Anti-inflammatorisk gurkemeje, mandelmælks drik

Takket være sine specielle egenskaber er denne lækre drik ikke bare anti-inflammatorisk, men hjælper også med at styrke dit immunsystem. Nyd den og få ligeledes et energi boost!
Anti-inflammatorisk gurkemeje, mandelmælks drik
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 25 august, 2022

I dag bringer vi dig en Anti-inflammatorisk gurkemeje, mandelmælks drik! Takket være sine specielle egenskaber er denne lækre drik ikke bare anti-inflammatorisk, men hjælper også med at styrke dit immunsystem. Nyd den og få ligeledes et energi boost!

Anti-inflammatorisk gurkemeje, mandelmælks drik

Gurkemeje drik

En ubalance forårsaget af en infektion eller skadet væv kan forårsage betændelse og skade dit helbred.

Inflammation er en del af kroppens forsvars reaktion, der normalt vises ved:

 • Smerte
 • Stivhed i led
 • Problemer med at udføre daglige opgaver

Det påvirker ofte leddene, selv om det også har en negativ indvirkning på den muskulære sundhed og kredsløbssystemet.

Faktisk er det bevist, at væskeretention er tæt forbundet med betændelse i forskellige dele af kroppen.

Normalvist forsvinder inflammation efter et par dage i de fleste tilfælde. Men nogle tilstande kan udløse det på en tilbagevendende måde, hvilket i sidste ende ødelægger din livskvalitet.

Heldigvis er der 100% naturlige metoder til at kontrollere symptomerne på betændelse. Samlet set hjælper de også med at undgå yderligere problemer.

Blandt disse muligheder er denne lækre gurkemeje mandelmælks drik. Mange anerkender denne drik for dens næringsværdi og potente anti-inflammatoriske virkning.

Nedenfor fortæller vi dig, hvad der gør den særlig og hvordan man laver den derhjemme med nogle få nemme trin.

Fordelene ved gurkemeje og mandel drik

Den anti-inflammatoriske gurkemeje, mandelmælks drik eller “gylden mælk” er et gammelt middel til at kontrollere led- og muskelsmerter.

Den er rig på aktive stoffer som curcumin, som kommer fra gurkemeje. Denne ingrediens indeholder antioxidanter og har beroligende og vanddrivende virkninger, som alle er nødvendige for at regulere din krops inflammatoriske processer.

Derudover er det en naturlig kilde til vitaminer, mineraler og fibre. Endelig er det også velegnet til at forbedre fordøjelsen, blodcirkulationen og andre processer, der er vigtige for at holde din krop velfungerende.

Fordelene ved gurkemeje

Gurkemeje

Gurkemeje er en af de mest værdsatte medicinske rødder i den alternative og naturlige værktøjskasse.

Folk har haft gavn af dets ernæringsmæssige egenskaber i hundreder af år. Disse egenskaber giver den en stærk antioxidant og anti-inflammatorisk effekt.

Selv om den er bedst kendt for dets anvendelse i madlavning, så har gurkemeje også været en aktiv ingrediens i forberedelsen af hundredvis af midler til mange forskellige sygdomme.

Den høje koncentration af curcumin giver den smertestillende virkninger, der er gunstige for lindring af symptomer på muskelskader og gigt.

Derudover er det meget godt til at bekæmpe de negative virkninger fra frie radikaler og forhindre dem i at forårsage celleskader.

Ligeledes giver det også:

 • Protein
 • Kostfibre
 • Vitaminer (A, B, C, E)
 • Mineraler (calcium, kalium, natrium, jern, magnesium, zink)

Fordelene ved mandelmælk

Maelk og mandler

Mandelmælk fik berømmelse over hele verden som et laktose-frit alternativ til mejeri mælk.

Det er en vegetabilsk mælk, der er lav på kalorier og fri for konservativer, gluten og kolesterol.

Derudover bidrager mandelmælk med store mængder af vitaminer, mineraler og fibre, der anbefales til at understøtte hjerte-, kredsløbs- og arteriel sundhed.

Samlet set reducerer indtagelse af mandelmælk regelmæssigt kolesterolniveauerne, forbedrer blodgennemstrømningen til cellerne og hjælper med at eliminere væskeretention for at undgå inflammatoriske ubalancer.

Hvordan man laver denne drink

Gurkemeje drik

Tro det eller ej, denne velsmagende drik er ikke kun et middel mod smerter forbundet med inflammatoriske lidelser. Derudover er det også en måde at “genoplade” din krop på.

Den indeholder kulhydrater, protein og sundt fedt, der hjælper med at øge kalorieforbrændingen for bedre fysisk og mental produktivitet.

Derudover er det en fremragende støtte til immunsystemet. Dette skyldes, at det forhindrer fald, der ville eksponere det for angreb mod mange forskellige mikroorganismer.

Uden videre, her er hvordan man laver det:

Ingredienser

 • 3 kopper mandelmælk (600 ml)
 • 3 spsk pulveriseret gurkemeje (30 g)
 • 1 tsk kanel (5 g)
 • 1 spiseskefuld honning (25 g)

Vejledning

 • Først lav mandelmælken og hæld den gennem en si.
 • Bland det derefter i en blender med den pulveriserede gurkemeje og kanel.
 • Når det er godt blendet, sød det med en smule honning.
 • Endelig server det i et glas og nyd det om morgenen.
 • Eventuelt kan du gentage dosisen om eftermiddagen.

Samlet set kan du nyde denne lækre drink, når du har symptomer på betændelse. Alternativt kan du endda drikke det som et almindeligt kosttilskud i din diæt.

Drik det regelmæssigt, da det hjælper med at beskytte din krop mod at udvikle mange slags sygdomme.

Det kan interessere dig ...
Fem anti-inflammatoriske midler med gurkemeje
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Fem anti-inflammatoriske midler med gurkemeje

Anti-inflammatoriske midler med gurkemeje kan reducere inflammation samt beskytte din krop mod frie radikaler og afgifte dine organer.
Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.