Sådan laver man ingefærvand, så man kan tabe sig

Denne ingefærdrik til at opnå vægttab er vanvittig god til at passe på dit helbred, mens det balancerer dit blodsukker og fremmer fordøjelsen.
Sådan laver man ingefærvand, så man kan tabe sig
Elisa Morales Lupayante

Skrevet og kontrolleret af Idrætspædagog og ernæringsekspert Elisa Morales Lupayante.

Sidste ændring: 26 august, 2022

Tro det eller ej, men ingefærvand er et virkelig godt middel til at blive tyndere. Sådan her laver man ingefærvand.

Trods alt er det en kompliceret proces for nogle personer at tabe sig. Der er tilfælde, hvor man ikke taber sig, så hurtigt som man ønsker sig, på trods af at man følger en striks kost.

Der er mange mulige årsager til dette. Den mest almindelige er dog væskeophobning og langsomt stofskifteDisse problemer er forhindringer, selvom der er måder at overvinde dem på.

Vand er det perfekte middel i denne forstand. Trods alt hjælper det os med at fordøje fødevarer og aktivere vores nyrer, som er essentielle i udskillelsen af væske. De udskiller affaldsstoffer, som ender med at blive til fedt (især omkring maven og hofterne).

På den anden side, begynder det at fungere, når det når vores mave. Ved at være sådan et rent stof, bevæger vores fordøjelsessystem sig ubesværet. Dermed er vi i stand til at øge vores stofskifte uden at skade vores organer.

Foruden det kan vi tilføje forskellige ingredienser for at få mest muligt ud af drikken. Du har mange alternativer, men en af de mest effektive er ingefærvand.

Vil du gerne vide, hvordan man gør? Bliv hængende og bliv ved med at læse.

Fordelene ved ingefær, hvis man vil tabe sig

Ingefær

Det regulerer ens sukkerniveau på en overraskende måde

Takket være dets egenskaber hjælper ingefærvand vores krop med at sænke den mængde af sukker, den skal bruge for at kunne fungere. Det betyder ikke noget, hvor meget vi indtager: du vil have nok glukose til hele dagen, men aldrig for meget eller for lidt af det.

Det er en af de primære strategier til at tabe sig, eftersom al den sukker, der ikke bliver fordøjet, bliver omdannet til fedt og ekstra vægt. Det hjælper også til at undgå diabetesuden nogen bivirkninger.

Det fremmer ens fordøjelse

Indtagelsen af denne rod fremmer dannelsen af mavesyrerDisse stoffer fremmer nedbrydningen af fødevarer, optagelsen af de ting, der gavner os, og udskillelsen af toksiner.

Derudover indeholder det mange fibre, hvilket gør fordøjelsen nemmere. Trods alt er det, der sker inde i vores krop meget vigtigere end antallet af kalorier, vi spiser.

Hvis du forstår dette, vil du vide, hvad du skal drikke og hvornår du skal gøre det. Det vigtigste er, at du kan gøre dette uden bekymring for at skulle tænde for den mentale kalorietæller.

Det øger ens kropsvarme

For at vende tilbage til kalorierne, er det så ikke en regel at forbrænde mere, end du spiser?

Det betyder, at du bliver nødt til at bevare dit indre ved en høj temperatur. Dermed vil denne varme stoppe væskeophobning.

Vi anbefaler, at du går efter dette om aftenen, eftersom din kropsvarme automatisk stiger på dette tidspunkt. Derfor stiger niveauerne af serotonin, du vil sove mere og få en bedre hvile.

Sådan laver man ingefærvand for at opnå vægttab

Ingefærvand på flaske

Ingredienser

 • 1,5 liter vand
 • 5 spiseskefulde revet ingefær (50 gram)
 • Saften fra 2 citroner

Fremgangsmåde

 • Varm vandet. Når det koger, tilsætter du ingefær.
 • Lad det koge i et eller to minutter og tag det af blusset.
 • Lad det stå i 10 minutter.
 • Sigt indholdet, tilsæt citronsaften og drik.
 • Den bedste måde at drikke det på er efter at have fastet.

For at kunne opnå de ønskede effekter fra denne opskrift er det bedst at drikke det dagligt. Det er dog vigtigt at huske, at det vil tage noget tid, før effekterne kan ses. Vær tålmodig.

Det anbefales at drikke det som det første om morgenen. Hvis du ønsker at drikke det på et andet tidspunkt, vil det dog ikke miste sine egenskaber, hvis du gemmer det i en termoflaske og drikker det i løbet af dagen. Der er ingen grænser for, hvor meget du må drikke, så enhver mængde, du ønsker at indtage, er acceptabel.

En ting er sikker: denne drik er mere end et middel til at opnå vægttabDen er et meget nærende kosttilskud, som er meget gavnligt for din krop.

Tøv ikke med at tilføje den til din rutine. For det er en omfattende behandling, som vil afbalancere og omtimere alle funktionerne i din krop.

Så hvorfor prøver du det ikke i nogle få uger og deler din oplevelse med os?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Medicinals. (2012). Propiedades del Jengibre. Http://Www.Botanical-Online.Com/Medicinalsgengibre.Htm.
 • Cañigueral, S. (2016). Jengibre. OFFARM.
 • Salgado, F. (2011). El jengibre (Zingiber officinale). Revista Internacional de Acupuntura. https://doi.org/10.1016/S1887-8369(11)70041-2

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.