De 5 bedste sexstillinger til den første gang

At gå videre til det næste niveau med din partner kan være en kærlig handling, selv om det skaber stress at finde de bedste sexstillinger til den første gang.
De 5 bedste sexstillinger til den første gang
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 09 august, 2022

Er du på udkig efter de bedste sexstillinger til den første gang nogensinde eller første gang med en ny partner? Når tidspunktet for intimitet med en partner nærmer sig, begynder folk at føle sig ret nervøse.

Selv om de virkelig ønsker at tage skridtet og er overbeviste om, at den anden person er den rigtige at begynde at have sex med, er det helt normalt, at der opstår tvivl og frygt.

At vælge de rigtige sexstillinger til den første gang er et vigtigt skridt, da det kan lette forbindelsen med den specielle person og samtidig undgå smerte i nogle tilfælde. Vær ikke genert – udforsk dem her!

5 bedste sexstillinger til den første gang

Det første skridt til at skabe en afslappet atmosfære er at forberede et varmt miljø, som du føler dig godt tilpas i. Ifølge en artikel i Archives of Sexual Behavior er det en god mulighed at planlægge en særlig middag med dæmpet lys. Det vil fremme romantikken og måske skjule noget af den forlegenhed, du måske har.

På den måde går du ikke direkte til sexakten, og du kan slappe af og ikke være så optaget af, hvad der kan ske senere – det vil være med til at mindske dine nerver og stress!

Udførelse af forspil før samleje er afgørende. Dette vil hjælpe dig med at opnå et niveau af ophidselse, der fremmer naturlig smøring for at forhindre smerter under samleje på grund af tørhed. Desuden vil tilliden mellem jer øges, og det vil skabe et sikkert miljø for det særlige øjeblik senere.

Nogle gange er det dog ikke muligt at planlægge tingene, og det seksuelle møde sker bare. I det tilfælde er det godt at kende de bedste sexstillinger til den første gang. Det vil hjælpe dig med at få behagelige minder om det øjeblik, du så længe ventede på – det øjeblik, hvor du gav din kærlighed til en person for første gang på den mest intime måde.

1. Missionærstillingen

Blandt alle de bedste sexstillinger til den første gang, der er indsamlet i en undersøgelse offentliggjort i Universidad Cooperativa de Colombia, er missionærstillingen en af de mest populære og velkendte.

For mere generte piger har den den fordel, at de kan få kontakt på et visuelt plan, og de vil føle, at de ikke blotter hele deres krop.

Samtidig hjælper nærheden hende til at føle sig tryg ved sin mand, og hvis hun har haft sex før, og det er første gang med sin nye partner, vil hun ikke føle sig presset til at skulle prøve en stilling, hun ikke har prøvet før.

Par i seng smiler til hinanden

Hvordan praktiseres den?

 • Kvinden ligger på sengen på ryggen med spredte ben.
 • Manden lægger sig forsigtigt oven på hende og er ansvarlig for samlejet og styrer hele “handlingen”. Når det er sagt, kan kvinden også hjælpe med at føre hans penis ind i hendes vagina med sin hånd.
 • Missionærstillingen er enkel og giver parret mulighed for at føle sig helt forenet.

Kvinden vil føle, at manden har kontrollen, og det er betryggende. Efterhånden som tiden går, vil I finde andre stimuli, og I vil få mere erfaring og selvtillid.

2. Riddende

Nogle gange foregår den første gang i mindre konventionelle omgivelser med lidt plads. Men når der er lyst til sex, skal du bare prøve at tilpasse dig.

Denne stilling kan endda udføres i en bil! Biler kan faktisk være steder, hvor man kan opleve de mest intime og behagelige møder. I den forstand er det at ridde på manden en ideel sexstilling i disse situationer.

Hvordan praktiseres den?

 • I dette tilfælde er det kvinden, der skal placere sig oven på sin partner. Herfra kan hun kontrollere og styre rytmen i penetrationen.
 • Partneren kan omfavne hende, kærtegne hende og kysse hende kærligt.

3. Ligge i ske: En af de mest populære sexstillinger til den første gang

Tænksom og romantisk, er spooning et godt valg til den første gang for piger, der ikke ønsker at afsløre deres ansigtsudtryk. De kan bruge denne stilling til at få selvtillid og begynde gradvist at prøve nye stillinger for at overvinde deres frygt eller forlegenhed.

Par har sex og repræsenterer sexstillinger til den første gang

Hvordan praktiseres den?

 • Begge ligger på siden i en næsten fosterstilling og vender i samme retning.
 • Imens omfavner manden kvinden bagfra, bringer hendes vagina tættere på ham og indleder forsigtigt penetrationen.
 • Hun kan ledsage med hoftebevægelser, og når hun føler sig klar, kan hun vælge, om hun vil vende hovedet for at se på ham eller ej.

4. Fusion

Hvis der er tilstrækkelig tillid mellem parret, giver denne stilling mulighed for en lettere og mere afbalanceret penetration.

Hvordan praktiseres den?

 • Manden skal sidde på sengen, og hun placerer sig oven på ham.
 • Deres kønsorganer vil støde sammen, og de støtter hinanden med armene ud til siden.

Også her er det kvinden, der styrer hastigheden og rytmen.

Desuden skal der være tilstrækkelig tillid og selvværd til at se på hinanden under hele sexakten. Hvert udtryk, hver bevægelse vil blive observeret, hvilket gør klimakset endnu mere spændende og følelserne når højdepunktet.

Tag også et kig på denne artikel: Forskellen mellem at elske og have sex

5. Stående i brusebadet

Nogle par vælger brusebadet som et af stederne til at øve forskellige seksuelle stillinger for første gang.

Par er i bad sammen

Måske er I blevet inspireret af kærlighedsfilm med scener som den ovenfor. Hvis I har set dem sammen, så har I måske lyst til at prøve det. At have sex i brusebadet er både romantisk og sensuelt. Desuden giver vandet, der falder på jeres kroppe, mens I udforsker hinanden, den eftertragtede følelse af afslapning og nydelse.

Hvordan praktiseres den?

 • Hun står med armene mod væggen, spreder sine ben og læner sig lidt fremad.
 • Han trænger ind i hende bagfra, mens han kærtegner hendes bryster og kysser hende på ryggen.
 • Yderligere ophidsende faktorer som sæbe, svampe og skum kan også bruges med stor effekt.

Sexstillinger til den første gang, et uforglemmeligt øjeblik

Uanset om det er at ligge i ske, missionær, fusion eller en anden af de ovennævnte sexstillinger, er det vigtigste at være sikker på, at du har lyst til at dele dette særlige øjeblik med din valgte partner og at nyde tiden uden frygt.

Uanset om det er første gang nogensinde eller første gang med en ny partner, kan det vise sig at blive en oplevelse fuld af ægte nydelse.

Tag et kig på vores fremhævede artikel nedenfor for at se en anden fantastisk sexstilling!

Det kan interessere dig ...
Doggystyle: Alt, hvad du behøver at vide om denne sexstilling
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Doggystyle: Alt, hvad du behøver at vide om denne sexstilling

Doggystyle: Teknikker, fordele, ulemper. Alt, hvad du har brug for at vide om denne stilling. Vi vil fortælle dig alt i dag. • Charry Mejia, M. Y., Osorio Fawcett, Y. I. (2019). Efectos de las suposiciones y de los secretos sobre los procedimientos utilizados en la práctica sexual entre las parejas de jóvenes universitarios (Tesis de pregrado). Recuperado de: http://hdl.handle.net/20.500.12494/15364
 • Granados, MR, Salinas, JM y Sierra, JC (2017). Propiedades psicométricas de la versión en español de las escalas de inhibición sexual / excitación sexual para hombres. Archives of Sexual Behavior, 47 (3), 783–796. https://doi.org/10.1007/s10508-017-0992-7
 • Krejčová, L., Kuba, R., Flegr, J. y Klapilová, K. (2020). Kamasutra en la práctica: el uso de posiciones sexuales en la población checa y su asociación con el potencial del orgasmo coital femenino. Medicina sexual. https://doi.org/10.1016/j.esxm.2020.07.003
 • Vargas, Elvia; Barrera, Fernando. (2002). Adolescencia, relaciones románticas y actividad sexual: una revisión. Revista Colombiana de Psicología, núm. 11, 2002, pp. 115-134. Universidad Nacional de Colombia. Bogotá, Colombia

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.