Du vil finde de svar du leder efter i din underbevidsthed

Føler du dig umotiveret? Er du i et giftigt forhold? Føler du dig ensom? Er du bange? Lær at undersøge, udforske og sondere dybet af din underbevidsthed.
Du vil finde de svar du leder efter i din underbevidsthed

Sidste ændring: 09 august, 2022

Hvor mange problemer har du forsøgt at håndtere på det seneste? En? Flere? Snesevis? Du vil finde de svar du leder efter i din underbevidsthed, det er emnet for dagens artikel.

Nogle gange kan du finde løsningen på dem i din egen underbevidsthed.

Du skal blot lære at lytte til den og fortolke, hvad den siger. Adgang til den er dog ikke så let og det kræver en god portion introspektion.

Mange mennesker vælger at henvende sig til en psykolog, der har specialiseret sig i hypnose for at få adgang til denne del af deres psyke. Andre forsøger at gøre det på egen hånd, ved at anvende “gå en tur rundt i huset” metoden.

Din underbevidsthed taler til dig

Tegning af pige med sort knude i maven

Har du nogensinde haft et angst angreb? Dette er intet mere end et wake up call, som dit sind sender til dig.

Du ved måske ikke, hvorfor denne utidige angst forekommer. Det er også sandsynligt, at du har båret rundt på nogle problemer i lang tid.

Når du venter for længe med at løse et problem, bliver det til en hindring.

Du ved at ignorering af dine problemer ikke er den bedste ting at gøre, men du forsøger stadig at vente på, at det bliver en endegyldig realitet.

Hvis din krop taler til dig på en eller anden måde, bør du lytte til den.

Tanke motoren

Person med sky i stedet for hoved

Som Bruce Lipton, en læge og forsker, siger:

“Det underbevidste er millioner af gange mere kraftfuldt og mere vigtigt end det bevidste sind. Du bruger din underbevidsthed 95% af tiden, men du kan ikke styre den. ”

Dette sker, fordi det er en del af dit sind, der nyder en høj grad af betydning, når det kommer til dine tankeprocesser.

Tænk på nogle svar til spørgsmål, der automatisk kommer frem. For eksempel:

“Hvor ligger Eiffeltårnet?”

“I Paris.”

Du siger det uden at tænke, fordi det er blevet internaliseret af din underbevidsthed.

Det samme sker, når du flytter fingrene på den ene hånd eller går en tur. Du behøver ikke at være opmærksom på bevægelsen for at gøre det.

Mærkeligt nok, kan det modsatte også ske.

Der er mange spørgsmål, som du ikke kan være helt klar over. Måske er det fordi du ikke ønsker at være opmærksom på dem, eller fordi du vil have dem til at løse sig selv på egen hånd.

Underbevidsthed og instinkt

Tegning af kvinde med planet bagved

Din instinkt har meget at gøre med din underbevidsthed. Har du nogensinde genovervejet en beslutning, fordi din intuition fortalte dig, at det ikke var den bedste løsning?

Selvom man kan kalde det en “fornemmelse”, så er sandheden, at det er en afspejling af din underbevidsthed.

Den opfordrer dig til at træffe det rigtige valg, det som den ved, der vil vil gavne dig, fra en tavs kommando.

Derfor er det vigtigt at forberede dig på at lytte til den. Denne del af dig selv, vil hjælpe dig i forskellige aspekter af dit liv.

Hvordan gør du det?

  • Vær opmærksom på dine følelser: At undertrykke, hvad du føler er et forgæves forsøg på at lukke munden på din underbevidsthed.
  • Vær ikke bange for at opdage dig selv: Når du dykker ned i din underbevidsthed, kan du finde dele af dig selv, som du ikke kan lide.
  • Accepter situationen: Ikke alt er på grund af uheld, og ikke alt negativt er rettet mod dig. Dårlige ting vælger ikke, hvem de rammer.
  • Brug lidt tid alene: Frygt for at være alene inviterer dig til at opsøge travle steder for at undgå at være opmærksom på dig selv.

Skab forbindelse med dit dybere jeg

Kvinde der ligger paa en eng og skriver

Mindfulness, også kendt som fuld bevidsthed, er en praksis, der vil hjælpe dig med at komme i kontakt med dit indre jeg.

Meditation, en af ​​dens teknikker, vil tillade dig at gøre det.

Hvis du ønsker at starte med dig selv, er du nødt til at begynde at være opmærksom på dine drømme fra starten af.

Selv hvis du tror på, at det ikke giver meget mening, så kan det at skrive dem ned for senere at analysere dem være et vigtigt skridt til at åbne kommunikationslinjerne med din underbevidsthed.

Når dette sker, er det vigtigt at foretage en ændring. Du er nødt til at ændre det, der sårer dig, undertrykker dig, og de sår, der ikke vil repareres.

Fortsætte langs den samme vej som før betyder, at du vender ryggen til dine instinkter.

Ændring af din adfærd er svært, ligesom det at løse problemer – men selv hvis du ikke gør noget, så arbejder din underbevidsthed.

Den vil aldrig blive træt af at sende dig de signaler, som du har brug for at ændre din vej og være opmærksom på de løsninger, der er for næsen af dig.

Føler du dig umotiveret? Er du i et giftigt forhold? Føler du dig ensom? Er du bange? for hvad?

Undersøg, udforsk og sonder dybet af din underbevidsthed. Der vil du finde de svar, du leder efter.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.