Du kan eliminere tarmparasitter med hvidløg og græskarkerner

Hvis du lider af tarmparasitter eller har mistanke om, at det kan være tilfældet, må du ikke tøve med at indarbejde disse to næsten magiske fødevarer i din kost.
Du kan eliminere tarmparasitter med hvidløg og græskarkerner
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 02 marts, 2023

I denne artikel foreslår vi to fremragende naturmidler til at bekæmpe og eliminere tarmparasitter ved hjælp af hvidløg og græskarkerner. Angst, dårlig fordøjelse, kløe, træthed, hovedpine… Har du nogensinde haft nogle af disse lidelser, og ved du ikke hvorfor?

Hvis du ikke har en afbalanceret kost, kan du have tarmparasitter, et meget almindeligt sundhedsproblem, som ikke er let at opdage, men som kan forværre vores livskvalitet betydeligt.

Begge disse midler har været brugt siden oldtiden og har bevist deres effektivitet. Alt, du behøver, er tålmodighed og nogle få ændringer i dine vaner, og du vil bemærke en stor generel forbedring af dit helbred.

Hvordan ved jeg, om jeg har parasitter?

Tarmparsit

Nogle gange er det svært at indse, at du lider af tarmparasitter. Selv om de er meget mere almindelige, end man skulle tro, kan deres symptomer let forveksles med andre almindelige lidelser. De mest fremtrædende er følgende:

 • Appetitforstyrrelser (voldsom eller manglende sult uden nogen åbenlys grund).
 • Opsvulmede øjne.
 • Angst og nervøsitet.
 • Kløe i næsetippen, i øjnene eller i anusområdet.
 • Hovedpine.
 • Udvidede pupiller.
 • Tarmforstyrrelser (forstoppelse, diarré).
 • Søvnløshed uden synlig grund.
 • Træthed.

Parasitter kan også ramme børn, og det er endnu sværere at opdage hos dem. I dette tilfælde skal vi især være opmærksomme, hvis de klør sig på næsetip eller i analområdet, og hvis vi bemærker, at de er mere nervøse end normalt uden nogen åbenlys årsag.

Hvorfor dukker de op?

Hovedårsagen til parasitternes forekomst er indtagelse af forurenet mad eller væske. De kan også dukke op på grund af manglende hygiejne hos den pågældende person.

På den anden side er den permanente skade, som tarmfloraen lider ved diarré, også en grund til, at de kan formere sig på grund af manglende naturligt forsvar.

Som det sidste skal vi, hvis vi også har kæledyr i hjemmet, give dem ormekur hver måned. Årsagen er, at ved direkte kontakt er det let at overføre de parasitter, som de ofte lider af.

Du er måske interesseret i: Kan candiru virkelig komme ind i urinrøret?

Du kan eliminere tarmparasitter med hvidløg og græskarkerner

Hvidløg til at eliminere tarmparasitter

Hvidløg er en medicinsk fødevare, der fungerer som et naturligt antibiotikum og hjælper med at forebygge mange sygdomme. Til bekæmpelse af parasitter er det også meget effektivt. Det eneste problem, det har, er dets lugt og også det faktum, at nogle mennesker ikke fordøjer det godt. Så hvad er den bedste måde at tage det på?

 • Den mest effektive og billigste måde er at spise hvidløg rå.
 • For dem, der ikke tåler det godt, sælges hvidløgsoliekapsler også i helsekostbutikker og hos urtehandlere.
 • En anden mulighed er at lave den tibetanske hvidløgskur, en årtusindgammel teknik, der består af at tilberede dette ekstrakt selv derhjemme og indtage det gradvist for at vænne kroppen til det.
 • Desuden er det godt at vænne sig til at putte hvidløg i vores måltider, så vores krop kan lære at fordøje det godt.
 • Kæledyr kan også få et fed rå hvidløg gemt i deres mad som et naturligt antiparasitært middel.
Kvinde tænker på forskellige typer te til at eliminere tarmparasitter

Græskarkerner

Græskarkerner er en af de mest effektive fødevarer til at forebygge parasitter. Måderne til at drage fordel af deres kvaliteter er som følger:

 • Vi skal spise dem rå, ikke ristede og helst på tom mave.
 • Vi kan også tilberede en grøntsagsdrik, der ligner horchata, ved at knuse 50 g græskarkerner med 2,5 dl vand. Vi kan søde drikken med lidt stevia.
 • Som det sidste er der muligheden for at kværne dem og tilføje dem som krydderi til alle vores måltider.
Te i kop med blade ved siden af

Andre tips

Som det sidste er der ud over hvidløg og græskarkerner andre anbefalinger, du kan følge. Undgå f.eks. alle skadelige fødevarer i mindst en måned – og vær konsekvent med det!

Det er også en fordel at tage et kosttilskud for at genoprette tarmfloraen og naturligt behandle tarmforstyrrelser, så du kan få normal, daglig afføring. Hvis du har lidt af langvarig forstoppelse, er det bedst at konsultere en læge for at finde den rette behandling.

Det foreslås også ofte, at du dagligt masserer din mave med æterisk oreganoolie fortyndet i lidt vegetabilsk olie (olivenolie, solsikkeolie, mandelolie osv.). Afslutningsvis er det at sørge for intimhygiejne for at undgå infektioner en grundlæggende pleje, som vi ikke må glemme.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.