8 skønhedstips til lys hud

Hvis du har lys hud, udover at dømme toner i din makeup, kan du også drage fordel af farvet tøj. Kombiner dem, så de harmoniserer med din hudfarve.
8 skønhedstips til lys hud

Skrevet af Okairy Zuñiga

Sidste ændring: 26 august, 2022

Er du en af ​​de mange kvinder med lys hud? Har du tit erfaret problemer med at lægge makeup? Vi giver dig nogle skønhedstips til lys hud.

Der er tidspunkter, hvor det er moderne at se solbrændt ud.  Men du behøver ikke at kæmpe med din hudfarve. I stedet kan du med de rigtige strategier få din naturlige skønhed til at skille sig ud.

Der er virkelig ikke en rigtig, smuk eller perfekt hudfarve. Hver person er anderledes, unik og smuk. Du skal bare lære at få mest ud af din skønhed.

1. Brug ikke for meget pulveriseret makeup

Et af de første skønhedstips til lyd hus er at undgå pulveriseret makeup.

Dette kan være en god mulighed for at bekæmpe fedtet eller kombineret hud . Dette vil dog få din hud til at se pulveragtig ud og bare kedelig.

Det bedste for dig er at bære makeup, der giver din hud glans. For at gøre dette er der to muligheder:

  • Brug mousse. Disse typer makeup kontrollerer olier uden at efterlade små spor af lyst pulver på dit ansigt.
  • BB Cream. BB cream er perfekt til dig, hvis din hud er tør og lys. Disse cremer tilbyder hydrering af huden og kan være med til at gemme eventuelle mærker på din hud, du forsøger at tildække.

2. Dine læber skal have livlige toner, der giver dig en god kulør

Skønhedstips til lys hud er en farverig læbestift

Mange kvinder med lys hud frygter at vælge makeup såsom læbestifter, der har for kulørte farver. Det er ubestrideligt, at røde, pink, koral og lignende farver er svære at have på.

Men det er det samme for alle kvinder. Det er faktisk ligegyldigt, hvad deres hudfarve er. Nøglen er at sætte dine læber i fokus i dit ansigt, mens det ledsages med en simpel makeup.

3. Skønhedstips til lys hud: Undgå lys øjenskygge

Beige, creme og hudfarvede øjenskygger vil blande sig godt med din hudfarve, og det vil se ud som om, du har glemt dem. På grund af dette er disse farver kun gode til at markere øjenbrynet og dine nederste øjenvipper.

Til dit øvre øjenlåg er det en god ide at bruge en mørkere farve. Hvis du vil have en alsidig makeup, skal du bruge neutrale farver. De bør dog være mørkere end din hud.

4. Skift din eyeliner og mascara fra sort til brun

Kvinde bruger sort eyeliner

Klassisk mascara til øjenvipperne er normalt sort.  Men når du anvender for meget eyeliner og mascara, ender du med med at få poser under øjnene eller få ​​din hud til at se endnu lysere ud.

Hvis du ikke helt er klar til at give slip på den sorte farve, så udskift den i det mindste ud med en grålig farve.

Vil du give noget farve til dit ansigt? Prøv at bruge brun eyeliner og mascara. Det vil overraske dig, hvor godt det får dig til at se ud.

5. Vælg en god foundation

Farven på din foundation er vigtig. Det er meget vigtigt, at du sørger for at identificere den tone, du skal bruge for at gøre din hud mere bemærkelsesværdig.

Ud over at bruge den rigtige tone er det vigtigt, at du også lægger foundation først. Dette giver dig et afbalanceret resultat.

6. Skønhedstips til lys hud er at bruge en rouge eller blush

Kvinde lægger makeup

Med en rouge kan du give dit ansigt et jævnt udseende ansigt. Sørg for at anvende det med en tyk børste for at få et naturligt udseende. Anvend det på områder, hvor du vil se solbrændt ud.

Desuden vil blush også hjælpe dig til at få dit ansigt til at se sundt ud. Dog bør kvinder med lys hud være meget forsigtige. Dette skyldes, at rouge med for meget rød eller lyserødt kan få dig til at se syg ud.

Prøv et mere ferskenfarvet produkt.

7. Skønhedstips til lys hud er at lære at udnytte formen på dit ansigt

Din huds lyse farve vil få dit ansigt til se fladt ud. Heldigvis kan du bruge lette og mørke toner til at definere formen på dit ansigt.

Det er vigtigt, at du forstår din ansigtsfacon. Dette skyldes, at brugen af ​​lyse og mørke farver afhænger af det.

Under alle omstændigheder vil du aldrig lave fejl, hvis:

  • Du påfører lysere toner under dine øjne, på næsen, i midten af ​​panden eller på hagen.
  • Du anvender mørke toner under dine kinder, rundt om dit ansigt og på siderne af næsen.

8. Brug ikke lyst tøj eller tøj, der har den samme farve som din hud

Skønhedstips til lys hud er at bruge farverigt tøj som denne kvinde

Hvis du bruger lyst tøj, har det generelt den samme virkning, som hvis du ifører dig en lysere øjenskygge: Det vil se ud som om, du ikke har noget på.

Kvinder med lyst hud behøver ikke at gå med tøj, der har stærke farver. Men det er nødvendigt at lære, hvordan du kombinerer farver rigtigt.

Hvis du kan lide lyse farver, så prøv pastelfarver. Hvis du vil bære hvidt tøj, kan du altid få det til at skille sig ud med andet tilbehør.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.