Sex på badeværelset: 5 gode stillinger

Det kan være en fornøjelig oplevelse at have sex på badeværelset, men nogle par har endnu ikke prøvet det. Vi foreslår 5 stillinger, der kan opmuntre jer.
Sex på badeværelset: 5 gode stillinger

Sidste ændring: 26 august, 2022

Du tænker måske, at sex på badeværelset måske ikke er det mest behagelige sted at dyrke sex med din partner. Men det er godt at krydre tingene lidt og få nogle anderledes oplevelser. Derfor er det værd at give badeværelset en chance for at udtrykke jeres kærlighed fra tid til anden!

Du skal være mere forsigtig på grund af rummets karakteristika og tage visse forholdsregler. Så beslut dig bare for, hvilke sexstillinger du gerne vil prøve, og gør dig klar til nogle sjove, fornøjelige og lidenskabelige stunder. Oplev dem her!

Hvad skal man vide, før man har sex på badeværelset?

At have sex på badeværelset er en af mange måder at bryde den normale rutine i soveværelset på.

Dette rum kan, selv om det ikke er et af de mest komfortable, være et sensuelt og sjovt sted at have sex. Men fordi du slipper dine lidenskaber løs, er det tilrådeligt at tage hensyn til nogle sikkerhedsforanstaltninger for at undgå ulykker.

  • Skridsikker måtte: Køb en skridsikker måtte for at undgå ulykker på det glatte gulv. Dens gummimateriale klæber til gulvet og forhindrer udskridninger og fald. Hvis du ikke har sådan en ved hånden, så brug et håndklæde i stedet.
En skridsikker måtte
  • Brug vandopløselig glidecreme: Vand kan faktisk gøre friktionen ved sex smertefuld. Selv om nogle tror, at det holder på fugten, er det faktisk ikke nok til at smøre de private dele i sig selv. Så det er bedst, at du køber en vandopløselig glidecreme for at undgå ubehag.
  • Kondom: Kondomer og vand kommer normalt ikke godt ud af det med hinanden, som det fremgår af forskning i 2018. Under penetration kan det tørre ud og kan være irriterende for kvinden. Hvis der kommer vand ind, kan der desuden være større risiko for brud. Men hvis du alligevel beslutter dig for at bruge en, så brug rigeligt med vandopløselig glidecreme og tjek fra tid til anden, at kondomet stadig sidder på plads.
  • Sexlegetøj. For at undgå det ubehag, som vi lige har nævnt med kondomer, eller for at gøre samlejet sjovere, vover nogle par at bruge sexlegetøj. Det er selvfølgelig vigtigt at kontrollere, at de er vandtætte, især hvis de bruger batterier.

Vi anbefaler dig at læse: Mærkelige ting, der kan ske efter sex

De bedste stillinger til at have sex på badeværelset

Er du ivrig efter at begynde at have sex på badeværelset? Her er nogle af de stillinger, du kan prøve.

Bagfra

Først og fremmest er dette en af mange pars yndlingsstillinger til at have sex i brusebadet. Den er sikker, giver jer mulighed for at nyde dyb penetration og er spændende for begge.

Eksempel på sex på badeværelset

For at udføre den læner kvinden armene op ad væggen, mens hendes partner kærtegner hende og trænger ind i hende bagfra.

Doggystyle

Den klassiske doggystyle er perfekt til sex på badeværelset. Der er ingen risiko for at falde, det kræver ikke alt for mange anstrengelser, og så er det selvfølgelig ideelt til “vild sex”.

  • Kvinden hviler på alle fire på en måtte eller et håndklæde.
  • Hendes partner, der knæler, trænger ind i hende bagfra og holder som regel hendes hofter, mens han støder.

Mod væggen

Til at begynde med er det vigtigt at bemærke, at denne stilling er mere fysisk krævende. Den bør praktiseres med omhu, da et forkert træk kan resultere i et fald.

Et intimt par

For at udføre den læner kvinden sig med ryggen mod væggen og folder sine ben om hans krop. Manden skal bruge en masse styrke for at holde hende oppe, mens han trænger ind i hende.

Liggende

De klassiske stillinger er også muligheder. Hvis badeværelset er stort nok, er det I kan også prøve liggende stillinger, såsom missionærstillingen eller dominerende sexstillinger.

Den ene af jer ligger på gulvet, mens den anden person tager styringen. Den ekstra bonus ved at være våd i brusebadet vil uden tvivl tilføje en masse spænding til akten.

Siddende

Synes du, at det er ubehageligt eller ret svært at have sex i brusebadet? Du vil måske grine af det her, men hvad med at have sex, mens du sidder på toilettet?

Manden sidder på toilettet, og kvinden sætter sig ovenpå. Han kan bevæge sig efter behov for at sikre stabilitet.

Tør du prøve disse stillinger til sex på badeværelset?

Glem ikke at varme op! Der er forskellige måder at være kreativ på med forspil. Brug sæben til at massere hinanden eller kærtegn hinanden, mens I begge er i bad. Og hvis I ønsker at forlænge mødet, kan I udnytte tørretiden til at fortsætte handlingen i soveværelset.

Det vigtigste er at lade fantasien få frit løb. Ethvert sted kan være ideelt til at vække jeres lyster og opleve fantastiske fornemmelser. Har du aldrig forladt soveværelset, når det gælder sex? Som et første skridt hvorfor ikke overraske din partner, mens han/hun tager et bad? Du vil ikke fortryde det! Og det vil han/hun heller ikke!

Det kan interessere dig ...
Ligge i ske: En af de mest populære sexstillinger
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Ligge i ske: En af de mest populære sexstillinger

At ligge i ske er en af de mest værdsatte stillinger, især af dem, der lige er begyndt at dyrke sex. Find ud af hvorfor her i artiklen.  • Bolinches, A., 2005. Sexo Sabio. México: Random House Mondadori.
  • Rivas Condo, J. R., Rivas Condo, F. C., Miranda Laborda, M. J., Pizarro Maldonado, P. P., Valencia Camacho, L. F., Quezada Correa, G. C., Quiñonez Guerrero, R. M., & Loor Rivas, M. D. (2018). Resistencia de los preservativos masculinos de látex y su efecto a la exposición en temperaturas menores o iguales a 40°c. Pro Sciences: Revista De Producción, Ciencias E Investigación2(14), 13-17. https://doi.org/10.29018/issn.2588-1000vol2iss14.2018pp13-17

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.