3 skridt til at komme dig over umulig kærlighed

Mange gange kæmper vi med os selv, når vi står over for den umulige kærlighed. Behovet for at udfylde hullet indeni os overgår rationelle tanker.
3 skridt til at komme dig over umulig kærlighed

Sidste ændring: 04 december, 2018

Umulig kærlighed kan være meget smertefuldt, hvis du ikke ved, hvordan du kommer dig over det. Det kan føles, som om du aldrig vil blive lykkelig igen.

Det er klart, at det er lettere sagt end gjort.

Det kan være svært at give slip på den person, vi elsker. Vi er først nødt til at finde ud af årsagen til, at vi ikke kan give slip på det.

Mange gange er vi for stædige til at give slip på den person, som vi elsker. “Hvis du vil have det, skal du gå ud og tage det” er sætningen, mange bruger.

Men med denne åbner vi et hul i vores hjerter, som vi i sidste ende skal lukke med besvær. Det vil blive meget svært for os, og vi vil til gengæld ødelægge os selv i vores ønske om at få denne person ved vores side.

Sådan glemmer du et forhold, der aldrig vil kunne fungere

1. Kig ind i dig selv

2-kvinde-og-trae

Nogle gange glemmer vi at kigge ind i os selv, hvilket skaber åbenlyse problemer. I stedet for at lære os selv bedre at kende, lader vi os besætte af en anden person, som ikke elsker os tilbage.

Du bliver nødt til at øve dig i selvransagelse for at opdage, at du måske har et problem med følelsesmæssig afhængighed. Det kan komme i vejen for at give slip på denne person, som du ikke er bestemt til at være sammen med.

Når du lærer dig selv at kende, finder du ud af hvilke dele af din personlighed, der står i vejen for din lykke. Måske har du et behov for at få alt, hvad du har sat dig i hovedet. Måske kommer denne tankegang fra en negativ situation i fortiden. Måske oplevede du engang at blive forladt eller måske var du i et giftigt forhold.

Det er vigtigt, at du finder ud af, om det er normalt for dig at blive forelsket i mennesker, der er uden for din rækkevidde. Hvis det er tilfældet, kan det være, at dit selvværd er problemet.

Nogle gange er det også muligt, at vi bliver forelsket i mennesker, som vi aldrig kan være i et forhold med, fordi vi ikke er parate til at starte et forhold.

Kig ind i dig selv for at opdage, hvad der virkelig sker.

2. Føler du dig tilfreds med dig selv?

3-malet-mand

Når du tager et kig på dig selv, vil du være i stand til at besvare dette meget vigtige spørgsmål. Nogle gange lyver vi overfor os selv. Vi fortæller os selv, at vi er okay, men i virkeligheden er vi ødelagte indeni.

Måske er vi kede af det, og har brug for at føle kammeratskab. Eller måske kan vi bare godt lide at være forelsket konstant.

Sørg for, at du ikke søger godkendelse fra en anden person. Og at det er den egentlige grund til, at du bliver ved med at opsøge den umulige kærlighed.

Den sværeste del ved dette er, når det bliver til en måde at såre os selv på. Der er nogle mennesker, der udøver selvdestruktion, når de ikke er tilfredse med sig selv.

Det er ikke nødvendigt, at det er synligt: De behøver ikke at gøre fysisk skade. Problemer med at spise og dykke ned i giftige forhold er andre måder at skabe selvskadende adfærd på.

3. En ny smerte tager ikke dit sind væk fra den gamle

3-mangel-paa-tid

Vi har alle været igennem nogle svære romantisk situationer. Vi alle hørt ordsproget “en ny smerte tager dit hovedet væk fra den gamle.” Det er bestemt ikke sandt.

Hvis du prøver at glemme en person, så er det ikke særligt brugbart at kaste sig hovedkuls ud i et nyt forhold. Dette påvirker både dig og din nye partner.

Det er rigtigt, at det er nemt at ignorere en person, du var sammen med, når du er sammen med en ny. Men føles det ikke som om, at du ikke rigtig er forelsket? Er du ikke klar over, at du på en eller anden måde optræder som en manipulator?

Denne sætning har også en meget mere markant betydning. Dette refererer til det at være single og frygten for ikke at finde en ny partner. På grund af dette søger vi desperat efter en ny partner.

Det har en øjeblikkelig smertestillende effekt mod dit behov for ikke at være alene. Det giver dig mulighed for ikke at skulle møde verden uden en partner ved din side.

Umulig kærlighed lammer dig

Umulig kærlighed lammer dig

Umulig kærlighed holder dig fra at være i stand til at finde et ægte, sundt forhold med en anden person. Umulig kærlighed binder dig til en person, du aldrig vil kunne være sammen med. Denne besættelse kan vare i årevis og bringer ikke noget godt med sig.

Når du er totalt optaget af en bestemt person, går du glip af så mange muligheder. Disse muligheder vil gå dig lige forbi, men du vil ikke være i stand til at se dem, fordi du er forblændet.

Det er vigtigt at huske på, at umulig kærlighed vil skade dig. Det vil ikke starte godt, og du vil altid føle dig skuffet.

Hvis du konstant dykker ned i denne form for begær, så har du brug for at åbne dine øjne.

Elsk dig selv. Hold ikke fast i umulig kærlighed på grund af frygt.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.