The Flirting Game: 5 effektive måder at tiltrække en mand på

Forførelsens kunst er ikke et nyt koncept. Siden primitive tider har tiltrækning begyndt med et simpelt blik mellem en kvinde og en mand.
The Flirting Game: 5 effektive måder at tiltrække en mand på

Sidste ændring: 14 februar, 2019

I flirten er det værd at bruge alle våben til din rådighed. Og hvorfor ikke bryde nogle af reglerne? Borte er de dage, hvor en kvinde måtte vente på at blive forført. Nu kan de også tage det første skridt. I denne artikel vil vi ikke fokusere på de små ting såsom hvordan du ser ud. I stedet vil vi fokusere på, hvad der virkelig vil få dig til at blive set. Vi vil snakke om 5 effektive måder at tiltrække en mand på!

Men hvad er det der faktisk vil tiltrække en mand? For det første skal vi fordybe os i nogle grundlæggende psykologiske og sociale teknikker, der aldrig tager fejl.

Hvordan du kan tiltrække en mand

Forførelse af en mand kræver at kende dig selv først og fremmest. Det handler om at vide, hvem du er og føle at du sikker på dig selv.

Du skal videreføre selvtillid, uanset hvordan du ser ud fysisk. Nøglen er at følge de følgende trin:

  • Opmuntre ham til ikke kun at være interesseret i dig, men at have lyst til dig.
  • Bliv den person, han kan stole på.
  • Send signaler med et strejf af tvetydighed.
  • Opret den illusion, at andre vil have dig.
  • Få ham til at tro, han har brug for dig.

Desuden kan du ikke slå femininitet. En kvinde med karakteristika for forståelse, ærlig sårbarhed og uafhængighed fanger ofte mænds øjne.

Utvivlsomt vil dette vække nysgerrighed når du står foran en mand.

Lad os analysere de overstående lidt mere detaljeret:

1. Interesse

tiltrække en mand

Den første ting du skal gøre er at spørge dig selv: Hvad kan få dig til at se sårbar ud over for den anden person? Analyser hvordan du ændre dit kropssprogog dine bevægelser.

Det er godt at smile og se godt ud (selvom det bare er en foregivelse!).

Lad ham ikke se, at du bliver nervøs ved at lege med fingeren på spidserne af dit hår, bide din læbe eller stamme, når du taler.

Vær energisk og kreativ, når du går ind i en samtale. Dette vil give dig mulighed for at være mere selvsikker og vække hans interesse.

Anbefalet læsning efter “5 effektive måder at tiltrække en mand på”:

Hvordan ved jeg om det er mit livs kærlighed

2. Tillid

Nøglen er at nærme dig subtilt, for hvis du er for direkte, risikerer du at opmuntre modstand. Forførelse skal ske gradvist, så en mand ikke straks mærker din tilstedeværelse.

Du kan indlede din tilgang gennem en tredjepart, men din adfærd skal være neutral. Det er altid bedre at give manden mulighed for at tale, så du kan analyserer dine styrker, svagheder og muligheder.

I kunsten at forføre er vinderen den, der holder et køligt hoved, fordi hvis du lader dine følelser lede dig, vil du miste kontrollen med situationen.

3. Tvetydighed

Ambiguity

Det næste skridt er at gøre opmærksom på dig selv.

Hvordan gør man det?

Det handler om at give modstridende signaler, der giver anledning til tvivl.

Det vil sige: Vær forsigtig og intelligent, men samtidig være ikke bange for at vise svaghed. Dette vil få ham til at gå i forvirring, og mysteriet vil holde ham tæt på dig.

Overvej følgende analogi: Produktmarkedsføring giver dig et produkt, der viser alle sine kvaliteter og bliver så uimodståeligt, at du vil prøve det så hurtigt som muligt.

Når det kommer til forhold virker det på en lignende måde, og det er der at fantasien kommer ind i billedet. Det faktum, at du ikke “giver det et forsøg”, metaforisk set, gør dig til en udfordring. Selvfølgelig, vil et konkurrencemæssigt instinkt hos manden slå til, og han vil føle at han bare skal have.

Det er vigtigt at huske, at du ikke bør være sikker på, at han er tiltrukket, indtil han viser at han kan lide dit fysiske selskab, men at han også føler dit fravær.

Din måde at klæde dig på og hvordan dine læber ser ud, sørger for at han vender sig om for at se dig. Men dit mål er at fange hans sind, for at vise, at der er mere bag bare dig end bare dit outfit.

For at opnå dette skal du balancere manglende interesse og usikkerhed i. Det betyder, at du ikke skal være for genert, men heller ikke for kold: Bland begge og du vil fange ham.

4. Misundelse

Hvorfor vil vi have, hvad andre har? Der er noget i psykologi kaldet “missing piece syndrome”, som forklarer hvorfor du vil have, hvad du ikke har.

Vi oplever sådanne situation mange gange dagligt, ikke kun nødvendigvis inden for kærlighed. Vi føler pres, når nogen er ved at opnå noget som vi ikke har eller er på vej til at få.

Det er en utilfredshed, der ikke tillader os at bevæge os fremad og som får os til at bekymre os. En kvinde, som andre undgår, vækker ikke interesse.

Du skal vise dig som ønskværdig, så manden tror på, at du er ønsket af andre mænd. Dette vil automatisk øge din værdi, og han vil gøre alt hvad der kræves for at få dig.

Læs også denne artikel “5 effektive måder at tiltrække en mand på”:

Oxytocin, kærlighedshormonet, har en mørk side du bør kende til

5. Behov

Kvinde vil have mand

En tilfreds person vil være svær at forføre. Du skal få ham til at tro, han har brug for dig. Der er mange kvinder derude, der direkte eller indirekte er dine konkurrenter.

Nu er du nødt til at vise dine bedste kvaliteter og projektere et billede af overlegenhed.

Du kan starte med at røre ved følsomme emner: Historier fra din fortid, der viser ham, at du er meget bedre end andre kvinder.

Det bedste er at være både ærlig og selvsikker, så han opdager at du er en person, han kan stole på og tillade sig at føle sig sårbar sammen med.

Dette er en måde at tage skridten der går ud over det bare at være venner. Hvis du afdækker et sår, vil angst for at udfylde dette tomrum vise ham, at du er den, der opfylder hans behov. Chancen for at fylde et tomrum er en svaghed, der ofte bruges til at forføre.

Vær charmerende, men subtil. Invader ikke hans plads. Lad ham søge dig. Ellers, hvis du er for aggressiv, vil han ende med at løbe væk.

Du skal sørge for, at når han er med dig, at han føler han sig rolig og tilpas, men når han går væk, at han straks savner dig.

Så er du parat til at nappe ham? Er du klar til at tiltrække en mand?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.