigt. Du skal vide, hvordan du deler håret og hvor meget tid du kan bruge på en proces, før det begynder at gøre skade.

På grund af dette er det bedste at lade en professionel lære dig, hvordan man gør det først.

3. Fugt med en hårmaske

Kvinde foerer kam gennem sit haar

Hvis du har tørt hår med et kedeligt look, anbefaler vi denne flotte hårmaske. Når du har anvendt dette fra rødderne til spidserne, skal du sætte den ikke-skinnende side af folien over hovedet i 30 minutter.

Efter 30 minutter skal du fjerne folien og vaske dit hår som normalt.

Du vil bemærke spektakulære resultater, især hvis du har gjort det uden folie tidligere. Den glans og blødhed, som du får med denne behandling, er ubeskrivelig.

Har du eksperimenteret med staniol hår behandlinger? Har du forsøgt nogen af disse behandlinger? I så fald vil vi gerne høre fra dig!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.