Jeg gik gennem mange storme for at nå den ro, jeg har i dag

Roen kommer ind i dit liv, når du lærer, hvordan du prioriterer, hvad der er vigtigt og overkommer mange storme, der overskygger dit sind.
Jeg gik gennem mange storme for at nå den ro, jeg har i dag

Sidste ændring: 24 maj, 2019

Jeg gik gennem mange storme for at nå den ro, jeg har i dag. Dalai Lama har været kendt for at sige, at det er umuligt at opnå fred i verdenen. Hvis du ikke først finder det i dit eget sind og hjerte.

I virkeligheden, forsøger du ikke fra dag-til-dag at løse problemerne i resten af verdenen. Det er nok for dig at “være okay”, og denne fred har meget at gøre med begrebet ro.

At være rolige betyder at vide, hvordan du ser på dine bekymringer objektivt for at ende tvangstanker. Læg det til side, det der forårsager din ulykke, irritation eller ubehag for at opnå en indre harmoni, der har lige så meget at gøre med dig selv, som hvad der omgiver dig.

Det er ikke let at nå denne tilstand, fordi det at konfrontere en masse af dine personlige storme. I mange tilfælde måske ikke er noget, som folk altid er forberedt på.

Vi vil forklare, hvordan man kommer dertil.

Den ro, der kommer efter mange storme

Der er ingen tvivl om, at ved mere end én lejlighed, har du oplevet følgende. Du har indset, at du ikke kunne gå videre i dit forhold, og til sidst var nødt til at fortælle vedkommende, hvordan du følte.

Vi anbefaler, at du læser denne artikel efter “Jeg gik gennem mange storme for at nå den ro, jeg har i dag”:

Lad ikke kærligheden lave om på den, du er

Disse situationer er normale processer i livets cyklus. Et problem opstår, når du nægter at konfrontere det og tilladder det at trække ud. Mens yderligere problemer fletter sig rundt om det.

Hvis du finder dig selv ude af stand til eller ikke ved, hvordan du prioriterer dine behov, bliver dit liv gradvist til et edderkoppespind designet til at fælde dig. Mange storme omgiver dig, som berøver dig fra lykke.

Vær opmærksom på de trin, du skal følge for at nå en tilstand af indre – og ydre – ro.

Lær at tænke

Du kan kalde det refleksion, meditation, eller bare tænker. Tro det eller ej, du bør have mindst én time om dagen for dig selv i stilhed, hvor du kan forbinde med dig selv – det er noget, der er meget terapeutisk.

Oplev denne artikel efter “Jeg gik gennem mange storme for at nå den ro, jeg har i dag”:

4 yogastillinger til at lindre rygsmerter

 • Det er ideelt at have en time om morgenen til at analysere, hvor du er, hvilke behov du har, hvad der generer dig, hvad du er bekymret for og hvad du kan gøre ved det.
 • Igennem dagen bliver det sværere at tænke i stilhed og ro, så det er en god ide at oprette en daglig aftale med dig selv om at meditere og altid holde dig til den aftale. Gør det til en del af din rutine.

Lær at forenkle dit liv

Hvad vil det sige at virkelig forenkle dit liv? Når en person begynder at meditere, reflektere eller tænke over deres egne prioriteter, indser de, at der er massere af ting, som de kan undvære.

 • Forenkling betyder at vide, hvad der er vigtigt for dig, og derefter lave det til en prioritet.
 • Hvis der er mennesker, som kun bringer konflikter, klager, bekymringer eller frygt ind i dit liv, kan det være tid til at lade dem gå.
 • Hvis der er noget ved dig selv, som du ikke kan lide, er det tid til at ændre dette eller i det mindste indlede processen.
 • Tænk på det enkle liv som noget behageligt. Hvor alle er i stand til at være tilfreds med, hvad der omgiver dem, uden kunstgreb eller komplikationer.

Undgå kritik, praktiser accept

Når du er i stand til at afsætte de ting, som gør dig ondt, er det tid til at bevæge sig fremad uden at lede efter skyldige i dit liv.

 • Hvis du føler dig forpligtet til at forlade din partner eller en ven. Så komplicer ikke denne allerede vanskelige tid ved at lede efter syndere eller opbygge vrede og bitterhed.
 • Negative følelser er det modsatte af indre ro. Du kan aldrig være rolig, hvis du har frygt eller had. Du er nødt til at lære at både acceptere og undgå kritik.

Praktiser taknemmelighed

Du ved, at det ikke altid er let at takke, når du er blevet skuffet, forrådt, eller blot har oplevet mere sorg end glæde.

 • Ikke desto mindre vil noget så simpelt som at gribe dit liv an fra et roligere perspektiv og en taknemmelig holdning uden tvivl bringe dig en dybere indre balance.
 • Praktisering af taknemmelighed er også en måde at frigøre dig selv på og berolige mange storme. Det hjælper dig med at genkende det gode, du bringer til andre og det faktum, at livet er fyldt med smukke ting, som du kan nyde.
 • Et sind, der er roligt er også et taknemmelig sind, der ved, hvordan man prioriterer, viser respekt, og lever et enkelt og ydmygt liv.
Gennem mange storme

At være rolig har intet at gøre med at minimere dine daglige aktiviteter; Det er simpelthen at finde denne vidunderlige balance, hvor du har intet i overskud, og du mangler ikke noge. At sige farvel til de mange storme, der bruges til at besætte dit sind.

Dette er den tid i dit liv, hvor du endelig kan sige til dig selv: “Jeg har det fint. Jeg har ikke brug for mere. “

Nå dette punkt er en vidunderlig ting, der er umagen værd. Vi foreslår du starter din indre rejse til at blive rolig i dag.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Reece, C. (2020). Reincarnating Peace: The Origins & Impact of the Dalai Lama. Available at SSRN 3688661.
 • Richardson, T. C. (2018). Zen teen: 40 ways to stay calm when life gets stressful. Hachette UK.
 • Greene, R. R. (2013). Resilience. In Encyclopedia of social work.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.