5 tricks til at holde dig i form selvom du ikke har tid

Udover at holde disse 5 tricks i tankerne er det absolut nødvendigt at være konsekvent, have en sund livsstil og holde øje med din kost. Husk at dit helbred er det, der betyder noget!
5 tricks til at holde dig i form selvom du ikke har tid

Sidste ændring: 22 december, 2022

Du kan lide at være i form, du har en sund livsstil, og du vil træne og tone dine muskler. Men du har ikke altid tid til at gøre det.

Det travle hverdagsliv, de lange udmattede timer på arbejdspladsen og derefter alt hvad du skal gøre derhjemme, når du kommer hjem. Det meste af tiden giver det dig ikke tid  (eller energi) til at træne.

Vi ved, hvor svært det er at tage tid til at passe på sin krop og motionere. I denne artikel giver vi dig 5 enkle tricks til at hjælpe dig.

1. Tænk på fordelene for dit helbred og din krop ved at være i form

Den første ting du skal gøre er at minde dig selv om, hvorfor du skal motionere, selvom du har meget lidt tid.

Har du taget et par kilo på og føles dine bukser strammere? Har du problemer med led eller muskler? Eller skal du bare træne for at føle dig godt tilpas?

Vi vil hjælpe dig. Alt du behøver er en vis grad af viljestyrke og lidt indsats.

Motion vil hjælpe på disse problemer og også være godt for dit helbred og selvværd.

Hvad venter du på? Tag dine sneakers på og kom i gang.

Læs også: Derfor er stress så farligt for dit helbred

2. Bliv en cykel person

Cykling er en af ​​de bedste øvelser du kan gøre for at tone din krop.

Dine lår, balder og lægmuskler vil se godt ud. Plus, du vil tabe vægt, hvis du har taget et par kilo på.

Og bedst af alt: det sker uden at du indser det.

Du kan cykle til arbejde hver dag, eller afhente børnene i skolen eller gøre ærinder på din cykel.

Det er en sund, aktiv og sjov måde at komme rundt på, og du holder dig i form uden at føle, at du bruger tid, du kan bruge på andre ting.

3. Download en app

Ikke at have tid til at gå i fitnesscenteret (eller tro at du ikke har tid) er ingen undskyldning for ikke at motionere.

Der er masser af apps derude, der hjælper dig med at træne og tone dine muskler fra dit eget hjem.

Der er fitness-, yoga– og pilates-apps, der kan bruges til motion, selvom du kun har 7 minutter til rådighed. De kommer alle med detaljerede instruktioner om, hvordan du udfører øvelserne, og du behøver ikke noget udstyr for at komme i gang.

Du kan vælge de områder af din krop du vil træne, og hvilken intensitet du ønsker. Derefter kan du spore dine fremskridt med appen også.

Den bliver din egen personlige træner!

4. Bliv løbeglad

Løb er blevet meget populær.

Dette er ikke tilfældigt, da det har utallige sundhedsmæssige fordele. Det vil styrke dit kardiovaskulære system og frigive endorfiner – hvilket får dig til at føle dig fantastisk til mode.

Det er også en sjov øvelse at gøre udenfor i frisk luft.

Det bedste er, at det ikke kræver meget tid. Et par minutter med løb to eller tre gange om ugen er nok til at holde dig i form.

Læs også: Få gang i blodomløbet: Prøv de her metoder

5. Tag kosttilskud

Hvis du fortsætter med at kræve mere og mere fra din krop, vil et kosttilskud som dette fra Vanir, hjælpe dig med at holde dig i form og støtte din aktive livsstil.

Der er en hel række produkter designet til atleter og mennesker med muskel- og ledproblemer som Vanir Sport. Dette giver dig de næringsstoffer, du har brug for til at opretholde stor muskeltoning og øge din styrke.

Det skiller sig ud fordi det er et produkt uden tilsatte sukkerarter, ingen fedt, gluten, lavt kalorieindhold og med en forfriskende frugtsmag. Det er rig på aminosyrer, som arginin, som hjælper dig med at opbygge styrke og muskelkraft efter træning.

Hvis du vil tone dine muskler, når du træner og vil passe på din krop, således du kan performe bedre, eller hvis du har tabt muskelmasse, så er dette produkt til dig.

Udover at holde disse 5 tricks i tankerne er det absolut nødvendigt at være konsekvent, have en sund livsstil og holde øje med din kost. Husk at dit helbred er det der betyder noget!

Det kan interessere dig ...
8 fødevare du bør spise for at håndtere lavt blodtryk
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
8 fødevare du bør spise for at håndtere lavt blodtryk

Det er ikke nemt at håndtere lavt blodtryk. Lavt blodtryk er en medicinsk tilstand, der består af blodtryk, der er lavere end normalt.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Issurin, V. (2011). Entrenamiento Deportivo Periodización en bloques. In Entrenamiento Deportivo Periodización en bloques.
  • Cofré-Bolados, C., Sánchez-Aguilera, P., Zafra-Santos, E., & Espinoza-Salinas, A. (2016). Entrenamiento aeróbico de alta intensidad: Historia y fisiología clínica del ejercicio. Revista de La Universidad Industrial de Santander. Salud. https://doi.org/10.18273/revsal.v48n3-2016001
  • Lapitan, M. (2009). OMS | Entrenamiento muscular del piso pélvico para la prevención y el tratamiento de la incontinencia urinaria y fecal en embarazadas y puérperas.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.