Er du ked af det? Følg disse 8 råd mod tristhed

Gråd er en naturlig og nødvendig handling for at frigøre spændinger og følelser.
Er du ked af det? Følg disse 8 råd mod tristhed

Sidste ændring: 06 oktober, 2018

Tristhed. Den omgiver dig og kvæler dig med sit kolde tæppe, når du mindst ønsker det. Det er den negative følelse, der er så svær at håndtere og overvinde. Når du føler dig ked af det, er det som om nogen har slukket kontakten i dit liv og du har ingen anden løsning end at gå ind i mørket. Ingen forstår dig og alt går galt.

Hvad kan du gøre? For det første bør du ikke lade mørket overvinde dig. Tristhed er den kendte fjende, som du er nødt til at kigge i øjnene med trods og fortælle den, roligt, at den ikke kommer til at vinde. Hvis du ikke tror, ​​du kan gøre det på bestemte tidspunkter, så fortvivl ikke. I dag ønsker vi at vise dig 8 måder, du kan overvinde tristhed på.

Du fortjener ikke at gå og være ked af det. Sæt disse ting i gang!

1. Gå en tur for at stoppe med at være ked af det

GåISkoven

Den sidste ting du skal gøre er at blive hjemme og søge tilflugt i ensomheden på dit værelse. Du bør aldrig gøre dette. I stedet, så tøv ikke med at tage dine gamle tennissko frem, nogle behagelige joggingbukser, nøglerne til huset …  og   gå en tur!

 i et raskt tempo med den styrke du har i dig, skridt efter skridt. Vikl dig ud af problemernes spind og den dårlige følelse du har indeni. Sved er godt og det er supergodt at få dit hjerte til at slå og flytte din krop. Du vil få dit hjerte til at begynde at frigive endorfiner, lykkehormonerne, og på dette tidspunkt, vil du begynde at reducere betydningen af ​​de ting, der går dig på. En god gåtur kan godt kurere følelsen af at være ked af det.

2. Sid i solen og luk øjnene

SidISolen

Et øjebliks ro og stilhed, når du lader din hud tage solen til sig i højst 15 minutter. En god dosis af D-vitaminvil få dig til at føle en dejlig ro. På de dage, du føler dig trist, bør du ikke søge skyggen i en krog.

Normalt har folk der gennemgår en depression tendens til at undgå sollys. Du bør ikke gøre dette, men i stedet nyde et øjebliks varme.

3. Tilsidesæt dine forpligtelser i to timer

Yoga2

Vi ved alle nogen gange at det ikke er let. Du har ting at gøre, ansvar, job, forpligtelser… Imidlertid, når du er trist, dukker der en mur op, som gør det næsten umuligt at gøre noget rigtigt. Du har ingen motivation eller energi.

Løsningen? Stop et øjeblik og giv dig selv to timer, nyd dit personlige rum og tid, uden nogen form for pres eller angst. Vær dig selv.

4. Skriv

SkrivDagbog

Skriver du en dagbog? Hvis ikke, kan det være tid til at starte på en. Det er terapeutisk og hjælper dig med at organisere dine ideer og udtrykke dig selv. Tal med dig selv og udnyt intimiteten ved at skrive.

Du behøver ikke at være Gabriel García Márquez eller Daphne Du Maurier, for at skrive en dagbog: Udtryk dig med dine ressourcer, ord, argumentere med dig selv. Fornærm hvem du vil… Det essentielle er at bruge ord som en følelsesmæssig lindring.

5. Græd når du behøver det

Du behøver ikke gå og vlre ked af det. Det er okay at græde det ud.

Gråd er en naturlig og nødvendig handling for at frigøre spændinger og følelser.

Nogle gange er du nødt til at græde, og det er en god ting at gøre. Sorg har brug for en flugt-mekanisme til at lindre spændinger og til tider er det at gå eller tale med din bedste ven ikke nok. Tårer bør frigives, for at rense, lette dig selv og fjerne spænding. Det er sundt og meget nødvendigt.

6. Kig i spejlet og spørg dig selv, hvad der gik galt

SpejlISø

Lad os lave en erkendelses-øvelse. Er personen i spejlet dig? Nej, det er ikke den samme attraktive og positive kvinde. Sorg stjæler din vitalitet, og vi er sikre på, at du ikke vil kunne lide at se sig selv på denne måde.

Spørg dig selv, hvad du kan gøre for at få det bedre, at give dit hjerte håb og helbrede dine sorger. Spørg kvinden i spejlet, hvad hun skal gøre i dag for at trække et ny smil på hendes ansigt.

7. Find nogen, der ved, hvordan man lytter til dig

Kram

Ikke alle ved, hvordan man gør det. Du har helt sikkert en ven eller slægtning, som i stedet for at støtte dig, altid foretrækker at tale om sig selv uden at bare spørge dig, hvordan du har det i dag. Søg støtte fra de mennesker, der ved, hvordan man ser dig i øjnene og lytter til dine ord med bekymring og oprigtighed.

Du vil indse, hvordan du deler dine følelser, en del af dig vil føle sig mere lettet og denne negative følelse vil begynde at gå væk. Hold aldrig op med at søge støtte.

8. Forkæl dig selv

GåPåStranden

Hvorfor ikke? Triste dage har brug for små fornøjelser, for at slippe af med dine sorger. Hvis du fokuserer al din opmærksomhed på disse bekymringer, vil problemet blive større og større. Det er bedst at slappe af. Hvorfor ikke gå i biografen? Hvorfor ikke tilmelde dig yogaklasser? Hvad med at gå en tur i parken eller til kunstmuseet?

Nogle gange kan enkle ting som at komme hjem og sætte din yndlingssang på skabe store mirakler. Det vil ikke løse dine problemer, men det vil hjælpe dig være roligere og føler dig bedre tilpas, når du ser tingene fra et andet perspektiv.

Tøv ikke med at bruge disse enkle tips, når du føler dig ked af det og trist.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.