Tre typer bryllupsmenu til din fest

Det er praktisk talt umuligt at behage alle. Derfor er det mere sandsynligt, at alle dine gæster vil kunne nyde din fest, jo mere variation du har i din bryllupsmenu.
Tre typer bryllupsmenu til din fest

Sidste ændring: 26 august, 2022

Der er hundredevis af ting, du skal tænke på, når du planlægger din bryllupsdag. Invitationer, kjoler, placering, budget, musik osv. Ud af alt det, er din bryllupsmenu ekstremt vigtig. Faktisk vil det være en af ​​de ting, som dine gæster vil huske mest.

Derfor viser vi dig tre menuer til dit bryllup, i denne artikel. Vi håber, at både menuen og receptionen bliver en succes.

Bryllupsmenuen

Et bryllup er ikke bare et måltid. Tværtimod, er det en meget speciel dag. Den er uden tvivl fyldt med mening. Det er en unik dag, fyldt med fest, lykke og godt selskab. I denne forstand skal alt, der er relateret til denne dag, også være specielt.

Derfor er det en god idé at have en speciel bryllupsmenu. Et bryllup er ikke noget, der sker hver dag, så dine gæster, der er klædt så elegant på, fortjener noget elegant, specielt og udsøgt. Dette angår alt fra opstillingen af ​​borde til bestik til desserten, der afslutter menuen.

Hvis du har et stramt budget eller ikke kan lide fin mad, skal du ikke bekymre dig. Det vigtige er, at brylluppet afspejler dig, og at det er specielt.

Valg af bryllupsmenu

Brudepar med deres bryllupsmenu

Når du skal vælge menuen, afholder de fleste selskabssteder begivenheder for, at bruden og brudgommen kan smage forskellige menuer. Du kan også gøre det samme med cateringfirmaer.

Før du gør dette, er der dog visse ting, du skal tænke på:

  • Om det er middag eller frokost.
  • Placeringen: Udendørs, på en restaurant, strand osv.
  • Tiden på året.
  • Om du vil tilbyde gæsterne en snack eller cocktail, inden bruden og brudgommen ankommer.
  • Ventetider mellem forret og hovedret.
  • Gæster med behov og præferencer (børn, voksne, fødevareallergi osv.).
  • Detaljerne: Drikkevarer, især vin, skal passe sammen med menuen.

Generelt er det vigtigt at have en varieret bryllupsmenu, så alle kan få den energi, de har brug for, for at have det godt og danse hele natten!

Læs også: Jeg-budskaber: En god kommunikationsstrategi

Valgmulighed 1: En udendørs menu

Brudepar danser udenfor

Hvis du har besluttet dig for et udendørs bryllup, er det en god mulighed at have en buffet. Konceptet er at have et stort bord i midten, med masser af forskellige retter på. På denne måde kan gæsterne skabe deres egen menu ved at vælge, hvad de bedst kan lide.

I dette tilfælde er det ikke en fast menu. Når det er sagt, er der større chance for at behage alle, jo flere retter der er at vælge mellem.

Valgmulighed 2: En menu med dine yndlingsretter

Et bord dækket op til en bryllupsmenu

Hvis du mener, at det er umuligt at glæde alle, er det måske bedst at tilbyde en elegant, original menu med parrets foretrukne retter.

Din smag vil nok ikke være så anderledes end dine venners og families, så alle vil højst sandsynligt blive glade. Og hvis de ikke gør, kan du forsikre dine gæster om, at denne mulighed var den, der gjorde dig ekstra glad på din specielle dag.

Læs også: Sådan vælger I den perfekte destination til bryllupsrejsen

Bryllupsmenu 3: En gourmetmenu

Kok laver gourmetmad

De fleste restauranter og gode cateringfirmaer tilbyder forskellige gourmetmenuer at vælge imellem. Med denne type bryllupsmenu, vil du helt bestemt vise dine gæster luksus og delikatesse.

Du vil helt sikkert imponere dine gæster med retternes udsøgthed, bestikkets skønhed og den flotte opsætning. Naturligvis vil dette komme til at koste en del mere.

Med denne type menu er det vigtigt at ikke glemme detaljerne. Fra vin til dessert, skal alt passe perfekt sammen.

Derudover kan du vælge menuer med variationer. På den måde har du noget for gæster med forskellige smage eller allergier.

Gør det meste ud af din store dag

Under alle omstændigheder er den vigtigste ting, at din bryllupsdag er netop det: Din bryllupsdag. Du kan helt bestemt ikke glæde alle. Derfor er det bedst at fokusere på din lykke, og gøre, hvad du kan for at fejre dit ægteskab.

Det kan interessere dig ...
10 tips til at spare penge på et bryllup
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
10 tips til at spare penge på et bryllup

Det er muligt at spare penge på et bryllup og samtidig have dit livs fest. Med god planlægning kan du have et fantastisk bryllup til en rimelig pri...


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.