3 morgendrikke for en flad mave: Lækkert!

For at få en flad mave er det vigtigt at du i stedet for at faste, spiser morgenmadsfødevarer og drikkevarer, der fremmer fedtforbrændingen.
3 morgendrikke for en flad mave: Lækkert!

Sidste ændring: 07 maj, 2019

En af de mest almindelige bekymringer der både er for mænd og kvinder, er at fjerne det overskydende fedt, der forhindrer en eftertragtet flad mave.

Det er dog ikke kun et æstetisk problem — det kan føre til sundhedsmæssige problemer med nogle alvorlige konsekvenser, hvis du ikke tager hånd om det så tidligt som muligt.

Når du opbygger fedt i maveregionen, belaster og ophidser det dine væv. Hvis problemet bliver kronisk, kan det føre til alvorlige hjertesygdomme.

Også mavefedt især omkring taljen vil gradvist gøre, at din krop producerer cytokiner, en klasse af protein der bidrager til insulinresistens.

Som du kan se, at drømme om at have en flad mave bør ikke kun korrespondere med dit ønske om at se slank ud i spejlet. Det er vigtigt, at du tager dig af din talje, og laver ændringer i din kost.

Det er derfor, at vi i dagens artikel foreslår, at du starter din dag bedst muligt med nogen af disse tre naturlige drikkevarer.

1. Limonade med mynte for at få en flad mave

Kvinde med flad mave

En af de største grunde til at det er svært at tabe mavefedt, er alderen. Hvad enten du kan lide det eller ej, er det en kendsgerning, at som årene går, bliver dit stofskifte langsommere.

 • For kvinder kan overgangsalderen også have en masse at gøre med det. Faldet i østrogen og progesteron betyder, at mere fedt akkumuleres i maven, og det er sværere at fjerne det.
 • Intet af dette er dog permanent. Med den rette kost kan du nå dertil. Så begynd at fjerne forarbejdede fødevarer fra din kost og tilføj denne naturlige drik til din morgenmad hver morgen.
 • Takket være citron, varmt vand og mynte, kan inflammation reduceres, og de abdominale væv bliver hydreret.

De vanddrivende og tonende effekter sammen med de mange antioxidanter, gør denne naturlige juice rigtig effektiv. Den hjælper med at fjerne overskydende væske, gør dit stofskifte hurtigere, og fremmer fjernelsen af giftstoffer.

Opdag denne artikel efter “3 morgendrikke for en flad mave: Lækkert!”:

4 supper til at fjerne giftstoffer

Ingredienser

 • 1 kop varmt vand (200 ml)
 • Saften fra 1 citron
 • 1 mynteblad

Hvordan laver du den?

 • Start med at presse saften fra din citron. Brug derefter en morter for at knuse myntebladene. Når du knuser dem, får du mere smag og naturlige fordele.
 • Tilføj mynte og citronsaft til en kop varmt vand.
 • Hvis din mave ikke kan håndtere saften fra en hel citron, kan du prøve at bruge halvdelen eller lidt mindre.

At starte din dag med denne sunde juice vil hjælpe dig med at fjerne mavefedt.

2. Tranebær-, ananas- og pærejuice

Tranebaer juice

Denne juice er lige så lækker, som den er sund. En af de vigtigste grunde til at du bør vælge lige præcis denne, er dens evne til at hjælpe med at regulere dit kortisol i blodet.

Som du sikkert ved, er kortisol et stresshormon. Nogle mennesker, når de er under høje niveauer af stress og angst, taber sig mere i vægt; andre oplever dog bare den modsatte effekt.

 • Dette er fordi, kortisol påvirker hver persons krop forskelligt, men det mest almindelige er, at hormonet har en tendens til at forstørre fedtceller og gøre dem mere modstandsdygtige især omkring maven.
 • Kombinationen af disse tre frugter kan hjælpe med at forhindre dette i at ske.

Ananas for eksempel, indeholder udover evnen til at regulere produktionen af kortisol, bromelain, som er et enzym, der hjælper med at nedbryde protein til at lette fordøjelsen og bekæmpe oppustethed.

Tranebær  hjælper med at forhindre talrige infektioner, og når det kombineres med pære, er de ideelle til lette nervøsitet og angst og fremskynde dit stofskifte for en mere sund og flad mave.

Opdag denne artikel efter “3 morgendrikke for en flad mave: Lækkert!”:

10 fødevarer som renser leveren

Ingredienser

 • 10 tranebær
 • 1 skive frisk ananas (125 g)
 • 1 pære
 • 1 kop vand (200 ml)

Tilberedning

 • Den første ting du skal gøre er at vaske alle dine ingredienser. Derefter skal du skrælle pæren, skære den i fire stykker, og hak derefter din ananas.
 • Tilføj alle ingredienser til din blender: Tranebær, ananas og pære. Blend godt og bland det i en kop vand.

Altid drik dette om morgenen.

3. Sort kaffe

Kaffe - flad mave

Det er rigtigt, noget så simpelt som en kop sort kaffe hver morgen kan hjælpe dig med at opnå en fladere mave og forbedre sundheden for din lever og dit hjerte.

 • Det er vigtigt at bemærke, at for at drage fordel af disse egenskaber kan du føje hvidt sukker, sødmælk og piskefløde.
 • Koffein er fantastisk til at fremskynde dit stofskifte på grund af termogenese. Det hjælper med at brænde flere kalorier, reducere følelsen af sult og du vil drage fordel af dens kraftige antioxidanter.

Vi er sikre på, at du kan nyde at tilføje en kop kaffe til din morgenmad.

Men husk: bare en kop kaffe er naturlig medicin for dine arterier, din hjerne, og det hjælper dig med at fjerne usund mavefedt.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Pasanisi, F., Contaldo, F., de Simone, G., & Mancini, M. (2001). Benefits of sustained moderate weight loss in obesity. NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES. https://doi.org/ARTN e53820rDOI 10.1371/journal.pone.0053820
  • Seema Patel, “Blueberry as functional food and dietary supplement: The natural way to ensure holistic health”,  Mediterranean Journal of Nutrition and Metabolism 7:133-143 · January 2014
  • Acheson KJ et al. “Caffeine and coffee: their influence on metabolic rate and substrate utilization in normal weight and obese individuals”, Am J Clin Nutr. 1980 May;33(5):989-97.
  • Rajendra Pavan et al. “Properties and Therapeutic Application of Bromelain: A Review”, Biotechnol Res Int. 2012; 2012: 976203.
  • Kim MJ et al. “Lemon detox diet reduced body fat, insulin resistance, and serum hs-CRP level without hematological changes in overweight Korean women”, Nutr Res. 2015 May;35(5):409-20. doi: 10.1016/j.nutres.2015.04.001. Epub 2015 Apr 10.
  • Yang J., Yang KQ., Qiu L., Biosynthesis of vitamin C stabilized tin oxide nanoparticles and their effect on body weight loss in neonatal rats. Environ Toxicol Pharmacol, 2017. 54: 48-52.
  • Joshi SS., Howel AB.. D’Souza DH., Antiviral effects of blueberry proanthocyanidins against Aichi virus. Food Microbio, 2019. 82: 202-208.
  • Icken D., Feller S., Engelil S., Mayr A., et al., Caffeine intake is related to successful weight loss maintenance. Eur J Clin Nutr, 2016. 70 (4): 532-4.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.