Hvordan du kan praktisere rimming eller det "Sorte Kys"

For at undgå infektioner er det yderst vigtigt at være opmærksom på hygiejne både før og efter praktisering af det "sorte kys" og helt sikkert inden du bevæger dig til andre områder
Hvordan du kan praktisere rimming eller det "Sorte Kys"

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

Det “sorte kys” eller rimming, også kendt som anilingus, er stimulering af anus med tungen og munden. 

Det er en seksuel praksis, der har været tabu i årevis, men i dag er mange mennesker dristige nok til at tale mere åbent om det.

Selvom nogle anser det for “modbydeligt” eller “uhygiejnisk”, er det faktum, at det er en af ​​de mest følsomme erogene zoner, hvilket betyder, at nogle par virkelig nyder det.

Hvad består det af? Hvordan kan du gøre det sikkert?

I denne artikel deler vi detaljerede oplysninger for at besvare disse spørgsmål.

Hvad er det sorte kys?

Videnskabeligt er det kaldet anilingus og her refererer det sorte kys til enhver form for oralsex med anus. Det er en form for anal stimulation med tungen og munden gennem forskellige teknikker.

Når læberne eller tungen passerer på ydersiden af ​​anus, kaldes det et “sort kys”.

Af religiøse og moralske grunde er praksisen blevet betragtet som et stort tabu især for heteroseksuelle. Faktisk, i længere tid end du måske tror, ​​var det en handling udelukkende for homoseksuelle.

Men dette anses som noget, at alle kan praktisere, og det kan være meget stimulerende for at opnå en orgasme, både for mænd eller kvinder.

Hvordan man giver et “sort kys” eller udfører rimming

En god numse

69-positionen eller på alle fire er favoritten til at praktisere enhver form for anal oralsex. Du kan dog ændre dette, hvis du foretrækker det!

Således det ikke bliver ubehageligt er det bedste, at i begge er blevet enige om det, og at det ikke er en overraskelse under samlejet. Hvis en af ​​jer ikke vil gøre det, er det bedst at stoppe.

Hvordan gør man det

 • Sørg for at området er rent.
 • Begynd med at kærtegne din partners balder. Massér området og leg med deres balder for at stimulere dem.
 • Derefter skal du bevæge dig mod kønsorganerne og gradvist bevæge din hånd over perineum. Når du er der, begynder du at stimulere anus med din langefinger eller tunge, der bevæger sig i cirkler.
 • Brug din tunge til at massere perineum og brug din mund til at suge. Prøv forskellige hastigheder, tryk og bevægelser for at vide, hvad der ophidser din partner mest.
 • Hvis du vil gøre oplevelsen endnu mere fornøjelig, så skift mellem rimming og onani eller stimulering af andre områder af kroppen.

Bemærk: Undgå at gå videre fra det sorte kys til oralsex uden først at vaske munden. Hvis du ignorerer dette trin, kan det forårsage urininfektioner.

Hvad er risikoen ved det sorte kys?

Kvinde med hofteholdere

Som det kan ske med enhver anden seksuel praksis, har denne type af oral sex visse risici med hensyn til seksuelt overførte sygdomme og andre former for bakterielle eller virale infektioner.

De mest almindelige risici er:

 • Hepatitis A, B eller C
 • Tarmorme
 • Herpes (HPV)
 • Gonoré
 • HIV / AIDS
 • Shigella
 • Urinvejsinfektioner

Hvor høje eller lave disse risici kan være, afhænger af de hygiejnemæssige foranstaltninger du tager, og hvor forsigtig du og din partner er. Det anbefales, at du kun gør det med en partner, og helst i et stabilt forhold.

På samme måde er det bedst at bruge beskyttelse, det kan være ved at udskære et kondom for at tilpasse det eller ved at erhverve særlig oral beskyttelse, der sælges i erotiske butikker.

Råd til at nyde rimming eller det sorte kys på en sikker måde

Par i brusebad - sorte kys

Ud over de beskyttelsesmæssige foranstaltninger, som vi allerede har nævnt, er det vigtigt at have andre skridt i tankerne, som kan hjælpe dig med at nyde rimming sikkert og komfortabelt.

 • Vask din anus og andre intime områder godt med rigeligt med vand. Du kan endda gøre det med din partner ved at tage et bad eller et brusebad sammen.
 • Undgå at bruge parfumerede sæber, fordi de kan irritere den anale slimhinde.
 • Sørg for, at du har renset alle mulige fækale rester ved vask i cirkulære bevægelser indvendigt og udvendigt.
 • Hold området fri for hår for at gøre det behageligt og for at holde området rent.
 • Før du bevæger dig mod kønsorganerne eller din partners mund, skal du vaske munden godt.

Uhygiejnisk og lidt for perverst for nogle, og for andre en sikker måde at opnå orgasme, hvorved det sorte kys hele tiden bliver mere populært.

Selv om det er dømt til at dele vandene, er det vigtigt at informere dig selv, tale om det med din partner, og frem for alt forblive sikkert.

Det kan interessere dig ...
9 simple tips til at forynge dig selv på en naturlig måde
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
9 simple tips til at forynge dig selv på en naturlig måde

Foryngelse på en naturlig måde er mulig, Hvis du er parat til at foretage ændringer. Her får du 9 simple tips til at forynge dig selv på en naturli...


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.