Sandt venskab: De bar deres handicappede ven rundt over hele verden

Takket være sandt venskab, en drøm og beslutsomhed rejste 29-årige Kevan Chandler verden rundt på trods af spinal muskelatrofi. Lær mere om denne utroligt inspirerende historie i denne artikel!
Sandt venskab: De bar deres handicappede ven rundt over hele verden

Sidste ændring: 22 december, 2022

Sandt venskab betyder ofte at gøre ofre for at imødekomme behovene hos nogen, vi elsker.

I dette tilfælde kan miraklet ved sandt venskab findes hos 29-årige Kevan Chandler og hans venner Tom Troyer, Philip Keller, Benjamin Duvall og Luke Thompson.

Da denne gruppe af amerikanske venner havde planer om at tilbringe deres ferie i Europa, besluttede de at efterlade Kevan ikke var en mulighed. Trods alt havde det at rejse verden rundt været hans drøm.

Sandt venskab gjorde drømme til virkelighed

Venner i naturen

Kevan Chandler er en forfatter, der lider af spinal muskelatrofi, en smertefuld degenerativ sygdom, der resulterer i muskel svaghed og manglende evne til at gå.

Selv om denne sygdom har berøvet ham for nogle fysiske egenskaber, så fjernede den ikke hans ønske om at se verden og opleve eventyrer nye steder.

Normalt kommer Kevan rundt i en kørestol, men der er visse steder, han ikke kan nå.

Dette var ikke noget problem for hans vennegruppe, som besluttede at bygge en speciallavet rygsæk og et polstret sæde til Kevan. De bar ham hele vejen og skiftedes til at bære den 35 kilo tunge ramme.

Det første eventyr var i 2015, da hans venner planlagde en tur til North Carolina.

På grund af hans tilstand troede Kevan, at han ikke kunne slutte sig til dem. Men hans venner havde en anden ide. De lagde ham i en rygsæk og tog ham med dem for at udforske verden.

Den første tur var en succes, så de ønskede at tage længere væk. De besluttede at tage til Europa, et sted hvor Kevan kunne se ting, han troede, han aldrig ville se.

De besøgte slotte, katakomber, klostre og skove.

Overvinde forhindringer for at opnå dine drømme

2 venner ved eiffeltaarnet

Kevans venner mente ikke, at hans muskeldystrofi skulle gøre hans drømme mindre eller større end andre menneskers drømme.

Så ud over at designe en rygsæk til Kevan og planlægge at bære alt hvad han behøvede for at overleve, oprettede de en fundraising kampagne gennem GoFundMe.

Sådan lykkedes det at samle de penge, der var nødvendige for at udføre deres store eventyr.

De dokumenterede også deres tur på We Carry Kevan bloggen og en Instagram-konto (WeCarryKevan), hvor du kan se billeder fra alle deres rejser.

Derudover planlægger de at producere en dokumentarfilm med historier fra deres oplevelser.

Hvad de lærte fra deres eventyr

2 venner - sandt venskab

Denne gruppe venner tog på tur gennem Europa og oplevede fantastiske steder i England, Frankrig og Irland.

Kevan ønskede at se steder, der normalt ville være utilgængelige for ham. I løbet af 19 dage rejste de igennem Europa og så smukke landskaber, bjerge, utrolige byer og magiske solnedgange.

Ikke alt var let, fordi de var nødt til at forberede sig fysisk til at bære Kevans vægt. Og han var nødt til at opgive sin uafhængighed i kørestolen og stole på sine venner.

Kevan siger, det handler ikke kun om ham, men om hele gruppen. For ham er det yderst vigtigt at have støtte og vide at enhver udfordring, præstation og endda fiasko har givet ham modet til at komme op igen.

“Hvert skridt på vejen har jeg haft min familie, mine venner og Gud. Det er her, hvor min styrke kommer fra (alles styrke!).

Jeg håber, at jeg også vil give dem styrke, for det er meningen: at give mod og styrke til hinanden. Kom med os. Dette er livet levet sammen. Vi bliver alle stærkere og mere modige sammen med hinanden,” reflekterer Kevan.

En inspirationskilde

Med den utrolige historie om denne rejse og smukke venskaber, har Kevan til formål at være inspirationskilde for andre handicappede over hele verden.

Han vil have dem til at erkende, at der ikke er noget som en uopnåelig drøm eller forhindringer, der ikke kan overvindes.

Historien om Kevan Chandler og hans venner demonstrerer definitivt værdien af ​​venskab.

Det lærer os også, at vedholdenhed, en positiv holdning og viljestyrke kan hjælpe os med at overvinde alle vanskeligheder og opnå vores drømme.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.