Ægtemand siger, at hans kone er doven: Se, hvad hun gjorde derefter

Manden sagde, at hans kone er doven, men hun beviste over for ham, at det slet ikke var tilfældet, og hun optog endda, hvad hun gjorde.
Ægtemand siger, at hans kone er doven: Se, hvad hun gjorde derefter

Sidste ændring: 23 maj, 2023

Det er ikke let at leve sammen som et par, for uanset hvor meget kærlighed der er mellem to mennesker, har de forskellige vaner. På grund af dette kan de på mange områder have forskellige idéer og støde sammen. Se i denne artikel, hvad der skete, da en mand sagde, at hans kone er doven!

Der er desuden i nogle forhold meget mandschauvinisme, og det kan føre til nogle meget uretfærdige kommentarer.

Disse er ofte relateret til arbejdet som husmor. Desværre tror mange mænd stadig, at det er en simpel opgave at udføre, og at det ikke indebærer en stor indsats.

Det er det, der skete i forholdet mellem Sierra Nicole og Giuseppe. Under et skænderi sagde manden, at mens han skulle arbejde, blev hun hjemme og lavede ingenting. I bund og grund sagde han, at hans kone er doven, og at hun spildte sin tid dag efter dag. Ifølge ham var der ikke meget at lave derhjemme, og det meste af dagen var hun ledig.

“Min kone er doven”: Hendes reaktion

Da hun hørte sin mand sige, at hans kone er doven, besluttede hun sig for at optage en video, hvor hun udførte alle sine daglige aktiviteter for at bevise, at hendes mand tog fejl. Desuden delte hun den på TikTok.

På optagelsen kan man se kvinden vaske op, vaske tøj, rydde op i huset, lave mad og tage sig af hvert af sine børns behov. Hun lavede så meget, at hun åbenbart ikke engang havde fem minutter til overs.

Opgaven er så anstrengende, at den tager mere end de 8 eller 10 timer, som hendes mand arbejder – det er fuldtid i enhver forstand, fordi børnene kræver personlig opmærksomhed hele tiden.

Kvinde vasker op i video i modsvar på påstand om, at kone er doven

Det meste af tiden arbejder moderen stadig hjemme, når hendes mand kommer om aftenen. Det skyldes, at hendes børn fortsat beder om hendes opmærksomhed og kærlige omsorg.

I lyset af dette efterlod Sierra i slutningen af videoen en lille refleksion, hvori hun opfordrede alle til at værdsætte husmødrenes arbejde. Ligeledes erklærede hun, at det er på tide at stoppe med at sprede løgne, der øger uligheden og de sexistiske overbevisninger.

For hendes vedkommende var hensigten med at dele den på sociale netværk, at mange flere kvinder også kunne forsvare sig. Det er nemlig klart for hende, at det er et problem, der ikke kun berører hende.

En mor bærer sin baby

På denne måde har hun opnået vidunderlige resultater. Optagelsen er blevet set af over 2 millioner mennesker. Nogle mænd har accepteret deres fejltagelser og lovet at ændre deres mentalitet.

Afsluttende refleksion

Husmødrenes arbejde fortjener den største ros i verden. Det er dem, der har ansvaret for, at alting går som smurt derhjemme. De sætter også mange personlige anliggender til side for at tilfredsstille de enkelte familiemedlemmers behov og ønsker.

De har ikke noget imod, at deres dage er fyldt med mange ansvarsområder. De føler, at et simpelt smil og anerkendelse fra deres familie er belønning nok for alt det, de har gjort i løbet af dagen.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Naciones Unidas. Brechas de género y desigualdad [Internet]. New York: Naciones Unidas; 2010. [citado 30 de diciembre de 2021].

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.