Hvis du falder syv gange, rejs dig otte

Efter en smertefuld oplevelse, bør du give dig selv tid til at sørge, og du er nødt til at indse, at det er normalt ikke at have det godt. Men du har brug for at komme op igen og komme videre.
Hvis du falder syv gange, rejs dig otte

Sidste ændring: 09 august, 2022

Hvis du falder syv gange, rejs dig otte.  Vi har alle hørt det før, men det er svært at huske, når du går igennem en virkelig smertefuld situation!

Hvis du falder syv gange

Du vil falde ned mange gange i dit liv, hvad der er vigtigt er at få dig op igen, fordi det er en lang vej.

Angst, depression, frustration, stress… Vores liv er fuld af ting, der tager os fra vores højeste til vores laveste. Hvad kan vi gøre? Skal vi bare give op?

Selvom alt synes tabt, er du nødt til at fortsætte. Livet går videre, med eller uden dig.

Der er altid håb

Alt kan virke håbløst, når du går igennem en hård tid, men tingene vil i sidste ende blive bedre.

Når du kommer forbi denne krise, kommer du let op igen. Det er normalt, at alt virker sort lige nu. Du er ikke på toppen.

Trist lille pige med fugle

En af de mest almindelige problemer lige nu er depression, en sygdom der fuldstændig opsluger os, og gør at vi føler os dybt ulykkelige. I modsætning til almindelig tristhed, dvæler depression i lang tid. Håb bliver ikke-eksisterende.

I lyset af dette, må vi gøre alt hvad vi kan, for at holde det fra fuldstændigt at opsluge vores liv. Depression kan være resultatet af et tab, et alvorligt problem, karriereskift, og så videre.

Selvom det kan virke som om, der ikke er nogen vej ud lige nu, så tro os, det er der. Du tror måske, at du er langt nede i kulkælderen, men rejs dig op, for der er håb.

Du kan ikke se det håb, fordi vi alle har en tendens til at øge de negative følelser, vi finder i os selv. Hvis vi har det dårligt, vil vi gøre alt for at gøre det værre. De der falder dybest, kan stadig komme op igen og få succes.

Du har ikke lyst til at lave noget

Det er normalt, at du ikke har lyst til at lave noget, når du går igennem en slem oplevelse. Nogle gange bliver det til et punkt, hvor du ikke kan gå ud og låser dig inde derhjemme, forsømmer venskaber for at svælge i din egen sorg.

Kvinde med sommerfugle

At lytte og lære af den smerte, kan være gavnligt i forhold til at lære dit indre jeg at kende. At opleve lidelse er ikke noget negativt.

Vi er nødt til at opleve det, for at overvinde hvad der kan skade os. Uden de lidelser ville vi aldrig komme forbi det.

Det er derfor, vi ikke kan blive nede efter vi falder. Selv hvis du ikke har lyst til at lave noget, hvad enten det er at leve eller tage sig af dig selv, er du stærk. Ja, du er stærk og dit inderste ved, at du kommer igennem det.

Smerten vil forsvinde. Kom igennem den, føl den, så du kan stige fra din aske som en genfødt Føniks. Lær af selv dine mest smertefulde øjeblikke, fordi det er der, du kan lære mest om verdenen og dig selv.

Det er tid til at rejse dig op, hvis du falder!

Nu er det tid til at reflektere over dine handlinger, når smerten er gået væk. Du har faldet, det er normalt. Vi har alle erfaringer med anstødssten på vores veje, på et eller andet tidspunkt, fordi verden er fuld af dem!

To personer der flyver med drage

Spørgsmålet er… når du falder ned, vil du rejse dig dig? Du kan være flov, men du er nødt til at tvinge dig selv til at komme op igen. Husk det når du næste gang når igennem en svær tid.

Hvis du falder ned 7 gange, rejs dig 8. Uanset hvor langt ned du er faldet, kan du rejse dig med det samme.

De mest negative øjeblikke i vores liv, tillader os at lære os selv at kende, og lære os at uanset hvor meget smerte vi er i, er vi nødt til at rejse os op igen.

Selvfølgelig er det at være trist én dag anderledes end en depression. Men slutresultatet er det samme: Du komme igennem det.

Giv aldrig op, fordi det bliver ikke sidste gang du står over for et problem. Lidelse og at falde ned er en del af livet, men det vigtigste er at blive ved at rejse sig igen. Det gør dig stærkere og giver dig mod.

Hvis du falder syv gange, rejs dig otte.

Det kan interessere dig ...
Ondt i følelserne? 5 råd til at overvinde smerten
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Ondt i følelserne? 5 råd til at overvinde smerten

Ondt i følelserne behøver ikke udvikle sig til noget, der påvirker os så meget, at det ender med at blive en del af vores personlighed.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.