6 ting du burde diskutere med din partner hver dag

I et forhold bør der ikke være nogen tabuer, da i burde være i stand til at snakke om hvilket som helst emne. Det er essentielt, at i har et fælles mål for øje, som i kæmper for hver dag.
6 ting du burde diskutere med din partner hver dag

Skrevet af Okairy Zuñiga

Sidste ændring: 25 august, 2022

Det er en god vane jævnligt at diskutere med din partner. Nogle mennesker tror, at de kun bør tale om gode ting med deres kærester, men det er ikke en god ide.

Der er nogle spørgsmål, som du ofte bør diskutere med din partner. Et godt forhold afhænger af ærlighed.

Hvis du ønsker at opbygge tillid og skabe et varigt bånd med din partner, er du nødt til at være åben for at diskutere visse aspekter af jeres liv.

I dag vil vi fortælle dig, hvad du bør tale om med din partner om på daglig basis.

1. Fremtiden er en af de ting, du bør diskutere med din partner

Par der snakker over en kop

En af de første ting, du bør drøfte med din partner hver dag er, om jeres forhold er langsigtet og jeres forventninger til fremtiden.

Tal om:

  • Dit liv
  • De ting du ønsker at gøre
  • Dine mål for fremtiden
  • Dine drømme

Det er dejligt, når et par kan forestille deres fremtid sammen og stræber efter at nå den. De kan være spontane til tider, forudsat at de har en fokuseret idé.

Det er gavnligt for både dig og din partner at tale om fremtiden.

Spørg din partner, hvor de ser sig selv om 10 år. Tal om, hvad I kunne tænke jer, når I bliver gamle. Det kan hjælpe jer med at skabe en vision for fremtiden og knytte jer tættere sammen.

2. I bør kunne snakke om familierelaterede spørgsmål

Familieanliggender er en andet af de spørgsmål, du bør diskutere på daglig basis med din partner.

Det vil sandsynligvist ikke være behageligt i starten at fortælle dem, at du har et problem med din mor, for eksempel.

Men det at få kontrol over de spørgsmål, der påvirker dig kan være en måde at konfrontere en svær situation.

Glem aldrig, at en god partner vil være glad for at hjælpe dig. Så tøv ikke med at åbne op; du vil se, at ved at gøre det, så vil tingene synes mindre alvorlige.

Spørg din partner om deres venner, deres familie og deres liv. Hav lange samtaler om, hvad de er passionerede omkring, og hvad de kan lide at lave i deres fritid.

Tale om din partners interesser vil hjælpe dem med at se, at du er virkelig interesseret i at vide alt om dem.

3. Sundhed

Par der griner udenfor

Hvis du har helbredsproblemer, hvis du er bekymret for noget, eller hvis du skal træffe en vigtig sundhedsrelateret beslutning, er det vigtigt, at du deler disse bekymringer, problemer og dilemmaer med din partner.

En af nøglerne til succes i et forhold er, at begge folk kan yde den støtte, der er brug for i både gode og dårlige tider. For det skal ske, er du nødt til at lade dem hjælpe dig.

Derudover vil din partner være glad for, at du tager deres udtalelser i betragtning i henhold til dine egne beslutninger.

4. Penge er en anden vigtig ting at diskutere med din partner

Enhver beslutning, som du kommer til at træffe, der involverer begge jeres finanser skal dækkes i god tid med den anden person.

Det er ikke ligegyldigt, hvis det du tænker på at investere i, er til jer begge: det er vigtigt, at din partner ved, hvad du planlægger at bruge penge på, før du rent faktisk gør det.

Tænk på det på denne måde: Du vil ikke have nogen til at træffe vigtige beslutninger uden at rådføre sig med dig først.

Også ved at træffe beslutninger sammen – uanset om det er om penge eller andre aspekter af jeres liv sammen. Føler i begge, at i er en del af et team, og det styrker jeres bånd sammen.

5. Snak alt hvad I kan om seksualitet

Par der er i sengen

Du er nødt til at vænne dig til at have en daglig samtale med din partner om alt hvad der sker i soveværelset. Sex bør aldrig være et tabu for et par.

Det er vigtigt at have tillid til at tale om, hvad du kan lide i sengen, og hvad du ikke kan lide. Selvfølgelig er tale om emnet sex ikke noget, du kan gøre når som helst eller hvor som helst.

Men hvis du har nok tillid, bør det ikke være svært at finde det rigtige tidspunkt at tale om dit sexliv på med det formål at forbedre det dag for dag.

Vi anbefaler at læse:

6 fejl mænd begår under sex

6. Italesæt jeres mål

Det sidste problem, du bør diskutere med din partner hver dag er de ting, som i begge er interesseret i, uanset om det er madlavning, havearbejde, skrivning, yoga, eller enhver anden form for aktivitet.

Din partner vil være glad for at se, at du er virkelig interesseret i at tale om de emner, i brænder for.

Husk at vise interesse for, hvad de deler med dig. Forvent ikke kun at blive hørt uden også at lytte, fordi du vil ende op med at såre deres følelser.

Din partner bekymrer sig om, hvad du arbejder med, uanset om det er professionelt, mentalt eller følelsesmæssigt. Giv dig selv muligheden for at tale om dine drømme og udfordringer, hvad du håber på, og hvordan du ønsker at opnå det.

Det vigtige er, at du kan dele. Med de her 6 ting, du bør diskutere med din partner, vil I undgå mange akavede stunder i fremtiden. Det vil samtidigt hjælpe jer med at skabe et mere solidt bånd.  • Álvarez, C. (2010). Comunicación y sexualidad. Enfermería global9(2).
  • González, F.,  J. L. Guzón & R. Castaño-Calle (2018) La comunicación en la pareja. Aspectos para su mejora. En Anais VI Congresso Internacional e I Congresso Nacional de Investigaçao em Direito Investigativo (pp. 164–176). URI Universidade Regional Integrada do alto Uruguai e das Missões.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.