Behandling af cellulitis med æblecidereddike

For at undgå bivirkninger, er det vigtigt først at fortynde æblecidereddike med andre ingredienser såsom cremer eller æteriske olier.
Behandling af cellulitis med æblecidereddike

Sidste ændring: 02 december, 2018

Hvem har ikke lidt af cellulitis? Hvis du er en kvinde, så har du sikkert oplevet det ved mere end én lejlighed. De er grimme små knuder, der gør det ubehageligt at tage en badedragt eller et par stramme jeans på.

Måske er cellulitis ikke et problem for dig eller måske påvirker det allerede meget af din krops udseende, så du ikke er sikker på, hvordan du skal afhjælpe det. For det første skal vi være objektive: Cellulitis forsvinder ikke bare natten over. Nogle gange er den eneste måde at fjerne det fra kroppen på med kirurgi. Men du kan mærkbart reducere dets udseende med ordentlig kost og motion.

I dag, vil vi gerne vise dig, hvordan du kan bruge æblecidereddike til at behandle cellulitis. Det er en supplerende behandling til god ernæring og en aktiv livsstil.  Disse enkle tips vil hjælpe dig med at reducere cellulitis.

Er du klar til at prøve dem?

Hvordan kan æblecidereddike hjælpe mig med at behandle cellulitis?

Kvinde med cellullitis

En af de mest interessante fordele ved æblecidereddike er dens effektivitet ved reduktion af fedt i celler. Det renser kroppen og forhindrer disse fedtstoffer i at akkumulere.

Og husk at selv om æblecidereddike kan hjælpe med at regulere for meget fedt i blodet, bør det ikke indtages gennem hele dagen som en sund kost. Gør aldrig dette. Det bør anvendes, som vi har sagt før, som et supplement til en sund, afbalanceret kost.

 • Æblecidereddike er et godt valg for dem, der er overvægtige og lider af cellulitis. Det giver os mulighed for at ødelægge akkumuleret fedt samt at fjerne giftstoffer.
 • Det fremmer fordøjelsen
 • Det er godt for vores lymfesystem og er nyttigt til at forbedre blodgennemstrømningen.
 • Det sænker blodtrykket og sænker LDL eller dårlig kolesterol.
 • Æblecidereddike hjælper også kroppen med at opretholde den rigtige pH, lige som bagepulver eller citron.

Hvordan bruger jeg æblecidereddike til at behandle min cellulitis?

Til behandling af cellulitis, skal du følge denne behandling i to uger ud af hver måned. Med andre ord, tag dette middel i 15 dage, og slap derefter af i de næste 15.

1. Oral behandling med æblecidereddike

Aeblecidereddike og aeble

Ingredienser

 • 1 liter vand.
 • 2 spsk. æblecidereddike

Tilberedning

Du skal blot drikke en liter vand blandet med to spiseskefulde æblecidereddike i løbet af dagen efter følgende skema:

 • Drik et glas på en tom mave, så snart du vågner.
 • Drik et glas mere 20 minutter efter at have spist frokost, lige når fordøjelsen er begyndt, så æblecidereddike kan udføre jobbet med at fjerne fedtstoffer.
 • Drik et glas mere om eftermiddagen.
 • Drik det sidste glas 20 minutter efter aftensmaden.

Som vi nævnte ovenfor skal du følge denne behandling i 15 dage i træk, hold derefter pause i to uger. Kombiner altid denne behandling med en fedtfattig kost, rig på fibre, frugt og friske grøntsager, sammen med motion.

2. Behandling på stedet med æblecidereddike

Kvinde der behander cellullitis

Med denne behandling, vil du drage fordel af æblecidereddikens egenskaber direkte gennem huden. Vil du vide mere? Det må vi forklare.

Ingredienser

 • Bland en skefuld æblecidereddike med din sædvanlige fugtighedscreme eller essentielle olier.

Tilberedning

 • Anvend det to gange dagligt: ​​Én gang efter din morgenbad og en gang før sengetid, bland blot eddiken med din creme eller lotion og masser den i områder med cellulitis. Gnid i cirkulære bevægelser for at fremme blodgennemstrømningen. Hvis du vil, kan du også bruge en trærulle eller eksfolierende svamp til en dybere massage.

Du kan bruge denne behandling dagligt. Det er vigtigt at være konsekvent og altid huske at cellulitis er en fjende, som det kræver tålmodighed og indsats for at behandle. Spis en varieret kost, og glem ikke at motionere.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.