Lidelse skaber folk med stærkere åndelighed

Vi bør overveje at lidelse som en lærerig oplevelse. Det er en test, hvorved vores hjerne tillader os at være stærkere og bedre i stand til at håndtere modgang.
Lidelse skaber folk med stærkere åndelighed

Sidste ændring: 24 maj, 2019

Det siges ofte, at når vi lykkes med at kontrollere vores lidelser og afslutte dem, så har vi et pas til frihed. I denne artikel vil vi snakke om at lidelse skaber folk med stærkere åndelighed.

De er ord med stor skønhed, og når vi læser dem, må vi spørge os selv: “Fint, og hvordan virker det? Hvordan stopper jeg min frygt, mine fejl, angst og lidelse?”

For at styre vores følelsesmæssige tilstand og omdanne den negative energi, der plager os. Er det altid meget nyttigt at forstå den indre anatomi.

Lidelse og tristhed er til stede i vores hjerne gennem subtile og kraftfulde mekanismer. Disse har et meget specifikt formål, som vi vil forklare i den følgende artikel.

Vi håber dette er nyttigt.

Lidelse og den “triste” hjerne.

Lidelse er den interne dialog, vi skaber i hjernen. Vi kan have smertefulde oplevelser, lide tab, opleve fejl, forræderi og bitter skuffelser. Men én ting er fysisk smerte, den anden er følelsesmæssig smerte.

Vi anbefaler også denne artikel efter “Lidelse skaber folk med stærkere åndelighed”:

Kærlighed skal næres hver dag for at blomstre

Lidelse der plager os og til tider får os til at falde ind i en depression, har en intern dialog som sin eneste oprindelse.

Mennesker, der oplever det samme traume, håndterer det forskelligt. Det hele afhænger af de interne ressourcer og de dialoger, som de etablerer i vores sind.

Når negativiteten er slukket, vil ro og ligevægt tage plads. Disse ideer er lette at forstå. Selv om det er forståeligt, så er det svært at slukke for afbryderen til ​​bitre og negative tanker for at afslutte lidelsen.

Fordi smerten er følelsesmæssig og knyttet til åndelighed, så fælder den os og strænger os, og det er ikke let at flygte fra den, bare fordi vi vil.

Den “triste” hjerne fungerer anderledes

Mennesker har millioner af nerveceller i hjernen, der udgør et sammenkoblet netværk. Samtidig bygger dette det, vi kalder “samvittigheden”.

Neuro-forskere fortæller os, at frygt er en meget stærk følelse i vores hjerne.

Gennem strukturer som hippocampus og amygdala samler hjernen information fra omgivelserne for at advare os om risici uden, at vi faktisk kan se dem.

  • Hjernen vil have os til at overleve, og på grund af dette giver negative følelser såsom frygt, lidelse eller tristhed os advarselstegn, når noget ikke er rigtigt.
  • Tristhed, som set gennem diagnostiske tests, ændrer næsten 70 forskellige regioner i hjernen.
  • Amygdala, hippocampus, præfrontale cortex og foranliggende cingulate er nogle af disse strukturer. Såvel som en meget specifik og interessant en, kendt som insulaen.
  • Insula er en del af hjernen relateret til opfattelsen af ​​kroppen og smage. Alt dette forklarer os hvorfor, når vi er triste og oplever lidelse, så ser alt ud til at stoppe, herunder fornemmelser såsom smage.
  • På trods af at andre fortæller os, at vi skal stoppe lidelsen og få en billet til virkeligheden. Så reagerer vores hjerne ikke, og vi er ude af stand til at komme i gang.

Vores interne musik spiller en anden sang, fordi vores “triste” hjerne har slukket lyden af ​​livet.

Kvinde der gaar i en kjole

Overvinde lidelse for at blive stærkere

Det er værd at huske på en flot sætning fra Leonard Cohen: “Alt har en sprække, og sådan kommer lyset ind.”

Uanset hvad der er brudt eller i stykker, behøver vi ikke afholde os selv fra at komme videre i livet.

Frakturerne er helbredt, men forandringen vil aldrig lade os vende tilbage til vores oprindelige tilstand. Vi bliver ikke den samme som før.

  • Vi er nu mere magtfulde. Sprækken lader lyset fra visdom, viden og læring ind i denne forandring.
  • For at overvinde lidelse bør du give det tid. Du ved allerede, at hjernen fungerer på en anden måde fra det givne tidspunkt og fremover. Du skal være tålmodig og finde støtte i de mennesker, der elsker dig.
  • Vi må forstå, at vores hjerne ønsker, at vi skal være rolige. På denne måde kan vi koncentrere vores energi på at finde en løsning på, hvad der bekymrer os og forårsager skade.
Folk med staerkere aandelighed

Læs også denne artikel efter “Lidelse skaber folk med stærkere åndelighed”:

5 skridt til at identificere og overvinde lavt selvværd

Målet er at ændre noget ved dig selv eller omgive dig selv med ting, der får dig til at føle dig bedre tilpas. At acceptere, hvad der skete og motivere dig selv til noget nyt eller anderledes er to vigtige skridt, som vi burde fremme.

Neurologer fortæller os altid, at forståelse af de mekanismer, som hjernen fungerer på baggrund af, vil hjælpe os med at håndtere disse tilstande med sorg og lidelse meget bedre.

Det er godt at huske på, at sorg ikke varer evigt, men er en midlertidig proces, som vi overvinder for at lære og fortsætte med at overleve.

Vi fortsætter med at tilpasse os disse turbulente farvande og til tider meget komplekse situationer.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.