Fire fødevarekombinationer til at tabe vægt nemt

Opdag nogle lækre og nærende madkombinationer, der hjælper dig med at tabe dig nemt. Du vil elske dem!
Fire fødevarekombinationer til at tabe vægt nemt

Sidste ændring: 15 december, 2018

Det er nogle gange en udfordring at tabe sig på grund af de vaneændringer, du har brug for i dit daglige liv. Den første udfordring er altid at organisere mad, fordi du skal vælge fødevarer, der er sunde, og som du kan lide. Heldigvis er det muligt at tabe vægt nemt på den måde.

I denne artikel vil vi vise dig nogle madkombinationer til nemt at tabe sig.

Du vil se, at det er muligt at tabe vægt nemt gennem kosten. Bedst af alt, disse duoer hjælper med at fremskynde stofskiftet og reducere fedt. Prøv at medtage dem i din daglige kost i stedet for fede, kommercielle og mindre sunde fødevarer.

1. Kylling og Chili: Madkombinationer til at tabe vægt nemt

Den første af fødevarekombinationerne til at tabe vægt nemt er: Bland billige proteiner med et krydret touch.

Den lille mængde kylling får dig til at føle dig mæt og vil favorisere muskelopbygningen. For virkelig at undgå vægtøgning, så vælg de møreste stykker. Ideelt set bør du kigge på kyllingebryst.

Kylling og chili

Chili indeholder capsaicin, et element, der hjælper med at aktivere kroppens stofskifte, fremskynder forbrændingen af fedt og giver antioxidanter. Hvis krydrede fødevarer ikke er noget for dig, skal du blot tilføje en peber uden kerner til dine retter.

Dette vil give dem smag og alle fordelene uden at få dig til at lide på grund af krydderierne. En god mulighed er at drysse kyllingerbrystet med et strejf af chili, salt og citron og steg det. Smagen er meget unik og lækker.

2. Avocado spredt på fuldkornsbrød krydret med cayenne peber

Den anden af vægttabskombinationerne er perfekt til en hurtig og let morgenmad. I de senere år er avocadoer blevet mere populære, fordi de er rige på sunde fedtstoffer, der beskytter dine arterier.

Læs også: Avocadosmoothie til at tabe dig og øge muskelmasse

Avocado

Fuldkornsbrød vil hjælpe dig med at tabe vægt, fordi det indeholder mere fiber end normalt. Derudover vil det hjælpe dig med at holde dig mæt længere.

Bare sørg for, at det virkelig er fuldkorn, da nogle kommercielle mærker ikke er. For at tjekke dette, skal du kontrollere etiketten og undgå produkter, der har raffineret mel og sukkerarter blandt deres første ingredienser.

Cayenne peber indeholder også capsaicin, som giver de samme fordele som peber. På grund af dets smag anbefaler vi ikke, at du overskrider det, fordi det kan være for meget for din gane.

3. Æble med jordnøddesmør og kanel

Til eftermiddagens lækkersult, når du vil have noget lækkert, så prøv denne mulighed. Den tredje af madkombinationerne til at tabe sig er en klassiker.

Jordnøddesmør indeholder mono umættede fedtstoffer. Fordelene ved disse er, at de får dig til at føle dig mæt. Det indeholder også flerumættede fedtstoffer, der regulerer insulinen i din krop.

Derudover giver æblet fiber, der hjælper med at fjerne fedtet, der er akkumuleres i din mave. Æbler giver også vitaminer, mineraler og antioxidanter, der styrker din krop.

Æble og peanutbutter

Kanel indeholder polyfenoler, der stabiliserer blodsukkeret og forhindrer glucose stigninger. Det favoriserer også forbrændingen af fedt på grund af dets cinnamaldehyd, det stof, der giver kanel dets karakteristiske smag.

Selv om denne kombination har store fordele, bør du ikke overdrive det. Kontroller også jordnøddesmør etiketten for at sikre, at den ikke indeholder ekstra natrium eller kemikalier.

4. Grøn te med mynte og et par dråber citron

Drikker du normalt kaffe hver morgen? Hvis du gør det, foreslår vi at du skifter det til den fjerde af fødevare kombinationerne, så du nemt kan tabe dig.

Grøn te er en af de bedste drikkevarer til dem, der søger en sund livsstil. Dette skyldes, at det er rig på antioxidanter og fremmer det overordnede helbred. Det du måske ikke ved er, at det også hjælper med at forbrænde fedt og forbedre kvaliteten af dine celler.

Læs også: Papaya, grøn te, og aloe vera mod oppustet mave

Grøn te

Når du tilføjer et par dråber citron til grøn te, accelererer du vægttabsvirkningen i polyphenoler og pektin. I mellemtiden hjælper mynte med at reducere din appetit og tilfredsstille din sult.

Hvad er din favorit kombination? Hvilke vil du anbefale andre?

Det kan interessere dig ...
7 Konsekvenser af at springe morgenmaden over
Bedre LivsstilLæs den på Bedre Livsstil
7 Konsekvenser af at springe morgenmaden over

Mange mennesker er uvidende om konsekvenserne af at springe morgenmaden over, og bliver derfor ved med at springe dette vigtige måltid over hver da...  • Varguese S., Kubatka P., Rodrigo L., Gazdikova K., et al., Chili pepper as a body weight loss food. Int J Food Sci Nutr, 2017. 68 (4): 392-401.
  • Albracht Schulte K., Sudheera Kalupahana N., Ramalingam L., Wang S., et al., Omega 3 fatty acids in obesity and metabolic syndrome: a mechanistic update. J Nutr Biochem, 2018. 58: 1-16.