Hvordan du tiltrækker en mand, uden at gå efter ham

Mange mænd har det bedst, når de føler, at de er i kontrol, og at det er dem, der forfører kvinden. Det kan gøre det lidt sværere for dig som kvinde at forføre en mand. Men du kan stadig godt tage føringen, hvis bare du gør det rigtigt.
Hvordan du tiltrækker en mand, uden at gå efter ham
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 09 august, 2022

Selvom det måske virker modsigende, for at tiltrække en mand og få hans interesse, er det vigtigt, at du virker selvstændig, og får ham til at se, at du ikke har brug for ham i dit liv. Vi vil komme med råd til, hvordan du tiltrækker en mand, uden at gå efter ham.

At vide, hvordan man tiltrækker en mand, er medfødt hos nogle kvinder. Dog, er det ikke os alle, der har færdigheder i denne kunstform. Det handler om at implementere de forførelsesteknikker, som mænd ikke er i stand til at modstå.

Den vigtige ting er ikke at vise dem det hele på én gang. I stedet, skal du dominere situationen, så du sikrer dig, at de kommer tilbage efter mere.  Du skal tage initiativet.

Vær ikke for anmassende

Mange mænd har det bedst, når de føler, at de er i kontrol, og at det er dem, der forfører kvinden. Det kan gøre det lidt sværere for dig som kvinde at forføre en mand. Men du kan stadig godt tage føringen, hvis bare du gør det rigtigt.

Det er vigtigt for dem at være komfortable og selvsikre i de skridt, de tager. Det er derfor, det vil skræmme dem, hvis man er for anmassende, fordi de vil føle sig pressede.

Når en kvinde går efter dem, tenderer de til at flygte, af frygt for en øjeblikkelig forpligtelse, som de ikke er forberedte på. Eller, værre, vil de kun henvende sig for seksuel omgang, og dernæst forsvinde, så snart de har været forbi sengen.

Alt dette betyder, at det er utænkeligt at du vil få et positivt udfald, hvis du går efter en mand.

Nu, da vi har talt om, hvad du ikke skal gøre, så lad os kigge på de ting, som du rent faktisk bør gøre.

Råd til, hvordan du trækker en mand

1. Tillad kontakt

par der hygger sig udenfor

Du er nødt til at skabe en afslappet kontakt, der giver ham muligheden for at tilnærme dig. Et specielt og dybsindigt blik og et smil vil hjælpe med at starte en samtale.

Du bør lytte til hans historie, selv dem, der virker kliché og platte jokes. Ydermere, skal du vise, at du er oprigtigt interesseret i, hvad han siger.

At sikre dig, at han ser dig som en sjov og selvsikker person. er halvdelen af kampen!

Du skal udnytte Jeres samtaler til at danne et bånd med ham. Få ham til at føle, at du er den eneste person, han nogensinde vil være sammen med.

Læs også: 5 ting, der får et forhold til at kuldsejle

2. Du tiltrækker en mand ved at holde mysteriet ved lige

Når I begynder at tale sammen, vil I før eller siden lave planer for at hænge ud eller tage på date. Under Jeres date, skal du få ham til at bejle til dig, og også få ham til at føle sig vigtig. Dates er perfekte muligheder for at lære hinanden at kende, og til at se om at man virkelig svinger.

Det er tilrådeligt ikke at fortælle ham enhver detalje af dit liv. Det er særdeles vigtigt, at du holder mysteriet ved lige, for at tiltrække en mand. En meget forførende måde at gøre dette på er, at give halve svar. Det vil få ham til at komme tilbage efter mere.

Også, og selvom tiderne har ændret sig, er det altid bedst at undgå sex på den første date. At spille svær at få holder mænd interesserede, og får dem til at ønske dig mere.

3. Projekt selvsikkerhed

For at tiltrække en mand skal du sikre dig at han ved, hvor meget du nyder din fritid, sammenkomster med venner og at møde nye folk.

Mænd beundrer selvsikre og selvstændige kvinderfordi de føler, at de ikke interfererer med deres liv. At have en selvstændig attitude vil få en mand til at ville være tættere på dig og få et dybere bånd.

Du skal også være emotionelt forberedt på ikke at presse ham for meget, da det kan skræmme ham væk.

4. Du tiltrækker en mand, når du viser ham, at han kan stole på dig

At være en aktiv lytter vil hjælpe ham med at åbne op og fortælle sine hemmeligheder. Når du kender hans sportspræferencer, musiksmag og andre interesser, vil det være meget nemt for dig at overraske ham.

At invitere ham til en koncert med en sanger, I begge kan lide, vil helt sikkert få ham til at kunne lide dig mere.

Læs også: Hvad sker der i hjernen, når du er forelsket?

Konklusionen på, hvordan du tiltrækker en mand

Du tiltrækker en mand, når du giver ham et sexet blik, viser dit venlige smil og er en selvsikker kvinde, der ved, hvad hun ønsker.

Dette er særdeles vigtigt, hvis man vil vedholde en mands interesse!

Det kan interessere dig ...
10 ting man skal vide, hvis man vil date en stærk kvinde
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
10 ting man skal vide, hvis man vil date en stærk kvinde

Hun ved, hvad hun ønsker i livet.Her er 10 ting man skal vide, hvis man vil date en stærk kvinde! Dater du en stærk kvinde?  • Singh, R., Yeo, S. E. L., Lin, P. K., & Tan, L. (2007). Multiple mediators of the attitude similarity-attraction relationship: Dominance of inferred attraction and subtlety of affect. Basic and Applied Social Psychology, 29(1), 61-74.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.