Lækker opskrift på tres leches kage

Selvom man også kan bruge købt kage som en base, vil resultatet blive bedre, hvis man laver den selv. Vi vil vise dig en opskrift på tres leches kage.
Lækker opskrift på tres leches kage

Sidste ændring: 22 december, 2022

I dag vil vi lære dig trin for trin, hvordan man kan lave en lækker tres leches kage, der er lige så smuk, som den er lækker.

Latinamerika er et område med masser af forskellig kultur, kunst og typer af mad. Det har uden tvivl nogle fantastiske opskrifter, som den vi vil vise dig i dag. Det er faktisk en kombination af en svampet kage, marengs, fløde og mejeriprodukter.

Lær, hvordan du laver en lækker tres leches kage trin for trin

Hvid kage skåret ud

Noget fantastisk ved denne opskrift er, at der er en god blanding mellem saltede, neutrale og søde ingredienser for at kreere et virkelig overraskende resultat.

Generelt har kager, tærter og småkager som regel en glat tekstur. Med en tres leches kage er det dog ikke tilfældet. Det skyldes, at overfladen gennemblødes af sød mælk og har en unik og sød smag.

Når du prøver den, vil dine smagsløg helt sikkert opleve nogle virkelig behagelige sensationer. På den ene side kan man mærke, hvor tung kagen er med sin svampede og klassiske tekstur. På den anden side kan man dog smage den søde og milde smag, som kun komælk (og andre ingredienser) kan gøre muligt.

Noget, som tres leches kage tilbyder, er derudover, at når man inviterer venner eller familie over, så vil de blive meget imponerede.

Du vil dog være nødt til at have noget i baghovedet for at kunne lave den rigtigt. Husk, at hvis du bruger for meget kondenseret mælk eller fløde, så vil du ødelægge den svampede tesktur i desserten. Bare rolig, vi vil vise dig, præcis hvad du skal gøre. Læs med!

Ingredienser

 • 6 æg.
 • 240 gram hvedemel.
 • 250 ml vand.
 • 1 spiseskefuld bagepulver (15 gram).
 • 2 spiseskefulde vanilje.
 • 1 dåse kondenseret mælk (370 gram).
 • 1 dåse fløde (290 gram).
 • 1/2 dåse usødet kondenseret mælk (180 ml).
 • 400 gram sukker.

Måske denne artikel også vil interessere dig: Egenskaber og fordele ved kamelmælk

Tilberedelse

 1. Først skal man forvarme ovnen til 175 grader.
 2. Derefter smøres et kagefad og sættes til side.
 3. Nu piskes æg med sukker.
 4. I en skål blandes mel, vand, vanilje og bagepulver.
 5. Derefter piskes det hele, indtil man har en tyk, traditionel kagedej.
 6. Blandingen hældes i den smurte kageform.
 7. Stil blandingen i ovnen og bag den i omkring 25 minutter. Du vil vide, at den er klar, når du stikker en tandstik i den, og den kommer ud ren.
 8. Når du har taget kagen ud af ovnen, skal den køle af.
 9. Derefter hældes alle tre typer mælk på kagen, når den har nået stuetemperatur.
 10. Til sidst gentages dette trin, indtil kagen suger væsken og får det fantastiske udseende, som en tres leches kage har.
 11. Kagen skal helst stå i køleskabet og spises kold.

Instrukser til topping til tres leches kage

En lækker tres leches kage på fad

Du skal starte med denne del, når du er færdig med opskriften på den grundlæggende kage. Det er vigtigt at følge den meget nøje. Tres leches kage vil ikke være det samme uden denne lækre topping!

Ingredienser

Gå ikke glip af denne artikel: Mikrobølgeovns kager: Hurtige og simple desserter

Tilberedelse

 1. Husk, at dette er delen, som giver kagen dens unikke smag. Det er faktisk en meget simpel marengs, man kan lave til at komme ovenpå den færdige kage.
 2. Begynd med at hælde æggehvider i en skål. Brug en elpisker til at piske dem, til de er luftige.
 3. Tilføj derefter langsomt sukker, indtil det er blevet blandet helt.
 4. Hæld citronsaft i og fortsæt med at piske i nogle få minutter.
 5. Du må dog ikke anvende for meget citronsaft. Ellers kan det ødelægge smagen af marengs.
 6. Til sidst kommes blandingen i en sprøjtepose, og kagens overflade dekoreres. Hvis du vil, kan du drysse stødt kanel på toppen.
Det kan interessere dig ...
Lær at lave en lækker ingefærkage
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Lær at lave en lækker ingefærkage

Foruden at have betydelige helbredsmæssige fordele, giver ingefær også retter et unikt præg. I denne artikel, kan du lære at lave en lækker ingefær...


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.