Afgift kroppen med ananas

På grund af en mangel på energi i løbet af denne afgiftning, kan du opleve at du lider af angst, generel utilpashed og humørsvingninger.
Afgift kroppen med ananas

Sidste ændring: 13 oktober, 2018

Afgift kroppen med ananas. Ananas er en af de mest berømte frugter, der findes , takket være dens vanddrivende og rensende egenskaber, som begge understøtter vægttab og er gode for kroppen.

Blandt andet er den sammensat af masser af vand og antioxidanter, så det er ikke overraskende at den kan bekæmpe væskeophobning, fjerne giftstoffer og ved lejlighed hjælpe dig med at tabe et par pund i mellemtiden.

Det er derfor der har været adskillige kure til at afgifte kroppen med ananas baseret på de kendte egenskaber ved frugten, som er rettet mod at hjælpe dig til at tabe dig og føle dig bedre tilpas.

Afgift kroppen med ananas

Takket være de mange dårlige vaner, vores moderne livsstil indeholder, bliver kroppen overbelastet med funktioner, der skal udføres, og det kan være svært at fjerne de giftstoffer, der opbygges i blodbanerne og kan påvirke alle kroppens systemer.

Takket være ananas høje indhold af vitaminer, mineraler og vand, kan denne frugt understøtte din krops naturlige afgiftning for at optimere systemets funktion og slippe af med de skadelige affaldsprodukter.

Ud over dette indeholder ananas store mængder af et fordøjelsesenzym kaldet bromelain, som støtter god fordøjelse og absorption af næringsstoffer samt forbedrer tarmfunktionen.

Inden du starter afgiftning med ananas

Ananas4

Afgift kroppen med ananas, er en super måde at fjerne overskydende væske i kroppen på og rense din lever, nyrer og bugspytkirtel.

Imidlertid mener vi du skal være forsigtig og ikke udføre den ofte eller i længere tid. Fordi den har et lavt antal kalorier og mangler de næringsstoffer, der kræves for at holde sig sund.

Vi anbefaler at du udfører denne afgiftning i fire dage, længe nok til at tabe et par kilo og rense hele din krop.

Hvad er afgiftning med ananas?

Ananasjuice3

Din madplan i fire dage vil indbefatte denne frugt i hvert af dagens måltider. Suppleret med andre fødevarer med lavt kalorieindhold, der vil hjælpe med at forstærke dens effekt.

Generelt er ideen at kombinere et maksimum på 400 gram magert kød-protein med nogle grøntsager og selvfølgelig en sund portion ananas.

DAG 1

  • Morgenmad: Start dagen ved at spise to skiver økologisk ananas. Benyt ikke dåse-udgaven som ligger i sirup. Kombiner dette med fuldkornstoast og syltetøj med lavt sukker indhold.
  • Frokost: Nyd to skiver ananas med 200 gram grillet tun, der er krydret med lidt salt, peber og olivenolie.
  • Aftensmad: Spis to skiver ananas med 200 gram grillet kyllingebryst og en salat med olie og eddike.

Det er en god ide at lave en juice med resten af frugten til at nyde i mellem måltiderne, når du føler dig sulten.

DAG 2

  • Morgenmad: To skiver ananas med brød og fedtfattig smøreost.
  • Frokost: Tilbered en grillet bøf, krydret med en spsk. olivenolie. Til dessert to skiver ananas.
  • Aftensmad: Lav en let og cremet suppe med grøntsager som selleri, asparges og artiskokker. Afslut med to skiver ananas

Dag 3 og 4

  • I de sidste to dage skal du blot gentage menuerne fra dag 1 og 2.

Ved at følge denne enkle kur og ikke blive fristet, kan du  tabe 2 til 5 kilo på fire dage. Du skal dog ikke gentage det i mindst to måneder.

Kontraindikationer

StrækUd1

Da den har så lavt kalorieindhold, vil du måske opleve stærke følelser af angst, sult, generel utilpashed og mangel på   energi igennem denne afvænning.

Mennesker, der lider af forhøjet blodtryk, bør diabetes eller nyreproblemer bør undgå den undgå den.

Visse forbindelser i ananas kan have bivirkninger i forhold til nogle medikamenter, og øge deres bivirkninger. Hvis du tager medicin regelmæssigt, er det bedst at konsultere din læge, før du prøver denne afgiftning.

Da den er rig på syrer og bromelainkan store mængder ananas forårsage små sår eller mavesår på tungen og i din mund.

Afgift kroppen med ananas, se hvad denne kur kan gøre for dig!

 


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.