Se fabelagtig ud med disse 7 make-up tricks

I den følgende artikel, vil vi dele 7 make-up trick med dig, som vil få dig til at se fabelagtig ud og hjælpe på holdbarheden af dine skønhedsprodukter.
Se fabelagtig ud med disse 7 make-up tricks

Sidste ændring: 26 august, 2022

Du behøver ikke være professionel for at lære disse make-up tricks eller for at bruge dem i dine egne make-up-rutiner.

Stort set lige meget hvad du laver er præsentation er vigtigt nu til dags. Dit udseende er dog ofte meget afhængigt af hvor meget tid du har til rådighed, hvilket nok ikke er meget. Derfor skal du kende disse 7 make-up tricks, så du kan udnytte dem til din fordel.

Heldigvis, er de følgende rutiner nemme at udføre. Du vil se, at med en lille indsats, vil se se frisk og strålende ud.

Du skal bare udnytte de følgende make-up tricks…

7 make-up tricks der får dig til at se fabelagtig ud

1. Den perfekte mængde blush

Det første ad de 7 make-up tricks handler om bruges af blush, som giver dine kinder og ansigt liv og glød.

Blush er den type make-up som giver lidt farve til ansigtet. Ofte bruger vi ikke rent lang tid på det og vi lægger det på for store områder af ansigtet.

Det vi ender op med, er at alt for spredt område af make-up.

For at undgå dette, skal du påføre en smule blush på kinden. Idéen er at en smule farve vil fremhæve dit kindben og skabe et meget mere attraktivt udseende.

Sådan bruger du blush:

 • Put ikke for meget på børsten. Det er bedre at putte blush på af flere omgange og have flere lag, i stedet for at være nødt til at fjerne det igen, når du har puttet for meget på. I mange tilfælde er du nødt til at vaske dit ansigt og starte forfra.
 • Når du putter blush på kinderne, skal det være lige under kindbenet.
 • Uden at putte mere blush på børsten, skal du derefter glatte linjerne ud med cirkulære bevægelser. For at gør det nemmere at se hvor du skal påføre blush, kan du suge dine kinder ind for på den måde at markere dem.
 • Når du er færdig med at påføre blush, skal du lægge en highlighter lige på kindbenet. Linjen her skal ikke være for hvid eller overdreven.
 • Med en finere børste end den du brugte før, skal du blødgøre effekten af highlighteren op mod din hårgrænse.

Se også: Utrolig naturlig make-up fjerner lavet med aloe vera

2. Påfør mascara på dine vipper uden at få det på din hud

Vi kender det alle sammen. Vi lægger mascara, men rammer huden omkring øjet. Det er rigtig ærgerligt, og derfor har er løsningen ét af de make-up tricks vi har taget med i artiklen.

Øjenvipperne er det nemmeste sted at påføre make-up og også det mest synlige sted. Alligevel lykkes det mange folk at gøre anvendelsen af mascara kompliceret.

Dette er mest fordi mange folk ikke ved hvordan man fordeler mascara korrekt. Resultatet er et tykt og overdrevet lag. Det er også svært for mange ikke at ramme huden, når de lægger mascara. For at hjælpe dig er en af de professionelles hemmeligheder det følgende:

 • Find en ren og tør ske.
 • Når du lægger mascara på de øverste vipper, skal du holde skeen over dit øjenlåg. På den måde fungerer skeen som et skjold, dom forhindrer mascarabørsten i at ramme din hud.

3. Tegn perfekte linjer med din eyeliner

Det følgende make-up trick vil hjælpe dig med at tegne den perfekte linje med din eyeliner. Den kan være katteagtig, Ægyptisk eller casual.

Til dette trick skal du bruge et stykke tape. Nogle bruger også en lille lineal. Den mest populære måde er med tape, og du skal gøre det følgende:

 • Placér tapen, så den følger dine øjenvippers linje væk fra øjet.
 • Følg derefter tapen med din eyeliner.
 • Fjern forsigtigt tapen.

Sådan! Nu har du lavet en perfekt vinge med din eyeliner.

4. Sådan får du læbestift til at holde i længere tid

Læbestift kan være rigtig svært at gå med, fordi det smitter nemt af. Men det har vi et trick der hjælper mod.

For at få din læbestift til at holde i længere tid skal du bruge et stykke toiletpapir, en make-up-børste og en smule gennemsigtigt pulver. Det sidste produkt får læbestiften til at blive på læberne i længere tid. Det holder også læbestiften fra at tvære ud og komme på huden omkring munden.

Sådan her skal du gøre:

 • Fugt dine læber med en smule kakaosmør, Vaseline eller fugtighedscreme.
 • Optegn og udfyld dine læber med den farve du har lyst til.
 • Dup læberne med et stykke toiletpapir for at fjerne overskydende læbestift.
 • Brug børsten til at påføre et lag gennemsigtigt pulver til læberne. Dette forsegler læbestiften.
 • Vær opmærksom på, at dette trick har en dobbelteffekt. Ved at putte en smule pulver på læberne, giver du læbestiften en mat effekt. Hvis dette er dit ønske: fantastisk! Hvis ikke, skal du passe på med hvor meget du bruger.

5. Næsten falske øjenvipper

Hvis du gerne vil have udseendet af falske vipper, men ikke har lyst til at bruge dem, så er dette trick til dig. Som du ved, er falske øjenvipper smukke og får dine øjne til at se fantastiske ud.

Det følgende trick, som vi vil vise dig, vil give dine vipper mere volumen, som om du havde falske vipper på.

Trin:

 • Påfør et fint lag mascara til dine vipper.
 • Påfør en smule pulver på dine vipper mens de stadig er fugtige.
 • påfør et lag mascara mere.

Så er du klar!

Læs: 8 tips til mere attraktive øjenvipper

6. Sådan bruger du øjenskygge

Øjenskygge giver et rigtig flot look til dine øjne og dit ansigt. Men husk at brug det med omhu.

Øjenskygge kan miste sin levende farve over tid. Den kan også være én farve, når du kigger på den, men en anden når du tager den på.

Dette er uden tvivl, et af de mest brugbare make-up tricks.

Tricket består af at du først lægger et hvidt lag over dine øjenlåg, og derefter lægger du den øjenskygge du vil have på. Tro det eller lad vær, den hvide base vil give din øjenskygge lidt ekstra liv, som den primære øjenskygge mangler, fordi den fremhæver farven.

7. Hold din make-up på plads med en spray fixer

Når du er færdig med at lægge din make-up, vil du ofte opleve at nogle produkter, så som pulver, foundation, og generelt alt hvad du har påført huden, har en tendens til at være synligt på huden. Dette får din hud til at se tør og kunstig ud.

Du skal ikke være bekymret. Det følgende make-up trick vil hjælpe dig.

Spray dit ansigt med en fixer, når du er færdig med at lægge din make-up. Dette gør flere ting:

 • Får din make-up til at holde længere.
 • Genvinder dit ansigts naturlige udseende.
 • Lysner dit ansigt uden af gøre det for lyst.
 • Giver dit ansigts hud en mere naturlig tekstur.

Prøv et eller flere af disse make-up tricks næste gang du lægger make-up!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Popkin, B. M., D’Anci, K. E., & Rosenberg, I. H. (2010). Water, hydration, and health. Nutrition reviews, 68(8), 439–458. https://doi.org/10.1111/j.1753-4887.2010.00304.x
 • Graf, Jeannette M.D. Antioxidants and Skin Care: The Essentials, Plastic and Reconstructive Surgery: January 2010 – Volume 125 – Issue 1 – p 378-383 doi: 10.1097/PRS.0b013e3181c2a571
 • Esther Boelsma, Lucy PL van de Vijver, R Alexandra Goldbohm, Ineke AA Klöpping-Ketelaars, Henk FJ Hendriks, Len Roza, Human skin condition and its associations with nutrient concentrations in serum and diet, The American Journal of Clinical Nutrition, Volume 77, Issue 2, February 2003, Pages 348–355, https://doi.org/10.1093/ajcn/77.2.348
 • Goffin, V., Piérard‐Franchimont, C. and Piérard, G.E. (1996), Sensitive skin and stratunm corneum reactivity to household cleaning products. Contact Dermatitis, 34: 81-85. doi:10.1111/j.1600-0536.1996.tb02134.x
 • Cuidado de la piel: 5 sugerencias para una piel sana. Mayo Clinic. https://www.mayoclinic.org/es-es/healthy-lifestyle/adult-health/in-depth/skin-care/art-20048237

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.