4 fordele ved at sove med løg på dine fødder

Da alle af de indre organer i kroppen er repræsenteret på foden, vil du nyde flere fordele for dit helbred, både internt og eksternt ved at sove med skiver af løg på dine fødder.
4 fordele ved at sove med løg på dine fødder

Skrevet af Ángela Aragón

Sidste ændring: 25 august, 2022

Har du nogensinde haft en løg skive i nærheden for at forhindre forkølelse? Hvis ikke, så har du formentlig hørt om det. Hvis du sover med løg på dine fødder, kan du bekæmpe og forebygge en forkølelse. Læs med og find ud af hvordan!

Alle er overrasket og griner endda første gang de hører om dette trick. De er også overrasket, når de lærer, at det rent faktisk virker.

Midlets succes skyldes den rensende effekt løget har på luften, hvilket gør den mere åndbar. Så når du har en vedvarende hoste, så fungerer denne grøntsag næsten mirakuløst.

Den eneste ulempe er den lugt, der fylder rummet. For at neutralisere lugten, er der en endeløs række af naturlige og kemiske luftfriskere, du kan bruge.

Løg besidder ekstraordinære egenskaber, hvilket forklarer deres højt respekteret position i traditionel medicin. Alle kulturer har opskrifter, der inkluderer dem som den vigtigste ingrediens.

I dag vil vi gerne benytte lejligheden til at forklare fordelene ved at sove med løg på dine fødder.

Hvorfor fødderne?

Fødderne er stort set glemt med hensyn til sundhed. Generelt er vi kun opmærksomme på dem, når de gør ondt eller snurrer grundet kredsløbsproblemer.

Dette får os til at glemme, at der er en enorm mængde af nerveender i fodsålerne, der er forbundet med vitale organer.

Disse tilslutningspunkter er kaldet meridianer. De svarer til akupunkturpunkter. De indeholder stort elektrisk potentiale, som når stimuleres giver os adgang til resten af kroppen.

Hvis du sover med løg på dine fødder kan du opnå mange af de positive egenskabe som løg besidder

Derfor ved at placere skiver af løg på fodsålerne, vil vi overføre alle de gavnlige egenskaber (udrensning, antiseptik…) direkte til vores indre organer for at holde dem sunde.

Fordele ved at sove med løg på dine fødder

Lad os tage et kig på nogle af de mange fordele ved dette middel:

1. Sig farvel til infektion

Løg er et naturligt antibiotikum. Ved at placere dem på fodsålerne, vil du bringe denne fordel til ethvert infektionsramt område i kroppen.

Dette betyder dog ikke, at det er en erstatning for de antibiotika, som du modtager fra din læge. Det vil dog hjælpe din behandling til at være mere effektiv og være hurtigere virkende.

2. Forbedrer fjernelse af toksiner

Toksiner er rester i blodet, der skader vores helbred, når de ophobes. Fosforsyren i løg fungerer som en magnet for giftige stoffer og hjælper din krop med lettere at fjerne dem.

Ved at foretage denne behandling regelmæssigt, vil du forbedre din sundhed på lang sigt.

3. Hydrer din krop

Vidste du, at løg er sammensat af 90% vand? Hvis vi ser på akupunkturpunkter, så fordeler den elektriske energi i meridianer alt vandet, som kroppen har brug for at nå de optimale niveauer.

loeg

Af denne grund, anbefaler vi kraftigt at sove med et løg på dine fødder til alle dem, der har svært ved at drikke nok vand i løbet af dagen, enten af vane eller på grund af arbejde.

4. Styrk dit immunforsvar

Løg er en rig kilde til vitamin E og C, som er afgørende for at opretholde vores krops forsvar. Desuden er disse vitaminer gode antioxidanter, hvilket betyder, at de nedsætter den cellulære aldringsproces.

Så du får en anti-age behandling uden operation eller kemikalier.

Hvordan sover du med et løg på dine fødder

loeg-stroemper
  • Selvom der er mange forskellige sorter af løg, så er de bedste løg til dette trick hvid og rød løg. Vælg den sort, der er nemmest for dig at finde.
  • Skær løget i skiver og læg det i buen på hver fod, da det er her meridianerne, vi ønsker at stimulere er placeret.
  • Dæk med et par sokker for at holde dem på plads og gå i seng!

Som vi nævnte tidligere, er den værste del af behandlingen duften, idet den forbliver på huden. For at eliminere denne, anbefaler vi at gnide noget rustfrit stål over fødderne.

Selv om det kan synes utroligt, så er det en idiotsikker metode til at fjerne denne ubehagelige lugt.

Hvis du bemærker lugten i soveværelset, lav et ekstrakt af citrus og nelliker. Stil det på et natbord eller i en skuffe og lidt efter lidt vil lugten forsvinde.

Der er også sprays til rådighed til at fjerne den ubehagelige lugte. Begge dele vil virke, men den første er mere bæredygtig.

Dette trick er en garanti for sikker succes. Du kan bruge det en gang om ugen som en måde at gendanne din energi efter en lang uge på arbejde. Men vi anbefaler at gøre det hver aften.

Der er ingen bivirkninger. Kun fordele.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.