9 måder til at fjerne vorter hurtigt

Er det muligt at slippe af med vorter? Vi præsenterer en liste over effektive måder til hurtigt at komme af med vorter uden dyre behandlinger
9 måder til at fjerne vorter hurtigt
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Vorter er små klumper, der vises på huden, dannet ved udvidelsen af vaskulære bundter og hærdet af den overliggende hud. Disse klumper er hovedsageligt et æstetisk problem, da de plejer at være temmelig uattraktive. I denne artikel vil vi snakke om 9 måder til at fjerne vorter hurtigt!

Der er en bred vifte af medicinske behandlinger for at slippe af med vorter uden at efterlade ar. Nogle er så potente, at de kan få klø på dem i løbet af få minutter. Det er dog vigtigt at gøre det klart, at hovedparten af disse midler er ret dyre.

Naturen har dog også givet nogle muligheder for at slippe af med disse ubelejlige klumper uden at skulle bruge mange penge. Og ligesom de dyre behandlinger, vil de ikke efterlade et enkelt mærke på huden.

Her har vi en liste over effektive måder til at fjerne vorter.

Du kan fjerne vorter med hvidløg

Aeblecidereddike

Tag et frisk hvidløgsfed og knus det, indtil du får en klumpet pasta. Påfør den over vorten og dæk derefter området med en bandage eller et stykke stof. Hold det tæt nok på, således blandingen ikke bevæger sig.

Lad det virke natten over, og den næste dag skal du fjerne bandagen og rense området godt. Gentag denne proces dagligt indtil vorten udtørrer og falder af.

Du kan fjerne vorter med æblecidereddike

Denne væske er ideel til udtørring af disse små klumper. Alt du skal gøre er at tage et lille stykke bandage og lægge tre dråber æblecidereddike på det. Sæt bandagen over vorten og på samme måde som med hvidløgsbehandlingen, lad det virke natten over.

Gentag denne proces i fem sammenhængende dage, og sørg for ikke at springe nogle dage over. Hvis det er muligt, skal du udskifte bandagen hver morgen.

Du kan fjerne vorter med bananskræl

Bananer

Smid ikke bananskrællen ud! Brug det til at gnide over dine vorter. Gentag dette på forskellige tidspunkter af dagen, eller læg et stykke bananskræl over vorten og hold det der med lidt medicinsk tape. Lad det virke natten over. Denne metode giver resultater inden for to uger.

Selvklæbende tape

Sæt et lille stykke klæbende tape over vorten og lad det være i seks dage. Derefter blødgør vorten og gentag processen, indtil den falder af. Det kan tage lidt mere end en måned, før dette sker.

Anbefalet læsning:

Fem behandlinger mod vorter

Løg juice

Loeg juice

Løg er gode til bekæmpelse af vorter samt den virus, der forårsager dem. Tricket er at skære løgene i stykker og lade det stå i en skål med en masse salt natten over. Om morgenen kan du sigte saften, og inden du går i seng, skal du anvende den direkte på det berørte område. Denne behandling tager cirka tolv dage on at give resultater.

Amerikansk olie

Amerikansk olie kan hjælpe med at slippe af med disse generende vorter på mindre end fire uger. Denne metode består i at blande en lille smule bagepulver med amerikansk olie, indtil det danner en klæbrig pasta. Spred pastaen over vorten og dæk den med tape eller en lille smule bandage.

C-vitamin

Vitamin piller

Klargør en pasta ved at knuse en C-vitamin tablet med lidt vand. Påfør blandingen direkte på det berørte område og lad den virke i 20 minutter. Gentag dette dagligt. Den sure pH-værdi fra C vitaminet hjælper med at behandle vorter på ingen tid.

Æterisk te træ olie

Æterisk te træ olie har kraftige medicinske egenskaber til at helbrede hudproblemer. Det er et anti-mikrobielt, antibakterielt og anti-svampe middel. Den rigtige måde at bruge det på er ved at lægge nogle få dråber på området. Gør dette tre gange om dagen. Som med mange andre hjemmemidler er det lidt langsommere om at virke, men resultaterne er fantastiske.

Aloe vera

Aloe vera

Aloe vera er en af de vigtigste hjemmemidler til behandling af hudproblemer. Ligesom den æteriske te-træ olie har den antibakterielle egenskaber. Ved blot at anvende det på vorter tre gange om dagen, vil det få dem til at forsvinde uden at efterlade nogen mærker eller ar, alt blot på få dage.

Har du eller kender du nogen der har vorter? Nu har du 9 måder til at fjerne vorter hurtigt!

Det kan interessere dig ...
Hvad er padderok og hvad er det godt for?
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Hvad er padderok og hvad er det godt for?

Hvad er Padderok? Padderok er en plante med mange medicinske og terapeutiske fordele. Navnet stammer fra, at planten ligner en hestes hale


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.