6 tegn på, at du er virkelig forelsket

22. november 2019
Vidste du, at når du virkelig er forelsket, bliver du mere venlig og generøs? Du begynder at være et bedre menneske, ikke kun for at glæde den anden, men også fordi det gør dig lykkeligere.

Hvor mange gange i dit liv har du været virkelig forelsket? Nogle mennesker siger måske flere gange. De fleste mennesker har imidlertid en tendens til at forveksle kærlighed med simpel betagelse.

Når vi taler om kærlighed, henviser vi til den følelse, der fylder dig med interesse i og engagement over for den anden person. Dette går langt ud over blot at finde nogen attraktiv eller interessant eller blot at ønske sex.

Kender du de tegn, der viser dig, at du er virkelig forelsket i nogen? Hvis ikke, så fortsæt med at læse!

Er du virkelig forelsket?

Lad os se på de afslørende tegn, der viser, om du virkelig er blevet forelsket.

1. Du bliver oprigtigt interesseret i den anden persons trivsel og interesser

Par danner hjerte med hænder

Det første symptom vil være, at din opmærksomhed er fokuseret på denne person. Du ønsker at vide, hvad han eller hun laver, hvad han eller hun kan lide, hvordan han eller hun har det osv.

Dette skyldes, at kærlighed skaber interesse for den anden person, der går ud over det fysiske. Du ønsker at vide alt om denne person og hjælpe ham eller hende med at nå sine mål.

Læs også: Er det så svært at blive forelsket i en person, som ikke elsker sig selv?

Det er også på dette tidspunkt, at de samtaler, du har med denne person, giver dig mulighed for at lære ham eller hende at kende på et dybere niveau. Til gengæld vil du også dele dine egne interesser og bekymringer med din nye partner.

Giv dig selv muligheden for at gøre dette, da det giver dig mulighed for at uddybe og styrke dit bånd med denne person.

2. Du ønsker, at dine kære skal godkende din partner

Et andet symptom på at du er blevet forelsket, er, at du begynder at tale med alle om denne person. Dette er normalt, hvis du tager højde for, at dine venner og familie i vid udstrækning bestemmer eller reflekterer, hvad du anser for at være rigtigt og ønskeligt.

Hvis du er et af ​​de mennesker, der kan lide at holde personlige ting private, kan du overraske folk med denne nye holdning. Men bare rolig: Dette er et godt tegn i dit forhold.

Du skal også være opmærksom på meninger fra mennesker, som du værdsætter, elsker og respekterer. De har generelt et mere afbalanceret perspektiv, og deres synspunkter kan hjælpe dig med at forstå, om dette er den rigtige person for dig.

På sin side er det også meget vigtigt at lære at afgøre, om disse meninger er oprigtige, eller om de er påvirket af andre faktorer som jalousi.

3. Du holder op med at flirte med andre, når du er virkelig forelsket

Par er virkelig forelsket

Så snart du er virkelig forelsket, mister du al interessen for andre mennesker. Selv hvis du er en person, der aldrig rigtig har været i et eksklusivt forhold, finder du dig selv fokuseret på den ene person.

Du kan endda tage dig selv i at sammenligne andre mennesker med din nye partner. I disse sammenligninger vil din nye partner naturligvis også vinde.

Hvis dit forhold til denne person startede som noget afslappet, og du ikke er sikker på, om den anden person føler det samme som dig, skal du tale med ham eller hende og forklare, hvordan du har det. Det er vigtigt altid at afstemme forventningerne i et forhold.

4. Du begynder at tænke på langsigtede planer

Det er uundgåeligt, at du tænker over langsigtede planer med en person, som du er virkelig forelsket i. Dette kan være enkle planer som en ferie på stranden eller at træne sammen hver morgen eller mere langsigtede og livsforandrende planer som at flytte sammen eller få et barn.

Det kan undertiden medføre usikkerhed at tænke over vores fremtid med nogen. Men når du føler dig helt sikker og komfortabel med en person, vil det føles helt naturligt. Så lad tingene flyde naturligt, men sørg for at have realistiske begrænsninger, der hjælper dig med at bevare selvtillid og selvsikkerhed.

Hvis du føler dig fri og selvsikker, skal du følge din mavefornemmelse. Så længe du har det sjovt og føler dig selvsikker i dit forhold, skal du fortsætte med at lave planer.

Læs også: 36 spørgsmål der gør dig forelsket på kun 1 time

5. Du prøver at være den bedste version af dig selv

Det næste tegn på, at du er virkelig forelsket i nogen, er, at du er mere opmærksom på, hvad du gør, og hvem du er.

Dette betyder ikke, at du var en dårlig person før. Det betyder bare, at det at være forelsket giver dig lyst til at være den bedste version af dig selv.

Dette er meget godt for dig, fordi du vil føle dig mere åben for at foretage ændringer, som du har udsat. Det er dog også vigtigt, at du altid bevarer begge ben på jorden: Du skal aldrig ændre, hvem du er som person for en anden.

Husk også, at du ikke kan ændre alt. Så du bliver nødt til at acceptere visse fejl hos dig selv og din nye partner.

6. Du bliver mere generøs og venlig, når du er virkelig forelsket

En anden ledetråd er, at du vil blive en venligere person. Du vil ikke kun få den person til at føle sig godt tilpas. Men du vil også være i stand til bedre at tolerere alle omkring dig.

Det er også muligt, at du ønsker at støtte interesserne og målene for den person, du elsker. Dette er dog ikke noget, du gør, fordi du ønsker at blive valideret af denne person. Du vil gøre det, fordi det kommer fra hjertet, fordi du virkelig elsker dem.

Så har du afgjort, om du virkelig er forelsket? Hvilket af disse tegn har du bemærket?