Ingen kan stoppe dig, når først du finder din indre styrke

Du bliver nødt til at tage vare på dit indre univers for igen at kunne blomstre. Hvis du har det godt indeni, vil du have det godt udenpå.
Ingen kan stoppe dig, når først du finder din indre styrke

Sidste ændring: 12 marts, 2019

Vi er så meget stærkere, end vi tror. Dog glemmer vi det til tider. Vi lader os selv blive opslugt og flyde med strømmen, mens vi læser det manuskript, som andre giver os, indtil vi næsten ikke husker, at vi er født unikke, specielle og helt vores egen. Lær at finde din indre styrke.

Sand styrke måles ikke i, hvor mange kilo, du kan løfte, eller hvor modstandsdygtig du er overfor modgang i livet eller de ting, som andre udsætter dig for. Når du først finder din indre styrke, vil du indse, at det faktisk forholder sig anderledes.

En stærk person er ikke en, som modsætter sig, men en som handler. Det er en, som ikke bare tåler, men som tør at ændre. En, som siger “NEJ” til at bære flere byrder, til at smile og bære dem, til at skjule sine frustrationer.

Først når du bliver fuldt bevidst om din evne til at ændre dine realiteter, vil du kunne komme ud over din frygt og usikkerhed. Det er, trods alt, op til dig at forlade en verden af ulykke og kæmpe for balance, indre fred og psykisk velbefindende.

I dag vil vi huske dig på at finde din indre styrke. Du har magten til at leve i fred med hvad du vil, hvad du har og hvad du gør.

Det er ikke en let og lige vej. Men det er det hele værd!

Dyrk pilates og føl dig mindre stresset

Find din indre styrke

Når du kigger i spejlet, ser du måske kun sårbarhed og udmattelse, eller en, som lod gårsdagens lykke fare og nu lever i en rutinepræget, trist verden.

Åbn øjnene og kig igen.

Under overfladen på de grå dage og de nedadgående mundvige er en vidunderlig indre verden, som du burde nære, passe på og tage dig af.

Du bliver nødt til at tage vare på dit indre univers for igen at kunne blomstre. Hvis du har det godt indeni, vil du have det godt udenpå. Din energi vil komme tilbage, sammen med entusiasme, håb og den uendelige skønhed, som de, som finder deres indre styrke, har.

Prøv at reflektere over disse ændringer.

Opdag din indre styrkes karakter

Karakteren af din indre styrke er skabt af din unikke måde at tænke, føle, ønske og opføre dig på.

Det afspejler det bedste i dig og viser din positive identitet.

Psykologien husker os på, at styrkens karakter er det, som skaber vores identitet, determination og alt, vi har opnået i livet.

Dette inkluderer godhed, kreativitet, ydmyghed, forsigtighed, humor, spiritualitet, lighed, håb, respekt, ledelse …..

Find dine!

Læs også: Negativ tankegang? Fokuser på det positive

Kom i kontakt med dine talenter

Arbejd for at leve

Du er god til mere end én ting. Disse er dine talenter. Du skaber dig et navn på grund af dem, og de definerer dig.

Talenter er medfødte. Nogle mennesker har en tidlig forståelse for musik, tegning, sport, natur, matematik…..

Husk, hvilke dine talenter er og lad os se på deres potentiale. Det er det, som gør dig til noget særligt.

Opdag dine evner

Ulig talenter er evner noget, du har udviklet med træning, undervisning eller øvelse.

Mange af os udvikler visse evner i løbet af en lang periode. Og pludselig kan det være, at du holder op med at bruge dem.

Måske har du startet et nyt projekt, fordi dit liv ændrede sig, eller fordi andre mennesker eller ting kom ind i dit liv. Når alt kommer til alt har mange en tendens til, at sætte ting på hylden, som man før havde stor glæde af.

Genskab kontakten med det for at hjælpe dig til at finde din indre styrke.

Læs også: Skyldfølelser? Lad ikke andre få dig til at føle dig skyldig

Identificer dine værdier

Dine værdier er det, du fast tror på, dine principper eller idealer, som intet kan true.

De er en del af dine tanker og følelser, samt den måde, du handler og relaterer til andre.

Hvis du nogensinde mister dem, eller de mister dig, holder du op med at være dig selv. Dermed følger et lavt selvværd og ulykkelighed.

Afslør din modstandsdygtighed

Uden tvivl er modstandstandsdygtighed din største indre styrke.

Det er det, som har hjulpet dig med at rejse dig efter nederlag og lære af dem. Plus, det har hjulpet dig til at blive en stærkere, modigere, visere og mere værdig person.

Glem aldrig den ild af modstandsdygtighed, der brænder indeni dig. Den er i forbindelse med dine andre styrker; dine værdier, evner, talenter og karaktertræk.

Alle disse gør dig til dig – et ekseptionelt menneske.

Vi er så meget stærkere, end vi tror. Dog glemmer vi det til tider. Vi lader os selv blive opslugt og flyde med strømmen, mens vi læser det manuskript, som andre giver os, indtil vi næsten ikke husker, at vi er født unikke, specielle og helt vores egen.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Charles, S. T. (2010). Strength and Vulnerability Integration: A Model of Emotional Well-Being Across Adulthood. Psychological Bulletin. https://doi.org/10.1037/a0021232
  • Bassili, J. N. (2011). Attitude strength. In Attitudes and Attitude Change. https://doi.org/10.4324/9780203838068
  • Sabatinelli, D., Lang, P. J., Keil, A., & Bradley, M. M. (2007). Emotional perception: Correlation of functional MRI and event-related potentials. Cerebral Cortex. https://doi.org/10.1093/cercor/bhl017
  • Iglesias, E. B. (2006). Resiliencia: definición, características y utilidad del concepto. Revista de psicopatología y psicología clínica, 11(3), 125-146.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.