5 træk ved uimodståelige mennesker: Er du en af dem?

Uimodståelige mennesker har problemer ligesom alle andre, men de ved, hvordan man konfronterer dem med et smil og en positiv indstilling, som breder sig til alle, der omgiver dem
5 træk ved uimodståelige mennesker: Er du en af dem?

Sidste ændring: 19 februar, 2019

Vi ved alle, hvordan uimodståelige mennesker er, og hvordan de får os til at have det. De har noget: et lys, en karisma og charme, der går langt ud over det fysiske udseende.

I første omgang kan vi tro, ​​at nogen er født med denne evne til at tiltrække andre, og at interessen for deres måde at behandle andre på og deres gestuser kommer naturligt.

Men det er ikke, sådan det foregår. I disse dage med “coaches” og guruer, der kan vejlede os med mange kompetencer til bedre at lykkes i vores dagligdag, må vi ikke glemme, at det at være uimodståelig er direkte relateret til følelsesmæssig intelligens.

Samtidig er vi nødt til at gøre det klart, at denne kvalitet har intet at gøre med fysisk tiltrækning. Der er influerende faktorer, der er dybe, interessante og går langt ud over et ansigt eller en krop.

Vi taler om, hvordan vi interagerer med, behandler og endda inspirerer andre.

Vi vil gerne have dig til at kende de karakteristiske egenskaber, der definerer den slags mennesker.

1. Uimodståelige mennesker ved, hvordan at man skaber forbindelse med andre

Person med regnbue paa haenderne

Travis Bradbery er en af de forfattere, der har solgt flest bøger om følelsesmæssig intelligens.

Alle hans skrivelser har et konkret formål: lære folk forskellige evner, så de kan føle sig mere succesfulde og glade.

Du tror muligvis også, at uimodståelige mennesker er i stand til at skabe forbindelse med andre, fordi de har et uforklarligt “noget”, der lader dem gøre dette.

Dette “noget” er faktisk en række egenskaber, der kan læres. De er:

 • Empati. De værdsætter den person, de taler til.
 • Uimodståelige mennesker er følelsesmæssigt åbne og behandler mennesker med varme.
 • De overfører tillid og sikkerhed.
 • De er i stand til at få den person de er sammen med til at føle sig speciel.

2. De forstår værdighed og respekt

Ulv og en pige

Uimodståelige mennesker tiltrække andre, fordi de behandler dem omkring dem med samme respekt, som de har for sig selv.

 • De behøver ikke at afsløre sårbarheder, intimidere, sætte vægge op eller bruge egoistisk sprog i form af sarkasme.
 • Samtidig forstår de, at alle har brug for at blive behandlet med værdighed. Når der er respekt, “blomstrer” folk, og tilbyder det bedste af sig selv.
 • Vi har alle bemærket det én gang. Når nogen behandler os godt og værdsætter os, så motiverer det os til at gøre vores bedste. Det giver os styrke.

3. Beskytter dine personlige grænser

Der er noget, som vi gerne vil se i andre: at vide, hvordan man respekterer andres tid og privatsfære samt forståelse for alles personlige grænser og være bevidste om dem.

 • Der er dem, der føler, at de har ret til at blande sig i vores anliggender, bede om tjenester og invadere det rum, hvor hver enkelt af os bekymrer sig for vores selvværd og indre balance.
 • Men uimodståelige mennesker beskytter, forsvarer og respekterer dig. De vil aldrig blive vred, hvis du en dag siger nej, “Jeg har ikke lyst til at gå ud i dag” eller “Jeg deler ikke din mening.”

De forstår at vise en usynlig respekt uden ord, der danner et forhold med harmoni, hvor vi føler os støttet, værdsat og endda beskyttet.

Læs også Med tiden lærer vi at elske mere, men med færre mennesker

4. De har en positivt syn på livet

Pige der holder en sommerfugl i haenderne
 • Når vi siger noget positivt, er det nogle gange et tveægget sværd. Der er mennesker, der er urealistisk positive og tror, ​​at tingene løser sig på egen hånd, eller at gode ting sker, hvis du ønsker det nok.
 • Ikke uimodståelig mennesker. De forstår, at livet handler om kamp, ​​indsats og om at overvinde forhindringer.
 • Alt, hvad de gør viser en positiv holdning, der er fodret med håb, mod og entusiasme.

Deres energi og vitalitet er smitsomt.

Vi foreslår også at du læser 7 veje til modstandskraft: Mod kommer indefra

5. De er et lys i mørket

De giver os opmuntring, lys og motivation. Uimodståelige mennesker får det vanskelige til at synes let og har et ydmygt hjerte, der beroliger os uden at bede om noget til gengæld.

 • At være et lys i mørket kræver vilje, frem for alt.
  Det betyder også at være villig til at se muligheder, hvor andre kun ser problemer, modet til at bryde grænser og til at gøre det bedste for det fælles bedste, så alle vinder, og ingen taber.
 • Det er ikke nemt. Det er slet ikke nemt at have en holdning til livet, hvor man genkender sig selv i andre for at skabe det fælles bedste, er tolerant overfor andre, hvilket er så nødvendigt i disse dage.
 • At være uimodståelig kan være en stor udfordring i vores dagligdag, men det er værd at udøve i praksis.
  For at gøre dette, skal du starte med at drage omsorg for dig selv og følge denne personlige vækst, der lidt efter lidt lader os tilbyde vores bedste til andre ved at være glad for os selv.

For når man er tilfreds med sig selv og er glad, er det tydeligt. Dette er, hvor denne magi bliver smitsom og man bliver uimodståelig overfor andre.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Bradberry, Travis. (2012). Inteligencia emocional 2.0: Estrategias para conocer y aumentar su coeficiente. Editorial Conecta.
 • Bradberry, Travis. (2007). El código de la personalidad. Grupo Editorial Norma.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.