Få dit ansigt til at se slankere ud

Vidste du at tykke øjenbryn kan hjælpe med at få dit ansigt til at se slankere ud? Det handler ikke om at droppe pincetten, men om at give dine øjenbryn den rigtige form.
Få dit ansigt til at se slankere ud

Sidste ændring: 02 november, 2018

Mange af os kvinder har runde hoveder med fyldige kinder som vi gerne vil nedtone. Hvordan kan man få sit ansigt til at se slankere ud uden at skulle ofre noget og helt uden hårdt arbejde? I den følgnede artikel giver vi dig et par simple skønhedstips, som vil gøre underværker for dit ansigt.

1. Vælg den rigtige frisure

Kvinde med smalt ansigt

Hvis man gerne vil have sit ansigt til at se slankere ud, bør man undgå krøllede og bølgede frisurer. Når denne slags hår ligger sig over ansigtet, får det ens ansigtstræk til at se større ud, så man bør altid gå efter en frisure med glat hår eller etager. Glat hår får nemlig kindbenene til at se mindre ud. Hvis man har naturlige krøller, kan man prøve at få det til at bølge let istedet for vildt krøl.

Man bør også undgå at have hår i kæbelængde. Håret kan både være længere og kortere, men bør ikke være lige på højde med kæben, da dette vil få den til at se bredere ud. Ideelt bør håret være lidt kortere end til hagen. På den måde vil folks øjne automatisk drages til kindbenene, hvilket skaber en blødere, slankende effekt.

Hvad med pandehår? Langt, kort, med eller uden pandehår? Hvis man vælger at have pandehår, bør man afgjort gå efter et asymmetrisk look med pandehår til siden, ligesom på billedet ovenfor. Ved at klippe håret på denne måde, vil man kunne få sine ansigtstræk til at fremstå lidt blødere og mindre runde. Hvis du vælger en frisure som den ovenfor, vil du helt klart komme til at elske den!

Vores sidste råd i forhold til frisurer er, at man altid bør lave en skilning til siden og ikke midt i, da opdelingen af ansigtet i to lige dele vil gøre looket mere hårdt.

2. Den bedste makeup til at få sit ansigt til at se slankere ud

Kvinde tager makeup paa

1. Bløde farver på læberne

Dette er det absolut bedste makeup tip, hvis du gerne vil se slankere ud. Måske er du fan af intense farver, som for eksempel en intens rød læbestift, men man bør holde sig til de blødere farvetoner hvis man gerne vil gøre ansigtet blødere, gøre kæben mindre kantet og give sit ansigt et balanceret look. Hvis man vælger lyserøde toner eller en god hudfarvet læbestift, vil munden se bredere ud, hvilket giver en bedre balance i ansigtet og får det til at se meget slankere ud. Du vil helt sikkert se fantastisk ud med en lyserød eller hudfarvet lip gloss!

2. Den helt rigtige mængde blush

Plejer du at bruge blush? Hvis du gør, er det super godt, for det er et fantastisk redskab til dit ansigt.I dette tilfælde bør du helt klart bruge en bronzer, som vil give lidt lys til dine kinder.Kør børsten diagonalt fra kinden op til hårgrænsen i panden, der hvor dit hår deles. Bevæg altid børsten diagonalt i stedet for i lige linjer, da du på den måde kan skabe et blødere, slankere look og i stedet for et kantet look.

Fokusér på de toner, som vil lyse dit ansigt op, og hold dig fra mørke toner. Vælg for eksempel altid en skinnende blush over en mørk bronzer. Du vil se fantastisk ud!

 

3. Hvilken slags øjenskygge?

Du kender nok allerede makeupregel nr. 1: Hvis man tager meget makeup på øjnene, bør man bruge en lys farve på sine læber. Og hvis man bruger en mørkere, intens farve på munden, bør øjenmakeuppen være lidt blødere og mere diskret. Vi har allerede snakket om blødere, lysere toner på læberne. Så der er masser af plads til at boltre dig med øjenmakeuppen. Brug f.eks. en eyeliner for at få dine øjne til at stå frem og drage fokus til dit blik og den øvre del af dit ansigt. Vælg farver som får dine øjne til at stå frem og understreger din øjenfarve, og brug øjenskygge, som har en attraktiv lysnende effekt.

4. Kan mine øjenbryn få mit ansigt til at se slankere ud?

Selvfølgelig kan dine øjenbryn have en slankende effekt på dit ansigt, og meget endda! Du ved nok allerede at tykke, iøjnefaldende øjenbryn er på mode lige nu, hvilket er skønt hvis du vil have et slankere ansigt, for tykke øjenbryn vil helt sikkert hjælpe dig godt på vej. Du behøver ikke bekymre dig om helt at lade stå til og lade dine øjenbryn være helt naturlige eller forsværge øjenbrynsvoks resten af dit liv. I stedet bør du fokusere på at forme dine øjenbryn, så de er tykke på midten og bliver tyndere ude i enden. Dette vil indramme dine øjne på smuk vis og drage folks fokus til den øvre del af dit ansigt.

Kvinde med lukkede oejne

Brug de ovenstående råd til at få et slankere look og prøv en glat frisure, der stopper lige over eller under hagen med et skråt pandehår til at slanke ansigtet. Du kan mindske størrelsen på dine kinder ved at spise en fedtfattig og natriumfattig kost. Da salt får dig til at ophobe væske i kroppen, hvilket vil få dit ansigt til at se opsvulmet ud. Hvis du kombinerer en sund diæt med disse billige og simple skønhedstips, vil du helt sikkert komme til at se bedre ud på ingen tid.

 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Esther Boelsma, Lucy PL van de Vijver, R Alexandra Goldbohm, Ineke AA Klöpping-Ketelaars, Henk FJ Hendriks, Len Roza, Human skin condition and its associations with nutrient concentrations in serum and diet, The American Journal of Clinical Nutrition, Volume 77, Issue 2, February 2003, Pages 348–355, https://doi.org/10.1093/ajcn/77.2.348
  • Nkengne, A., Bertin, C., Stamatas, G., Giron, A., Rossi, A., Issachar, N. and Fertil, B. (2008), Influence of facial skin attributes on the perceived age of Caucasian women. Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology, 22: 982-991. doi:10.1111/j.1468-3083.2008.02698.x

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.