Få harmoni i hjemmet med enkle Feng Shui principper

Med blot nogle få feng shui-baserede ændringer kan du få bedre energistrøm i dit hjem og gøre det til et mere behageligt og hyggeligt sted. Prøv det!
Få harmoni i hjemmet med enkle Feng Shui principper

Sidste ændring: 04 december, 2018

Du har sikkert hørt om feng shui. Skab harmoni i hjemmet med nogle enkle Feng Shui principper, alle kan være med til.

Nogle Feng Shui principper er svære at anvende i lejligheder eller gamle huse. Du kan dog nemt anvende andre enkle Feng Shui principper for at se væsentlige forbedringer.

Find ud af hvordan Feng Shui kan hjælpe med at gøre dit hjem mere harmonisk, behageligt og indbydende med blot nogle få enkle, praktiske ændringer.

 

Hvad er Feng Shui?

Feng Shui er en gammel kinesisk metode til at organisere ens miljø (hjem, kontor osv.) gennem vores forfædres visdom for at forbedre harmonien og balancen hos den person, der beboer stedet.

For at opnå feng shui kommer følgende elementer i spil:

  • Møbelarrangement
  • Belysning
  • Ventilation
  • Væg farve
  • Spejle og dekorative elementer
  • Andre faktorer, der er sværere at ændre, som placeringen af ​​bygningen.

Nedenfor vil vi tale om nogle af nøglerne i Feng Shui for at harmonisere dit hjem med lethed og bemærke fordelene for dit helbred og din trivsel.

Prøv de enkle Feng Shui principper – start med din hoveddør

Forsiden af ​​dit hjem er meget vigtigt, da det er symbolsk at byde dig velkommen hjem hver dag såvel som at modtage dine gæster på en gæstfri måde.

Den skal være stor, stærk og malet i en lys farve, en dør der kan åbnes bredt, og som har en forhindringsfri vej til husets første rum.

De enkle feng shui principper starter med din hoveddoer.

Lys er energi – et grundlæggende Feng Shui princip

Der skal være lys i dit hjem, hvad enten det er naturligt eller elektrisk, for en varm og behagelig atmosfære. Når du kan, skal du altid vælge naturligt lys og store vinduer.

Når det ikke er muligt, skal du bruge lamper, stearinlys og andre belysningselementer.

På den anden side bør du undgå enhver form for lys i dit soveværelse om natten, uanset hvor lille det er, da det forstyrrer søvnen.

Skab harmoni på badeværelset med Feng Shui

Badeværelser bør altid være placeret i en diskret beliggenhed. Med andre ord bør de ikke være synlige fra indgangen, køkkenet eller stuen.

Pas omhyggeligt på dørens placering og endda vinklerne, når de er åbne. Overvej at bruge værelseinddelere eller gardiner for at skjule dem, når de er synlige fra et hovedrum.

En anden Feng Shui detalje er, at toiletbrættet altid skal være nede. Det er mere end blot et æstetisk problem; det er et spørgsmål om energistrømmen, der selv kan føre til økonomisk tab.

De enkle feng shui principper paa badevaerelset.

Køkkenet er vigtigt

Dit køkken er en meget vigtig del af dit hjem, da det symboliserer familiens rigdom og overflod.

Omdannelsen af ​​mad via vand og ild er en proces af væsentlig alkymi for et godt helbred.

Derfor bør ovnen være langt fra eller adskilt fra vasken for at skabe en passende afstand mellem disse to modstridende kræfter.

Derudover skal man undgå arrangementer, hvor den, der laver mad har deres ryg til køkkenindgangen.

Endelig inkorporerer træelementer, frisk frugt og friske blomster for et strejf af liv og farve i dit køkken.

 

Få en harmonisk søvn med enkle Feng Shui principper

Dit soveværelse er rummet beregnet til intimitet og hvile, og bør ikke spille nogen anden rolle. Det anbefales ikke at bruge det til nogen form for arbejde, da dette kunne få rummet ud af balance.

Her fremhæver vi nøglerne til et sundt soveværelse ifølge Feng Shui:

  • Vælg naturlige stoffer og materialer, samt blide eller pastelfarver. Du kan bruge nogle lysere farver som rød, men de bør begrænses.
  • Et andet vigtigt spørgsmål når det kommer til soveværelset er den måde sengen er placeret på. Sengens front skal pege mod nord eller øst.
  • Undgå spejle, der afspejler sengen.
  • Selvom det kan synes bekvemt at opbevare ting under din seng (eller opbevare ting nær hovedgavlen), kan det gøre nattens søvn mere vanskelig.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.