Ti ting sunde par gør sammen

Selvom det ofte ikke tales om, kan det at holde hånd gøre jer gladere og lykkeligere sammen.
Ti ting sunde par gør sammen

Sidste ændring: 26 august, 2022

Det siges, at to mennesker altid er gladere, når de er i stand til at holde essensen af deres kærlighed og respekt for hinanden i live. Selv når de går igennem hårde tider. Forhold er aldrig lette, og de kræver meget mere end kærlighed for at være varige eller livslange. I denne artikel vil du få information om ti ting sunde par gør sammen.

Selvom der ikke er nogen magisk formel til at bevare lykken som et par deler, afslørede Mark G.

Ti ting sunde par gør sammen

Goulston, en psykiater, konsulent og international foredragsholder. 10 gode vaner sunde par har til tidsskriftet Psychology Today, og beskrev hvordan hver vane styrker det følelsesmæssige bånd mellem partnerne i et forhold.

Sunde par går i seng på samme tid

Når dit forhold lige er begyndt, er det normalt at ønske at gå i seng sammen. Og derved dele denne særlige tid i slutningen af dagen sammen. At holde denne vane i live, selvom årene går. Det er en af hemmelighederne til et stærkt forhold og opretholdelse af lykke.

Goulston foreslår, at dialogen og hudkontakt der opstår, når i begge går i seng sammen, forbedrer kommunikationen mellem jer begge og bidrager til at bevare den seksuelle lyst.

Lykkeligt par

Dyrk fælles interesser

Når et par mødes første gange, kan de indse, at de har meget få fælles interesser. Det betyder ikke, at de ikke er et godt match; tværtimod, kunne det være en mulighed for jer begge at begynde at gøre nye ting sammen og komme ud af din normale rutine.

Stadigvæk, for at holde jer fra at være afhængige af hinanden. Så er det vigtigt at respektere hinandens plads og for hver person at have aktiviteter, som de forfølger på egen hånd.

At gå hånd i hånd

Selvom det ofte er ignoreret, kan det at holde hænder hjælpe med at etablere en unik forbindelse mellem dig og din partner. Hånd til hånd kontakt producerer behagelige fornemmelser, der hjælper med at opretholde lykken i et forhold.

Goulston anbefaler altid at gå side om side, og holde holde hånd. I stedet for én person der går foran, mens den anden falder bagud, fordi de er langsommere eller stopper for at se på noget.

Lær at stole på og tilgive hinanden

Et pars forening kan trues af uenigheder, argumenter, slagsmål, misforståelser, vrede og andre faktorer. Faktorer der ikke synes at have en løsning i kampens hede.

For at holde det fra at påvirke jeres lykke, er i nødt til at lære at tale med hinanden og styre jeres negative følelser, før at i begynde at smide rundt med sårende ord eller gøre noget, i ved i vil fortryde.

Anbefalet læsning efter “Ti ting sunde par gør sammen”:

9 tips til et bedre seksuelt forhold med din partner

Den bedste vej frem er at undgå de udbrud og forsøge at tilgive og stole på hinanden. Disse to ingredienser danner grundlaget for varige forhold.

Fokuser på parrets kvaliteter

At snakke om manglerne ved din partner, er ikke sundt, og det eneste det vil gøre, er at ødelægge dit forhold.

Det er vigtigt, at fokusere på de kvaliteter af jer begge som en enhed, og forsøge at fremhæve dem så ofte som muligt. Hvis du holder øje med de gode aspekter af dit forhold, vil du se, at det er fuldt af positiv energi og undgår unødvendige skænderier.

Brug kram til at bringe jer sammen igen

Effekten af et kram er fantastisk, og endnu mere når det er med din partner. Ifølge eksperten, “huden husker de gode berøringer” (kærlighed), “dårlige berøringer” (misbrug), og “ingen berøringer” (omsorgssvigt).

Det er klart, at glade relationer har en overflod af de “gode berøringer”, som er givet efter en hård dag på jobbet. For eksempel, når de vender tilbage fra et langt fravær, eller pludseligt og uden varsel.

Læs også denne artikel efter “Ti ting sunde par gør sammen”:

Dine søskende er de bedste venner, som du ikke selv har valgt

Boern der krammer

At sige “jeg elsker dig” og “god morgen” hver morgen

For at starte dagen på den bedste mulige måde, og dyrke værdier som tålmodighed, respekt og hengivenhed. Så er der ikke noget bedre du kan gøre, end at gentage disse to sætninger hver eneste morgen. Mens alt skal bevises af handling, giver kraften ved disse ord også styrke og opmuntring. Og med dem fornyer du jeres løfter igen og igen.

Sig godnat

Tilsvarende, at sige “godnat” hjælper med at afslutte dagen på den bedste måde. Det viser at du ønsker det bedste for din partner, på trods af vanskelighederne ved din dag, hvor træt du er, eller eventuelle problemer der tynger dit sind.

Sunde par ringer i løbet af dagen

Så længe gentagne telefonopkald eller SMS’er ikke tager en form af “kontrol” over din partner, siger Goulston, at et dagligt opkald kan være en vane, der holder medlemmerne af et pars følelse tæt, selv når de ikke fysisk kan se hinanden.

Mand der snakker i telefon

Vær stolt af at blive set som et par

Glade par har tendens til at vise deres kærlighed på den sociale arena, og når de er i offentligheden. Uden at fornærme dem omkring dem, kan lykkelige par holde i hånden og give et kram, et kys eller andre tegn på hengivenhed. For at vise verdenen, at de har en særlig forbindelse.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.