4 tips til at glatte og løfte hængende kinder

Mens vores genetiske arv for det meste bestemmer udseendet af vores ansigt, kan gode spisevaner og specifik pleje gøre underværker.
4 tips til at glatte og løfte hængende kinder
Valeria Sabater

Skrevet og kontrolleret af psykolog Valeria Sabater.

Sidste ændring: 30 juli, 2023

Har du bemærket at dine kinder bliver lidt slatne? Med mindre fasthed, måske? Bare rolig, her er et par enkle og billige løsninger for at afbøde denne virkning, og som gør du føler dig mere attraktiv uden hængende kinder. Find ud af, hvad de er nedenfor.

4 tips til at glatte og løfte hængende kinder

tips til at glatte og løfte hængende kinder

Som du nok ved, mejsles små ændringer langsomt væk over tid og begynder at ændre vores udseende. Dette er en naturlig ting, som vi er nødt til at lære at leve med. Selv om vi altid kan bekæmpe effekterne af aldring med behandling hjemme og   skønhedsbehandlinger, vil de ikke forebygge alle tegn på aldring – dvs. vi vil ikke opnå et 20-årigt ansigt, når vi er 50 år. Men vi kan forblive attraktive og stadig få os selv til at se godt ud i spejlet. Det er det, der betyder noget.

Vores genetiske arv, vægtændringer og god eller dårlig ernæring vil for eksempel påvirke om vores kinder falder sammen mere eller mindre. Men vi kan hjælpe dem – vi kan afbøde virkningerne med enkle midler. Tag dette til efterretning:

1. Ansigtsøvelser der fjerner hængende kinder

HalsOgAnsigt

Ligesom vi træner for at stramme balderne eller maven, kan vi gøre det samme med vores kinder. Dine kinder har også muskler, og derfor kan du styrke dem og rette dem op, når de hænger. Dette er derfor et middel, der er værd at forfølge. Og hvordan gør man det? Det er meget let, stå foran spejlet og lav et meget overdrevent og markeret   smil i ca. ti sekunder. Slap derefter af og gentag det 5 gange. Fyld derefter dine kinder med luft, som hvis du puster en ballon op. Gør dette igen i 10 sekunder, slap af og gentag det derefter  yderligere fem gange. Masser til sidst med begge hænder i en cirkelbevægelse lige over dine kindben i 2 minutter, gå så lidt længere ned på midten af ​​kinden, hvor du kan føle dine tænder. Se hvor nemt det er? Gentag proceduren to gange dagligt.

2. Avocado- og honningmaske mod hængende kinder

AvocadoOgHonningmaske

Denne løsning er velkendt og virkelig nem at udføre. Du ved allerede, at avocado er opstrammende og fugtgivende. Det hjælper dig med at få en mere opstrammet og fugtig hud ved at nære den, således at man undgår forekomsten af ​​rynker og får musklerne til at opnå god ernæring. Du skal bare tage halvdelen af   avocadoens kød   og tilsætte to spsk. honning. Bland det hele godt og anvend denne creme på dine kinder i 15 minutter. Det er ideelt at gøre dette lige før sengetid. Efter masken har siddet på i 15 minutter, skylles den af med varmt vand. Så er det lige ved at være der.

3. Maske med yoghurt og aloe vera

YoughurtogAloeVeraMaske

 

Dette er en meget nærende teknik og anvendt af mange kvinder. Yoghurt naturel kombineret med   aloe vera virker som en fantastisk opstrammende creme og er derfor anstrengelsen værd at starte med hver dag. For at drage fordel af det, skal du bare tage fire spiseskefulde yoghurt naturel og sætte det i en skål, tilsæt derefter to spiseskefulde aloe vera-gel. Brug en ske til at blande begge ingredienser indtil det bliver glat. Det er meget nemt som du kan se. Vi smører det på ansigtet med en pensel og lader det sidde i 20 minutter. Du vil se at det klæber godt til huden. Efter de 20 minutter kan du fjerne det med vand. Du vil straks bemærke en meget glat hud. Hvis du gør dette hver dag vil du se, at lidt efter lidt at du styrker disse hængende kinder.

4. Korrekt ernæring forhindrer hængende kinder

GrapeAppelsinJordbær

Du ved, at det, vi kommer ind i vores krop, er afspejlet på ydersiden. Husk, at væskeophobning vil få dine kinder til at se oppustede ud, og at disse forskelle i vægt vil have en langsigtet effekt på vores stofskifte og vores hud, som i sidste ende vil se slap og slatten ud. Alt dette kan undgås ved at følge en   naturlig udrensningskur med saft fra   grapefrugt, appelsin og endda jordbær, som også er gode til udrensning og detox.

Vi ved at nogle gange er det svært, men du vil bemærke, at hvis du begrænser forbruget af slik og kager, kan det ses på dit helbred og din hud. Du bør øge mængden af ​​salater, fibre, nødder og vegetabilske proteiner i dine måltider, da disse er særligt gode til at styrke musklerne. Når vi taber os, begynder huden at synke, og derfor skal vi altid tage os af ansigtets muskler og gøre dem stærke og godt ernæret, så vi bør tage hensyn til behovet for at indtage næringsrige   vegetabilske. proteiner. Glem heller ikke at drikke godt med vand, og dermed være i stand til at afgifte og hjælpe vores organer til at fungere bedre.

Det er faktisk muligt at tilføje fasthed til disse hængekinder med en lille indsats og disse enkle tips. Det er værd at give dem en chance.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.