Kombinationen af fødevarer gør, at du taber dig hurtigere

15. april 2019
Ingen kan lide at starte en vægttabsplan, men hemmeligheden er at bruge mad til at hjælpe dig. Hvis kombinationen af fødevarer er ordentlig, vil det at tabe dig ikke være et problem.

Kombinationen af fødevarer er en ting som har mange gavnlige effekter som mange mennesker ikke kender til. Udover at kombinere sunde fødevarer til at tabe sig, er fysisk aktivitet afgørende for at forbrænde kalorier og tabe nogle få pund.

Bliver de ekstra par pund stadigt hængende når du er i gang med at ændre din kost? Tro det eller ej, der er faktisk ingen dårlige fødevarer. Hver fødevare har næringsstoffer; vi ved bare ikke hvordan man kan drage fordel af dem.

For eksempel, hvis du laver dig selv et måltid med dobbelt portion af kulhydrater, er alt hvad du gør, at introducere mere kropsfedt.

Ingen kan lide at starte en vægttabsplan, men hemmeligheden er at bruge mad til at hjælpe dig. Hvis kombinationen af fødevarer er ordentlig, vil det at tabe dig ikke være et problem.

I denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste madkombinationer for at tabe sig.

kombinationen af fødevarer der gør, at du kommer til at tabe dig

Nogle af de bedste madkombinationer til vægttab omfatter:

Havregryn med blåbær

Denne blanding er god til morgenmad: Noget havregryn med blåbær.

 • Dette korn hjælper dig med at slippe af med kolesterol i dit blod, der fungerer som en rengøringsmekanisme på fedtet, der klæber til væggene i dine arterier.
 • Hvad angår blåbær, så indeholder de store mængder af antioxidanter, fibre, kalium og vitamin C.

Sæt dem sammen og du vil øge din produktion af leptin og ghrelin, hormoner, der har ansvaret for at kontrollere din appetit.

Linser og ris er kombinationen af fødevarer som gør, at du kommer til at tabe dig hurtigt

Kombinationen af fødevarer som linser og ris er godt for dig

Kombinationen af linser og korn er en uundværlig del af en god kost, især hvis du ønsker at øge indtaget af protein af høj kvalitet. Og fordi det er plantebaseret, får du også vitaminer, fibre og mineraler.

 • Kombination af linser og ris vil give din krop aminosyrer og forbedrer din fordøjelse.

Pasta og grøntsager er kombinationen af fødevarer som siges at gøre dig fed, men det er ikke helt sandt

Pasta med grøntsager

Det er ikke nogen helt almindelig kombination, men hvis du vil sige farvel til de ekstra pund, så glem den myte, at pasta gør dig fed. Nøglen ligger i korrekte portioner.

Det er på tide at tilføje pasta til din kost. Og grunden? til det Det hjælper med god fordøjelse og næringsstoffer bliver absorberet langsomt. Hvis du kombinerer det med grøntsager, vil du tilføje fiber. Med andre ord vil du kontrollere enhver overskydende glukose og forhindrer dermed vægtforøgelse.

At spise det i begyndelsen af dagen er tilrådeligt for at forhindre kalorierne med at blive ophobet i din krop.

Læs også: Fuglefrø og kanel mod højt blodtryk

Fuldkornsbrød og ost

Takket være alle fibre og antioxidanter der findes i brød, vil du føle dig dejlig og fuld. Det vil gøre dig tilfreds i op til 4 timer.

Plus, hvis du kombinerer disse fødevarer med ost for at tabe dig, vil proteinet give dig energi og fremskynde dit stofskifte.

Fisk og ris

Fisk og ris er rigtig sundt

Hvis der er en fødevare der giver vitaminer, protein og jern på samme tid, så er det fisk. Du kan dog spise og spise uden af føle dig mæt på grund af den bløde tekstur.

Således er det en god ide at kombinere det med ris, helst brun ris, for at hjælpe med at fjerne giftstoffer i din krop. Fiberen vil også hjælpe med god fordøjelse.

Læs også: Opskrift på kalorielet risbudding

Anbefalinger til at få en sundere livsstil og tabe sig på samme tid

 • Spis 5 små måltider om dagen.
 • Lav noget fysisk aktivitet.
 • Drik mindst 8 glas vand om dagen.
 • Undgå læskedrikke.
 • Kombiner ikke mere end 2 fødevarer fra samme fødevaregruppe.

Hvilken kombination af fødevarer at tabe sig vil du begynde med?

 • Trujillo-Hernández, B., Vásquez, C., Almanza-Silva, J. R., Jaramillo-Virgen, M. E., Mellin-Landa, T. E., Valle-Figueroa, O. B., … Newton-Sánchez, O. (2010). Frecuencia y factores de riesgo asociados a sobrepeso y obesidad en universitarios de Colima, México. Revista de Salud Pública. https://doi.org/10.1590/S0124-00642010000200003
 • Rodríguez Ruíz S, Díaz S, Ortega Roldán B, Mata JL, Delgado R, F. S. M. (2013). La insatisfacción corporal y la presión de la familia y del grupo de iguales como factores de riesgo para el desarrollo de los trastornos de la conducta alimentaria. Anuario de Psicología Clínica y de La Salud.
 • Romero Ramos, H., Martínez Brocca, M. A., Pereira Cunill, J. L., & García Luna, P. P. (2005). Tratamiento farmacológico de la obesidad. Revista Espanola de Obesidad. https://doi.org/10.1016/S1575-0922(13)70020-2