Beskyt dig selv mod negative energier

Familieskænderier kan fylde vores hjem med negativ energi. For at rense dit hjem, luk frisk luft og solskin ind.
Beskyt dig selv mod negative energier

Sidste ændring: 26 august, 2022

Negative energier er noget, som mange mennesker forsøger at undgå, især i hjemmet.  Hjemmet er det sted, hvor du skal være i stand til at hvile i et fredeligt miljø. Dog bør negativ energi også holdes ude af arbejdsplads og skole. Dens tilstedeværelse kan påvirke din dag og forhindre tingene fra at gå som forventet. Heldigvis er der måder at håndtere negative energier på for at forhindre dem i at forstyrre dine følelser.

Hvad er negative energier?

De er energier, der påvirker dig følelsesmæssigt, åndeligt, fysisk eller psykisk, forstyrrer din ro og forårsager følelser af angst, frygt, depression og mangel på koncentration.

Hvordan kan vi beskytte os imod negative energier?

Stræk ud og nyd dit liv - sådan bekæmper du negative energier

At konfrontere negative energier er den bedste måde at styrke dit liv på, især dine følelser. Der er mange måder at undgå og beskytte dig selv imod dårlige vibrationer som dukker op fra dag til dag ved at bevare en positiv holdning og blive fri for stress. Her er et par tips:

 • Slip af med frygt: Nogle gange er negative energier forårsaget af frygt, usikkerhed eller negative tanker, som vi kun kan styre ved at konfrontere dem. Det er vigtigt at identificere kilden til denne frygt og konfrontere dem for at føle sig fri og sikker.
 • Positivt sind: Selv om du måske ikke udfører det i praksis så ofte, er en positiv mentalitet den bedste måde til at afvise dårlige vibrationer på og forblive følelsesmæssig sund. Lære at håndtere de dårlige tider og forsøger at se den lyse side af tingene. Dette er nøglen til at overvinde og afvise negative energier.

Mere du kan gøre:

 • Medbring et fed hvidløg: Denne ting er som et smykke, der sikkert kan frastøde negative energier og misundelse. Det anbefales at bære et fed hvidløg i et stykke stof og holde det i din pung eller tegnebog.
 • Kom æterisk timianolie på hånden: En esoterisk praksis er at anvende en dråbe æterisk olie bag ørerne eller på håndleddet til at holde dårlige vibrationer i skak.
 • Medbring en kvist Galega: Det siges, at Galega har evnen til at afvise alle former for negativ energi, uanset årsagen til uforudsete begivenheder eller mennesker. Det er bedst at altid holde et par kviste eller blade af denne plante omkring arbejdspladsen.

Hvordan kan jeg fjerne negative energier i hjemmet?

EnergierIHjemmet

Når der er skænderier mellem partnere eller søskende, er det sandsynligt at dit hus er fyldt med negative energier. Dette er derfor blevet til et usundt miljø for din familie. Inden det når så vidt,  skal du foretage nogle ændringer for at eliminere alle kilder til dårlige vibrationer.

 • Slip af med unødvendige ting: At have for mange ting kan undertiden påvirke energien i hjemmet. Du bør opretholde et friskt og organiseret miljø.
 • Åbn vinduer og døre: At lade frisk luft komme ind i hjemmet er et godt alternativ til “rense hjemmet”. Det samme gælder for at få solen ind.
 • Røgelse: Siden oldtiden har folk brugt røgelse som en ingrediens for at opdatere luften inde i hjemmet og fjerne negative energier.
 • SaltvandBlandingen af disse to ingredienser er godt til rengøring af hjemmet og ændre et negativt miljø.
dufte

Mere du kan gøre:

 • Aromaterapi: Brug af æteriske olier eller aromastoffer i forskellige områder i hjemmet kan hjælpe hele familien med at slappe af og skabe et behageligt miljø.
 • Hold planter i hjemmet: Udover at hjælpe til  at rense luften, hjælper planter med til at afvise negativitet og invitere gode energier ind i hjemmet.
 • Gør rent ofte: Ophobning af støv,  snavs eller skrald kan skabe et tungt miljø, som afspejles i negative følelser hos familiemedlemmer. Det er vigtigt at holde hele hjemmet rent, for at forny rummet og give huset en frisk fornemmelse.
 • Dialog: Endelig er nøglen til at holde en familie sammen og negative energier i skak at roligt tale sig gennem uenigheder, så alle kan leve sammen mere fredeligt. Deling med familie, udtrykke følelser og styrke båndene er nogle af de bedste måder at holde negative energier ud af hjemmet.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.