Lav en smoothie med ananas og selleri der giver vægttab

Det er vigtigt at huske at virkningen for vægttab med denne drik afhænger af den enkelte persons stofskifte og vaner. I nogle tilfælde viser resultaterne sig hurtigt, mens andre må arbejde lidt hårdere for sagen.
Lav en smoothie med ananas og selleri der giver vægttab
Elisa Morales Lupayante

Skrevet og kontrolleret af Idrætspædagog og ernæringsekspert Elisa Morales Lupayante.

Sidste ændring: 26 august, 2022

Her kan du lære at lave en smoothie med ananas og selleri der giver vægttab.

Ananas og selleri kan være virkelig gode for vægttab og til at modvirke væskeansamlinger, på grund af deres vanddrivende og afgiftende virkninger.

I dag findes der mange samvirkende metoder som understøtter en nem vægttabskur. Men det handler ikke om at starte en mirakelkur. Faktisk kan nogle metoder give stofskiftet et boost.

Et alternativ som er blevet populært er lækre frugt- og grøntsagssmoothies, som er nem at flette ind i sin kostplan. Det er kaloriefattige drinks som giver  mæthedsfølelse. Samtidig giver de energi og fjerner toksiner.

I dag vil vi anbefale en ananas og selleri-smoothie. Disse to ingredienser udmærker sig ved deres fedtforbrændende og betændelsesbekæmpende virkninger. Læs om deres fordele og hvordan man laver en smoothie derhjemme, lige når lysten melder sig. Du vil elske det!

Smoothie med ananas og selleri, en lækker drink som hjælper med vægttab

Du kan lave en sund drink ved at kombinere ananas og selleri. På den måde kan du opnå at tabe dig med lethed. Ingredienserne har rensende og energigivende egenskaber. Derudover bidrager de til aktivitet i stofskiftet som forbrænder fedt.

Læs også denne artikel efter “Lav en smoothie med ananas og selleri der giver vægttab”:

Lær om fordelene ved ananasvand

Fordele ved ananas der hjælper dig med at tabe dig

Ananas skaaret ud

Ananas er en velsmagende tropisk frugt, som er blevet populær i forbindelse med vægttab. Dette skyldes ikke alene dens lave kalorieindhold, men også dens evne til at mætte og hjælpe med at fjerne de giftstoffer der hober sig op i kroppen.

 • Smagen, som er både lidt sur og sød, passer rigtig godt med andre ingredienser, og reducerer den trang til sukker der kan melde sig forskellige tidspunkter på dagen.
 •  Den indeholder et fordøjelses-enzym ved navn bromsom forbedrer proteinoptagelsen. Dette gør det nemmere at nedbryde aminosyrer.
 • Dette stof virker naturligt anti-inflammatorisk. Derfor modvirker det oppustethed i maven.
 • Den indeholder vand, C vitamin, og vigtige mineraler som støtter udskillelsesorganernes funktioner. Derfor fjerner den de affaldsstoffer som forhindrer vægttab.

Fordele ved selleri som hjælper dig med at tabe dig

Selleri i en skaal - smoothie med ananas

Selleri er en af den slags grøntsager som er perfekt til enhver kun. Da den er fattig på kalorier og rig på antioxidanter, er det en ingrediens som understøtter vægttab mens man indtager en sund kost.

 • Den indeholder effektive plantenæringsstoffer som forbedrer fordøjelsesprocessen. Af den grund modvirker den ophobning af giftstoffer, og hjælper til en god fedtbalance i tyktarmen.
 • Det høje mineralniveau hjælper til at holde en god balance i næringssalte. På den måde modvirker den dehydrering og energitab.
 • Den bidrager med mindre doser kostfibre, et næringsstof som holder styr på kolesterol og trang til overspisning.
 • Selleri har vanddrivende egenskaber som modvirker væskeansamlinger. Dette hænger også sammen med problemer med oppustedhed og stofskiftet.

læs denne artikel efter “Lav en smoothie med ananas og selleri der giver vægttab”:

Detox nyrerne med selleri- og æblejuice

Sådan tilberedes denne smoothie med ananas og selleri

Smoothie med ananas og selleri - smoothie med ananas

Ananas og selleri-smoothie kan være en velsmagende del af en udrenselseskur. Dens egenskaber er med til at fjerne giftstoffer og regulere fordøjelsen, så kroppen taber vægt. Men du kunne også overveje at tilføje denne smoothie til din kostplan. For eksempel er den super at drikke mellem måltiderne, når du føler den lille sult.

Ingredienser

 • 3 skiver ananas
 • 2 stilke selleri
 • 1 kop vand
 • Saften fra en 1/2 citron

Tilberedning

 • Skær ananassen i mindre stykker og selleri i tern.
 • Put dem i en blender med en kop vand.
 • Blend i nogle minutter, indtil du har en fin blanding uden klumper.
 • Når den er klar, server med det samme og tilsæt citronsaft.

Anvendelse

 • Hvis dit mål er detox, skal du drikke det på tom mave 3 uger i træk.
 • Drik det mindst 3 gange om ugen midt på morgenen eller eftermiddagen for at udnytte dens vægttabs-virkninger.

Det er vigtigt at huske at virkningen for vægttab med denne smoothie med ananas og selleri afhænger af den enkelte persons stofskifte og vaner. I nogle tilfælde viser resultaterne sig hurtigt, mens andre må arbejde lidt hårdere for sagen.

Det vigtige er at kombinere denne smoothie med en kost med begrænsede kalorier. Derudover er det også nødvendigt at drikke rigeligt vand, og at få motioneret kroppen.

Det kan interessere dig ...
5 interessante fordele ved rosmarin for dit hår
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 interessante fordele ved rosmarin for dit hår

Der er mange interessante fordele ved rosmarin. Siden oldtiden har det været en del af en række naturlige skønhedsprodukter, der anvendes af alle k...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Salud, O. M. de la. (2013). Dieta, nutrición y prevención de enfermedades crónicas. Alimentacion Y Dieta, Consecuencias De Habitos Alimentarios Inadecuados Pdf. https://doi.org/10.1007/s13398-014-0173-7.2
 • Izaga, M. A., Pablo, A. M. R., Alday, L. A., Apalauza, E. P., Beti, I. S., & Ochoa, E. R. (2006). Calidad de la dieta, sobrepeso y obesidad en estudiantes universitarios. Nutrición Hospitalaria. https://doi.org/10.1021/ac971375e
 • Martínez, M. I., Hernández, M. D., Ojeda, M., Mena, R., Alegre, A., & Alfonso, J. L. (2009). Desarrollo de un programa de educación nutricional y valoración del cambio de hábitos alimentarios saludables en una población de estudiantes de Enseñanza Secundaria Obligatoria. Nutrición Hospitalaria. https://doi.org/10.1213/ANE.0b013e3182110f9f

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.