Fire hjemmelavede hundekurve af genbrugsmaterialer

Hvad er en bedre gave til dit kæledyr end et nyt kæledyrshjem, hvor det kan sove eller lege? Med genbrugsprodukter kan du bygge rigtige paladser til ​​husets konge.
Fire hjemmelavede hundekurve af genbrugsmaterialer

Sidste ændring: 28 januar, 2021

Genbrug tilbyder stadigt flere og bedre muligheder for forskellige dele af huset. Selv katte og hunde kan nyde godt af disse innovative ideer. I denne artikel tager vi et kig på nogle praktiske måder at lave hjemmelavede hundekurve ud af genbrugsmaterialer.

Det er vigtigt for dit kæledyr at have deres egen seng, især når det er meget koldt eller meget varmt. De har brug for deres eget private sted, hvor de kan sove og være sig selv.

Du kan lave dine egne hjemmelavede hundekurve. Du har frihed til at lave dine egne sjove og flotte designs. Og dit kæledyr vil elske dig for det. Du kan lave en seng både til hunde og katte ved hjælp af forskellige genbrugsmaterialer, der ikke er dyre. Måske har du dem allerede liggende derhjemme.

Fire hjemmelavede hundekurve, du kan lave med genbrugsmaterialer

Kæledyr elsker at have deres eget rum, og du kan lave et kæledyrshjem af genanvendte materialer

Her er nogle spændende ideer til hjemmelavede hundekurve til dine kæledyr.

1. Hjemmelavede hundekurve eller kattesenge lavet af gamle skærme

Takket være nutidens teknologi er klodsede computerskærme med de store bokse bag dem nu forældede.

Men smid dem ikke ud! Du kan omdanne dem til fremragende hoteller for små kæledyr. Katte, især, elsker dem.

Du skal bare fjerne alle komponenterne fra indersiden og tilføje en pude, som dens beboer kan sove på. Du kan også tilføje et tæppe og male det udvendigt.

Læs også:

2. Kufferter og gamle kister kan også bruges til hjemmelavede hundekurve

Du kan lave en seng til dit kæledyr ud af en gammel kuffert

Denne idé er mere for dyr, der bor inde og det fungerer virkelig godt. Det består i at genbruge en gammel kuffert og lægge ting i den for at lave en seng.

Du kan tilføje ben, og sørg også for, at låget altid forbliver åbent. Du kan også lime dekorationer med dit kæledyrs navn og fotografier som dekoration.

Den anden mulighed er at bruge gamle kufferter eller kister. Disse kan være nyttige for hunde og katte, der sover udenfor.

Det eneste, du skal gøre, udover rengøring og sørge for at det indre er beboeligt, er at skære hul i materialet for at lave en lille dør på en af ​​siderne. På den måde får du et hjem til dit kæledyr med et vintage touch og en masse elegance.

3. Kæledyrsseng lavet af gamle borde

Vi har ofte det bord, som vi aldrig kunne lide til at gemme sig i vores kælder eller et hjørne af huset. Hvorfor ikke omdanne det til en bolig til dit kæledyr?

Ligesom med kiste-idéen skal du bare lave en åbning i en af ​​siderne, så din hund eller kat kan komme ind. Hvis bordet har ben er det bedst at tage dem af. På den måde bliver det lettere at komme ind og ud uden at skulle bøvle med at benene er på et andet niveau.

For borde med skuffer er en del af problemet allerede løst. Tag dem ud og brug den åbning de efterlader. En af de vigtigste fordele ved denne måde at lave et kæledyrshjem på er, at det er let at male og pynte på enhver måde, som du kan lide eller hvordan dyret kan lide det.

Læs også:

4. Paller, uundværlige, når det drejer sig om genbrug

Blandt de utallige anvendelsesmuligheder, som vi har med paller, er en af ​​dem at bruge dem til at lave kæledyrshjem.

Denne type genbrug har dog imidlertid tendens til at være lidt vanskeligere end de andre måder. Du skal bruge nogle værktøjer og også hjælp fra en stærk person til at gennemføre projektet.

Når dette er sagt, er det stadig et af de smukkeste alternativer.

  • For det første skal du adskille pallebrædderne for at skære dem i halve. Disse vil være husets vægge. Pas på: tag kun de brædder ud, som du ikke vil bruge.
  • Tag de skårede brædder og sæt de to vægge sammen for at færdiggøre firkanten.
  • Det næste skridt er at skære væggene på siden diagonalt til brug for taget senere. Selvfølgelig vil fundamentets væg være lavere end forvæggen. Her skal du skære døren.
  • Sæt et ark trækonglomerat på toppen for at lave døren til huset. Brug et stykke træ bagpå som støtte, så huset ikke falder sammen.

Med disse fire tips vil dit kæledyr blive mere end tilfreds!

Det kan interessere dig ...
Find ud af, hvilket kæledyr passer bedst til dig
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Find ud af, hvilket kæledyr passer bedst til dig

Kæledyr kan medføre både fordele og ulemper, og de kan gøre gavn på vores mentale sundhed. Men hvilket kæledyr passer bedst til dig?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Gómez G., L. F., Atehortua H., C. G., & Orozco Padilla, S. C. (2007). La influencia de las mascotas en la vida humana. Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, ISSN-e 0120-0690, Vol. 20, No. 3, 2007, Págs. 377-386.
  • Botero, T. (2013). Tenencia responsable de mascotas. Foro de Discucion “Tenencia Responsable de Mascotas.”
  • Díaz Videla, M. (2017). ¿Qué es una mascota? Objetos y miembros de la familia. Revista Ajayu de Psicología.
  • Orrego. (2015). Manual de tenencia responsable de mascotas – Cuidado con el perro. Programa Regional Integral de Control y Prevención de La Población Caninca de La Region Metropolitana de Santiago de Chile.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.