Sådan bruges røgelse til at ændre vibrationerne i dit hjem

Røgelse hjælper os med at rense vores hjem og slippe af med dårlige vibrationer, hvilket gør det mere harmonisk og roligt. Det virker lige med det samme.
Sådan bruges røgelse til at ændre vibrationerne i dit hjem

Sidste ændring: 26 august, 2022

Alt omkring os er energi, og al energi har forskellige niveauer af vibrationer. Generelt siger man, at der er god energi og dårlig energi, som kan afsløre sig selv på forskellige måder, og hvis forskellige intensiteter vi kan opfatte. Det siges, at når masser af dårlig energi begynder at bygge sig op, bliver vibrationerne i vores miljø anspændte og kan direkte påvirke os. Men hvordan bruges røgelse til at ændre dårlige vibrationer?

Der er forskellige måder, du kan fjerne de “dårlige vibes” fra dit hjem. Der kan for eksempel bruges røgelse til at slippe af med den negative energi. Forskellige planter og mineraler har en særlig lugt, der forbrændes for at tiltrække god energi til hjemmet. Røgelse kan hjælpe med at rense dit hjem for dårlig energi, så du kan komme tilbage til at leve i et roligt, harmonisk rum.

Hvordan bruges røgelse?

  • Røgelse er brugt i forskellige ritualer for at justere energien i rummet eller hos en bestemt person.
  • I meditation er det brugt til at hjælpe mennesker opnå en tilstand af klarhed, ro og fokus.
  • Det kan også give klare drømme.
  • Det bruges til at bekæmpe dårlig energi i hjemmet eller på arbejde- Røgelse er en magnet for god energi.
  • Tænd røgelsen der, hvor du kan føle dårlige vibrationer.
  • Røgelse kan også nogle gange hjælpe med koncentrationen.

8 forskellige slags røgelse: Sådan bruges røgelse til at ændre vibrationerne i dit hjem

Lækkert soveværelse

Der er mange forskellige typer røgelse. Her er en kort liste over de reneste og mest berømte sorter for at komme af med dårlig energi.

Læs også: 6 måder at dekorere indgangen til dit hjem

Rav

Anbefalet til folk der ønsker at meditere og opdage et bestemt stykke information. Ideel til mennesker der går igennem en forvirrende tid, og som har brug for at rydde deres tanker.

Ceder

Denne type er kendt som en kilde til magt og styrke. Det er især anbefalet til rum eller huse, der for nylig er blevet renoveret eller bygget, fordi det giver dem styrke og fremmer sammenhold i hjemmet.

Sandeltræ

Sandeltræ kan bruges til at antænde noget guddommeligt væsen eller tro. Det anbefales til folk, der ønsker at helliggøre et område af deres hjem eller kontor.

Røgelse

Klassisk røgelse bruges ofte i den katolske kirke. Det bruges for at få folk til at føle ro og fred, og det er fantastisk til at reducere stress og angst. Det bekæmper dårlig energi og bekæmper misundelse, fjender og ting der står i vejen. Traditionelt er denne røgelse brugt i religiøse ritualer og meditationssessioner, men det er også blevet anerkendt for at have medicinske egenskaber i forbindelse med konflikter og stress.

Lavendel

Denne røgelse handler om kærlighed, tiltrækning og romantik. Ideelt til ritualer med din partner, eller til at ændre fornemmelsen af dit hjem, når du har en date på besøg. Denne type røgelse stimulerer skønhed, er fantastisk til at tiltrække andre, og anbefales også til alle der forsøger at gøre sig smukkere.

Kanel

Dette er en af de mest berømte typer røgelse, hvilket er meget let at finde på markedet. Det har været forbundet med lidenskab, seksuel lyst og begær. Den er ideel til intime møder og til at hæve energier. Kanelrøgelse anbefales til folk, der af en eller anden grund har brug for at hæve deres energier.

Læs også: 5 måder at fjerne lugten af fugt i hjemmet

Vanilje

Udover at give dit hjem en lækker duft, er vanilje forbundet med intelligens, tanker og mentale evner. Den er ideel til de øjeblikke, hvor du har brug for at koncentrere dig om at studere eller blive inspireret til et kommende projekt.

Jasmin

Denne type røgelse er relateret til kærlighed. Men ikke nødvendigvis seksuel tiltrækning. Jasmin er perfekt til at styrke mentale og følelsesmæssige forbindelser. Det fokuserer på intern og ekstern skønhed. Det er derfor at jasmin kan tiltrække gode venskaber.

Vi håber, at du har nydt denne artikel, om hvordan du kan bruge røgelse til at skabe et bedre hjem!

Det kan interessere dig ...
Fire billige gør-det-selv køkkenskabe
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Fire billige gør-det-selv køkkenskabe

Her er nogle gode ideer, som du kan bruge til at lave dine egne gør-det-selv køkkenskabe eller opbevaringsenheder med nogle rigtig billige material...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Koulivand PH, Khaleghi Ghadiri M, Gorji A. Lavender and the nervous system. Evid Based Complement Alternat Med. 2013;2013:681304. doi:10.1155/2013/681304
  • Moussaieff A, Rimmerman N, Bregman T, et al. Incensole acetate, an incense component, elicits psychoactivity by activating TRPV3 channels in the brain. FASEB J. 2008;22(8):3024‐3034. doi:10.1096/fj.07-101865
  • Morikawa, T., Matsuda, H., & Yoshikawa, M. (2017). A review of anti-inflammatory terpenoids from the incense gum resins frankincense and myrrh. Journal of Oleo Science. Japan Oil Chemists Society. https://doi.org/10.5650/jos.ess16149
  • Friborg JT, Yuan JM, Wang R, Koh WP, Lee HP, Yu MC. Incense use and respiratory tract carcinomas: a prospective cohort study. Cancer. 2008;113(7):1676‐1684. doi:10.1002/cncr.23788

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.