Sænk højt kolesterol og blodtryk med ingefær og hvidløg

Lider du af højt blodtryk eller et højt kolesteroltal? Prøv dette vidunderlige naturlige middel lavet på ingefær og hvidløg!
Sænk højt kolesterol og blodtryk med ingefær og hvidløg
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 26 august, 2022

Højt blodtryk og højt kolesterol er to kardiovaskulære tilstande, der bliver mere almindelige hvert år på grund af vores stadigt mere stillesiddende livsstil. Bekæmp højt blodtryk og sænk højt kolesterol med ingefær og hvidløg – lær hvordan her.

Højt blodtryk og højt kolesterol får hjertemusklerne til at overanstrenge sig selv og påvirker igen blodcirkulationen og den arterielle sundhed.

Det, der er mest bekymrende er, at begge tilstande udvikler sig i stilhed og diagnosticeres oftest, når de allerede har udviklet sig til et avanceret stadium.

Som følge heraf øges risikoen for tilstande som arteriosklerose, hjerteanfald og slagtilfælde.

Derudover begynder patientens livskvalitet at blive forringet, da de også kan påvirke andre af kroppens systemer.

Heldigvis kan du forberede nogle hjemmelavede midler til at bekæmpe disse tilstande sikkert og effektivt takket være egenskaberne i nogle naturlige ingredienser.

I dagens artikel ønsker vi at dele en opskrift lavet på ingefær og hvidløg, der er ret nyttig til at hjælpe med at behandle højt blodtryk og højt kolesterol på grund af dets koncentration af næringsstoffer

Få mere at vide om det her!

Sænk højt kolesterol og blodtryk med dette hjemmelavede ingefær-og hvidløgsmiddel

Dette naturlige Ingefær og hvidløgs middel er et gammelt middel, der har været brugt til at sænke højt blodtryk og dårlige kolesterol (LDL) niveauer.

Disse ingredienser skiller sig ud for deres anti-inflammatoriske, rensende og vasodilaterende kræfter. Så når kroppen absorberer dem, gør de det lettere at kontrollere disse tilstande.

Dette middel er ikke en mirakel kur eller noget der ligner det. Det er dog en stor hjælp til dem, der har fået diagnosticeret disse problemer.

Fordelene ved ingefær

Sænk højt kolesterol med ingefær.

De vigtigste fordele ved ingefær, der bekæmper højt blodtryk og højt kolesteroltal, skyldes et aktivt stof kendt som gingerol.

Dette stof giver denne ingrediens sin markante krydrede smag. Det virker også som et naturligt anti-inflammatorisk middel, som er ideelt til lindring af kredsløbsproblemer.

Det har også en lille vanddrivende virkning, som hjælper med at fjerne væsken, der tilbageholdes i kroppens væv, som regulerer mineralsalte og letter kontrollen af højt blodtryk.

Læs også: Smoothie med mandel og ingefær, der giver smuk hud

Fordelene ved hvidløg

Sænk højt kolesterol med hvidløg og ingefær.

Hvidløg er blevet betragtet som en af de bedste fødevarer til fremme af kardiovaskulær sundhed siden oldtiden. Dette skyldes den høje koncentration af en svovlforbindelse kaldet allicin.

Dette stof, som også indeholder løg, har anti-inflammatoriske, antikoagulerende og vasodilaterende egenskaber. Alle disse er afgørende for regulering af blodtrykket og forebyggelse af akkumuleringen af kolesterol.

Desuden forbedrer dets afgiftende effekt de processer, der filtrerer blodet. Dette reducerer akkumuleringen af toksiner og andre skadelige partikler, som rejser gennem blodbanen.

Derudover har hvidløg vigtige mængder vitaminer og mineraler, som styrker hjertemusklen og arterierne.

Læs også: Lær symptomerne på hjertestop at kende

Sådan laver du dette hjemmelavede middel med ingefær og hvidløg

Sænk højt kolesterol med hjemmelavet middel.

For at forbedre egenskaberne i ingefær og hvidløg, så udnytter dette middel fordelene ved æblecidereddike, citron og honning.

Sammen skaber alle disse ingredienser en kraftfuld naturlig opskrift, der forhindrer et uendeligt antal sygdomme, når den konsumeres regelmæssigt.

Sænk højt kolesterol og højt blodtryk med denne opskrift – og på samme tid kan du også forbedre lungesundheden med samme middel.

Ingredienser

 • 1 tsk revet ingefær (5 ml)
 • 1 hvidløgsfed
 • 125 ml citronsaft
 • 1 spiseskefuld honning (25 g)
 • 1 spiseskefulde æblecidereddike (10 g)

Fremgangsmåde

 • Hæld citronsaften i en glasburk, og tilsæt derefter den revede ingefær og knuste hvidløgsfed.
 • Rør alt sammen med et træredskab og tilsæt honning og æblecidereddike.
 • Forsegl midlet godt og lad det stå i 24 timer.
 • Sørg for at ryste det flere gange, så alle ingredienserne blandes godt sammen.
 • Efter 24 timer, tag en skefuld på tom mave og gentag dette før hvert hovedmåltid.
 • Opbevar det resterende middel i køleskabet og forbrug det dagligt.
 • Husk, at dens virkninger ikke er øjeblikkelige, men du vil begynde at føle dig bedre tilpas i løbet af få dage.

For at opnå positive resultater med denne behandling skal du forbedre dine spisevaner og motionere regelmæssigt.

Kombinationen af ​​alle disse faktorer er den mest effektive måde til at håndtere disse problemer på, før andre komplikationer udvikler sig. Sænk højt kolesterol og højt blodtryk i dag med det her middel.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Absorption, C. (2013). Cholesterol Absorption, Synthesis, Metabolism, and Fate. Marks’ Basic Medical Biochemistry: A Clinical Approach. https://doi.org/10.1038/sj/thj/6200042
 • Liu, Q., Liu, J., Guo, H., Sun, S., Wang, S., Zhang, Y., … Qiao, Y. (2013). [6]-Gingerol: A novel AT1 antagonist for the treatment of cardiovascular disease. Planta Medica. https://doi.org/10.1055/s-0032-1328262
 • Ali, B. H., Blunden, G., Tanira, M. O., & Nemmar, A. (2008). Some phytochemical, pharmacological and toxicological properties of ginger (Zingiber officinale Roscoe): A review of recent research. Food and Chemical Toxicology. https://doi.org/10.1016/j.fct.2007.09.085
 • González-Molina, E., Domínguez-Perles, R., Moreno, D. A., & García-Viguera, C. (2010). Natural bioactive compounds of Citrus limon for food and health. Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis. https://doi.org/10.1016/j.jpba.2009.07.027
 • Gordillo-Paniagua, G., & Valencia-Espinoza, L. C. (1992). HIPERTENSION ARTERIAL. Acta Pediatrica Espanola.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.