5 hjemmelavede lægemidler for smukke øjne

Agurker er fantastisk til din skønhedsrutine, da de genopfrisker og behandler inflammation. Vidste du, de også kan hjælpe med at reducere ​​smilerynker omkring øjnene?
5 hjemmelavede lægemidler for smukke øjne

Sidste ændring: 13 december, 2018

Svulmer dine øjne op? Kan du se fine linier omkring dine ydre konturer? Det skal du ikke være ked af. Denne artikel indeholder fem enkle hjemmelavede midler til at behandle disse to almindelige problemer. Her er et par enkle, overkommelige og helt naturlige lægemidler for smukke øjne

Hjemmelavede cremer til smukke øjne

Konturen af dine   øjne, og området omkring dem, er ofte det første sted, rynker viser sig. Kulde, dehydrering, sollys og alder kan forårsage forekomsten af ​​fine linier kendt som smilerynker, og nogle gange endda forårsage let hævelse af vævet omkring området. Nedenfor findes der et par ideer til cremer, du kan lave derhjemme til at behandle dem.

  1. Aloe vera og vindruekerneolie

Vindruekerner

Vindruekerner?   Det vil måske overraske dig, men druekerner er den bedst bevarede hemmelighed til smukke øjne. Vindruekerneolie er en æterisk olie, der kan findes på ethvert marked. Ved at tilsætte det til Aloe Vera, får du en bedre løsning end de dyre cremer, der sælges i skønhedsbutikker.

For at forberede cremen, har du kun brug for en spiseskefuld aloe vera og to dråber vindruekerneolie og en teskefuld gelée royale. Bland dem alle sammen og lad dem stå. Denne blanding vil holde et par dage, hvis du bruger en smule af den hver aften til blidt at massere området omkring dine øjne.

  1. Olivenolie og kakaopulver

Kakaopulver

Dette er en anden fantastisk måde at fugte området omkring dine øjne og behandle smilerynker. Kakaopulver kan findes i enhver helsekostforretning, det er billigt, og det har mange fordele. Du behøver kun en spiseskefuld; smelt det og tilsæt et par dråber olivenolie. Denne blanding skal holde omkring tre dage. Masseres ind i området for at udnytte det på bedste måde.

  1. Yoghurt og grøn te

Youghurt

Til de dage, hvor du vågner med   hævede øjne eller poser   under øjnene, så prøv denne behandling. Dette middel er propfuldt af antioxidanter og fugt. Forbered en kop grøn te med en halv kop vand. Tilsæt to spiseskefulde hvid yoghurt og bland godt. Placer i køleskabet til afkøling. Anvend under øjnene til at behandle poser og hævelser.

  1. Agurk og vaseline

Agurk og vaseline

Dette er to ingredienser, du har i dit hjem allerede: agurker og vaseline. De fungerer begge som fugtgivere til at tone og genopbygge huden, så den ser sund ud. Hvordan bruger du den så? Mas to   agurkeskiver. Med hjælp af en gaffel, mases agurken ind i vaseline, indtil du får en fin pasta. Placer den i køleskabet i et par minutter for at afkøle. Brug den om morgenen eller før sengetid i omkring ti minutter og du vil bemærke en enorm forskel. De posede øjne vil gå væk og dine rynker bliver mindre mærkbare.

  1. Rosenvand og yoghurt

Rosenvand

Rosenvand   er let at finde. Du vil være i stand til at få et godt kvalitetsprodukt, der  ikke bør være alt for dyrt i helsekostforretninger. Det bruges generelt på forskellige måder, og har nogle vidunderlige fordele for øjenområdet. Hvis du blander 3 dråber rosenvand med to spiseskefulde yoghurt, og smører på dine øjne, vil du hjælpe blodgennemstrømningen i området. Det gør din hud mere elastisk og tonet.

Prøv et af ​​disse midler til smukkere øjne.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.