Det er aldrig for sent at indse, at du fortjener bedre

Når det handler om at finde din egen lykke og velvære, så eksisterer tid ikke. Det er aldrig for sent at begynde at tænke på dig selv.
Det er aldrig for sent at indse, at du fortjener bedre

Sidste ændring: 06 december, 2018

Det er aldrig for sent at ændre sig. Viseren på uret vil altid vise netop det rigtige tidspunkt for at prøve noget nyt. Det kan være svært at indse, når noget ikke længere går godt. Når vi endelig indser, at vi fortjener bedre, fortryder vi, at vi ikke gjorde noget ved det tidligere. Det er vigtigt at huske, at de fleste mennesker er bange for forandringer, især når det kommer til kærligheden. De fleste af os bliver ved med at sige til os selv, at vi godt kan “holde ud bare lidt længere”, og at “tingene måske vil blive bedre”. Men hvis intet forandrer sig med tiden, og du stadig er lige ulykkelig, er det på tide at sige til sig selv: “Jeg fortjener noget bedre”. Du fortjener at finde fred og lykke i dit liv.

Det er aldrig for sent at blive lykkelig igen – og du fortjener det!

Vi bruger tit udtrykket “for sent” om ting, der aldrig kan være for sent.
Ja, vi kan komme for sent til et møde eller vi kan komme for sent til bussen. Vi kan stå for sent op eller svare på en email for sent.

Lige meget, hvad du gør, kom du for sent. Det kan du ikke ændre. Heldigvis handler livet ikke kun om at besvare emails og nå bussen. Du kan komme for sent til et møde, men det er aldrig for sent at prøve at ændre livet til det bedre.

Når det kommer til den menneskelig lykke, eksisterer ordene “for sent” ikke. Det er altid det rigtige tidspunkt til udforske nye ting og ændre sit liv til det bedre.

 

Alle fortjener lykke i deres liv

Frygtfaktoren

  • Frygt er en begrænsning, som ofte stopper os fra at skabe vores egen lykke. Det holder os fra at opnå vores drømme og forhindrer os i at vove os ud af vores tryghedszone.
  • Vi camouflerer ubevidst vores frygt med tanker såsom “det er bare sådan, det er”, “jeg må bare acceptere det”, “hvis jeg går fra dette vil jeg sikkert bare finde noget, der er værre”.
  • Vi rationaliserer frygt og gør det til en daglig ting, der kontrollerer os fuldstændig, fordi vi allerede har givet op overfor det.
  • Hvis vi giver op og holder op med at kæmpe, bliver vi fanget i en ond cirkel. Vi accepterer at vi er ulykkelige og ikke længere ønsker at gøre noget ved det.
  • Det er naturligt og sundt at være bange for fremtiden. Men i stedet for at give op, bliver vi nødt til at arbejde med frygten og finde en vej frem.

Du behøver ikke være “bange for frygten”. Du bliver nødt til at vide, hvordan man lytter til den, for det er en klar indikator for din egen utilpashed eller indvendige uro.

lille_mand_hånd

Det bedste tidspunkt er NU

Vi ved allerede nu, at man ikke kan bruge ordene “for sent”, når det handler om ens lykke eller den uendelige søgen efter velvære. Vi ved også, at frygt faktisk er en indikator, som advarer os om, at vi ikke har det godt, og at vores tilstand ikke er udholdelig.

Så… hvorfor reagerer vi ikke på det? Den simple reaktion som at rationalisere vores frygt og at sætte vores begrænsning og usikre attitude til side vil lade os rive alle vores mure ned, som stopper os fra at udvikle os.

  • Det er meget sandsynligt, at du på dette tidspunkt lever et kompliceret liv og har problemer med arbejde, familie, følelser, personlige utilfredsheder…
  • Nogle gange kan små forandringer give store resultater. Det er derfor, når man møder disse vanskeligheder, disse livsvigtige forhindringer, der kvæler en og stjæler ens energi og optimisme, at man bør finde en løsning.
  • I mange tilfælde er løsningen bevægelse. Vov dig ud af din tryghedszone og bevæg dig i stedet længere ud end dine tanker såsom “det tog er allerede kørt” og “det er allerede for sent for mig”.

Det bedste tidspunkt for dig er lige nu. I går eksisterer ikke, og i morgen er endnu ikke skrevet, så… hvorfor ikke prøve det?

kvinde_bjerg

Glæden ved at tage skridtet

Der er én ting, man bør huske. Frygten vil altid være hos dig, især når man tager det første skridt, når man foretager forandringen, og når man efterlader bestemte ting bag sig.

Man ved ikke om det, man er ved at gøre, vil komme til at fungere eller ej. Frygt vil derfor altid være ens uadskillelige partner.

Men det er en spændende frygt, fuld af forventninger, fordi alt er nyt.  Og fordi man har kontrol, og frygten er ens personlige ror, er den ikke farlig.

Glæden ved at tage skridtet er berigende, og det er aldrig for sent at opleve det.

Vi fortjener alle sammen det bedste på alle tidspunkter og i hvert øjeblik i vores liv. I stedet for at forvente, at det kommer fra andre personer, er det værd at mande sig op og blive skaberen af ens egen skæbne.

Er du modig nok til at tage hvad du fortjener?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.