Forebyg kræft med honning og ingefær

Honning og ingefær er en vigtig kilde til antioxidanter, der kan forbedre helbredet på mange måder, herunder hæmme væksten af kræftceller.
Forebyg kræft med honning og ingefær

Sidste ændring: 02 december, 2018

Ingefær er blevet mere populært i de senere år af mange forskellige grunde. Det seneste nye er at bruge det til at forebygge kræft. Det er stadig ikke sikkert, hvor effektivt det er, men ingefær har generelt mange sundhedsmæssige egenskaber, så hvorfor ikke. Forebyg kræft med honning og ingefær, det er emnet for denne artikel.

Over hele verden er ingefær en rod, der tilsætter en speciel smag til retter og indgår også i mange sygdomsbehandlinger.  Men ikke mange mennesker ved, at denne lækre rod har også anti-kræftegenskaber, der kunne være nøglen til at forebygge denne sygdom, før den opstår.

Hvordan virker ingefær?

En undersøgelse foretaget på Georgia State University fandt, at ingefærekstrakt reducerede størrelsen af ​​prostatatumorer hos mus med op til 56%. Takket være denne forskning var forskerne i stand til at iagttage ingefærs anti-kræft-fordele og dens rolle i reduktion af størrelser på svulster. Endvidere har den vist sig at være en rig kilde til antioxidanter, der kan forbedre helbredet på mange måder. Forskningen er dog stadig på et meget tidligt stadie, og det kan endnu ikke siges med sikkerhed, hvad præcis ingefær gør.

Ingefaerpulver

Forebyg kræft med naturlige midler

Konventionel kræftmedicin såsom kemo er meget hårdhændet og det er forskernes håb i fremtiden at komme med et lægemiddel, der er mindre skadeligt for patienten. Måske ingefær kan bruges til det engang.

Indtil videre er de traditionelle lægemidler dog det eneste, der kan kurere kræft helt, så vi anbefaler klart at du bliver ved med det. Dog kan ingefær være et fint forebyggelsesmiddel. Ingefær er et billigt produkt, der er nemt at tilberede, og resultaterne kan være forbløffende, så længe du spiser det regelmæssigt.

Ingefær har næsten ingen skadelige bivirkninger på kroppen. I stedet for at forstærke væksten af skadelige svulster, kan de beviseligt hæmme væksten af prostata-kræftceller. Andre undersøgelser er enige om, at ingefær faktisk kan have en negativ effekt på væksten af ​​kræft. Faktisk har de samme undersøgelser vist at ingefær kan være gavnlig for op imod 101 andre sygdomme.

Ingefær og honning til at forebygge kræft

Honning

Denne opskrift med ingefær og honning er blevet meget populær på nettet siden mange mennesker har stået frem og sagt at det har hjulpet dem.

Ingredienser

  • 2 store stykker ingefær
  • 1 pund (450 g) økologisk honning

Tilberedning

  • Skræl og vask ingefær, rist den, og bland den med honning. Opbevar denne blanding i en krukke og brug op til to eller tre spiseskefulde om dagen.
  • Det er vigtigt, at du bruger et træ- eller plastikske.

Forebyg kræft med hvidløg og ingefærspasta 

Hvidloeg

Denne kraftfulde opskrift med hvidløg og ingefær kombinerer anti-kræft-egenskaber af disse to ingredienser i et effektivt middel. På den ene side har flere undersøgelser vist at   hvidløg   har egenskaber, der hjælper med til at forebygge mave og tyktarms-endetarms-kræft. Det har også store fordele i forbindelse med at forebygge andre typer af kræft, herunder bryst-, prostata-, lunge- og blærekræft. Ingefær har på den anden side vist meget positive resultater, når det anvendes til at forebygge tyktarmskræft og prostatacancer.

Denne pasta fremstillet af hvidløg og ingefær er meget sund, og kunne være en effektiv måde at behandle kræft.

Ingredienser

Tilberedning

  • Bland alle ingredienser sammen i en skål. Blend dem derefter i en blender for at sikre, at de er godt indarbejdet, og du får en jævn pasta.
  • Du kan bruge dette som en sauce til at ledsage dine måltider, men du kan også anvende den direkte (en eller to spiseskefulde dagligt).

Forebyg kræft, ved at tilføje honning og ingefaer til din kost.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.