Infusioner til at rense kroppen: 4 gode opskrifter

Vi håber, du nyder disse infusioner til at rense kroppen! De er meget vanddrivende og fyldt med antioxidanter. Husk at inkludere dem i din kost, men overdriv det ikke.
Infusioner til at rense kroppen: 4 gode opskrifter
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 22 december, 2022

Infusioner med forskellige naturlige ingredienser er godt for dit helbred. Padderok infusion er meget effektiv til at forhindre forkølelse. Det er også fordøjelsesfremmende og har vanddrivende egenskaber, så det hjælper med at mindske væskeophobning. Opdag andre infusioner til at rense kroppen her!

Du kan ophobe toksiner i din krop på af flere grunde. Men for at rense din krop for alt skadeligt affald, kan du drikke nogle infusioner til at rense kroppen, som har fantastiske egenskaber.

Infusioner til at rense kroppen

For at opnå en naturlig og ordentlig rensning, kan du bruge forskellige vanddrivende og fordøjelsesfremmende medicinske planter. I denne artikel snakker vi om disse planter, som er de perfekte valg til at rense din krop.

Du kan forbruge dem i op til tre uger. Derudover kan du erstatte den kaffe eller varme kakao, du drikker til morgenmad, med disse infusioner til at rense kroppen.

Disse infusioner er rige på antioxidanter. Du forbereder dem med en spsk. medicinske planter i en kop kogende vand. Du skal lade dem trække i fem til ti minutter.

Padderok: Infusioner til at rense kroppen

Infusioner til at rense kroppen: Padderok

Padderok har kraftfulde vanddrivende effekter.

Overordnet set er padderok en lægemiddelplante med mange rensende egenskaber. Det kan kombineres med pebermynte, lakrids, anis, mynte og fennikel.

Husk, at du skal kombinere ingredienserne i lige dele for at få en infusion, som kan være meget effektiv til at rydde lungerne for slim. Desuden kan det endda hjælpe med at fremme fordøjelsen.

Timian bruges til at rense din krop

Infusioner til at rense kroppen: Timian

Timian genopretter leverfunktionen og har respiratoriske virkninger.

Denne infusion anbefales især til personer med dårlig fordøjelse og dem, der lider af nervøsitet. Timian hjælper derudover også med at forbedre funktionen af galdeblæren og leveren. Det er også en god kilde til antioxidanter.

 • For at lave denne infusion skal du kombinere lige dele af timian, citronmelisse, lindeblomst og kvan i en kop kogende vand.
 • Dæk dernæst infusionen og lad det trække i ca. ti minutter.
 • Drik det derefter.

En rensende infusion med jordbærblad

Jordbær i skål

Jordbærblad infusioner indeholder en masse antioxidanter. Denne infusion er et fremragende vanddrivende middel og har antioxidantegenskaber.

Når alt kommer til alt, kan jordbærblade hjælpe, når de toksiner, der akkumuleres i kroppen, forårsager visse lidelser såsom høje niveauer af urinsyre eller gigt.

 • For at lave denne infusion kombineres lige dele af mynteblade, blåbærblade, følfodblade og jordbærblade.
 • Du skal drikke en kop om dagen.

En rensende infusion af hyldebær

Hyldebær: Infusioner til at rense kroppen

Hyldebær forbedrer fordøjelsen og har en beroligende effekt.

Denne infusion har vanddrivende egenskaber og renser din krop. Således er hyldebær meget anvendt i naturlige rensningsbehandlinger. Til dette formål kan du kombinere det med visse planter, der hjælper med at forbedre fordøjelsen og berolige dine nerver.

 • Kombiner lige dele af hyldebær, grøn anis, kamille, salvieblade og skabioseblade.
 • Lav det på samme måde som dem, vi nævnte ovenfor. I modsætning til rensning med jordbærblade, kan du dog drikke denne infusion to til tre gange om dagen.

Vi håber, du nyder disse infusioner til at rense kroppen! De er meget vanddrivende og fyldt med antioxidanter. Husk at inkludere dem i din kost, men overdriv det ikke.

Men de bør være en del af en sund livsstil. De bør under ingen omstændigheder erstatte medicin, som lægen har ordineret.

Det kan interessere dig ...
5 naturlige måder at styrke fint hår på
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 naturlige måder at styrke fint hår på

Visse naturlige behandlinger kan styrke fint hår og få det fra at være svagt og sårbart til stærkt og pulserende. Vi viser dig hvordan i dagens art...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Sandhu, N. S., Kaur, S., & Chopra, D. (2010, July). Equietum arvense: Pharmacology and phytochemistry – a review. Asian Journal of Pharmaceutical and Clinical Research.
 • Gallego, M. G., Gordon, M. H., Segovia, F. J., Skowyra, M., & Almajano, M. P. (2013). Antioxidant properties of three aromatic herbs (rosemary, thyme and lavender) in oil-in-water emulsions. JAOCS, Journal of the American Oil Chemists’ Society90(10), 1559–1568. https://doi.org/10.1007/s11746-013-2303-3.
 • Wang, S. Y., & Lin, H. S. (2000). Antioxidant activity in fruits and leaves of blackberry, raspberry, and strawberry varies with cultivar and developmental stage. Journal of Agricultural and Food Chemistry48(2), 140–146. https://doi.org/10.1021/jf9908345
 • Sidor, A., & Gramza-Michałowska, A. (2015, October 1). Advanced research on the antioxidant and health benefit of elderberry (Sambucus nigra) in food – a review. Journal of Functional Foods. Elsevier Ltd. https://doi.org/10.1016/j.jff.2014.07.012

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.